Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu sunt in plina curatenie, ca am cam fost lenesa cit a fost plecata sotul si cum mi-a facut o surpriza si in loc de maine vine azi...nu vreau sa gaseasca casa vraieste...a..si printre picaturi am mai bagat niste lipie, castraveti murati, chiftelute de pui si svaiter...ca sa am energie la curatenie!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

buna fetelor,
In legatura cu ce zicea Ioana mai devreme:
- Mie doctorita mi-a dat sa iau fier, Vit C, vit E din prima secunda, fara sa am probleme cu hemoglobina (adica am analize foarte bune)
- Din pacate mi-a interzis sa total (am avut niiste mici sangerari) dar sincer dupa o saptamana am cedat psihic si am prestat, si nu s-a intamplat nimic, adica nu am mai avut sangerari
- Am avut de la inceput si inca mai am (dar mai putin intense) dureri de burta ca la ciclu, si asta ma cam sperie...

Intrebare : e rau ca iau vitamine si fier, daca nu am nevoie de ele? Pe langa astea mai iau utrogestan si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catalina ,tu chiar ai o super pofta de mancare ,te invidiez ,eu sunt in starea aia cand nu prea vreau nimic ,si daca vreau ma gandesc de doua ori pana mananc o data ,cu toate astea am mancat alaltieri ca o sparta pana ma durut stomacu ..da numai biscuiti din cauza aciditatii .Bucuria mea nu am dat afara nimic !

Maria 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata sa ai spor la curatenie, Adriana bafta la condus ca stiu si eu cum este, cand ninge si ploua, bine ca e fain azi, 26C.
Maria incearca si tu sa maninci ceva in afara de biscutiti, poate sunculizta sau ceva mai usor, trebuei sa te alimentezi.
Va pupic

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

O seara placute fetelor ! Eu sunt inca aici Denisa,am fost umpic pe telefoane,si am prajit niste dovlecel din care mai este numai putin ca l-am mancat eu aproape pe tot si tare bine mi-a cazut.Ma pregatesc si eu de medic.
Tu lucrezi Denisa?

Adriana 11+

Mergi la inceput

Da, doar ca azi am facut ceva mai repede si acuam desi ar treb sa fiu inpauza treb sa dau si euuntelefon sa avd cand rezolv o treaba cu masina sa imi iau de o grija. Tu ai msn pe yahoo sau hotmail ca sa vorbim mai multe?Bafta la medic, sa ne zici ce a spus, faci eco azi, e prima sau a 2-a?

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput

JG,de la vitamine nu se intampla nimic,organismul ia cat are nevoie restul le elimini in uriza nu se stocheaza ca rezerve,insa de la fier da pot apare supradoza care e la fel ca deficitul,iti da stari de ameteala,greata,slabiciune.....nu se ia fierul pe o perioada lunga de timp si ar fi bine sa il mentii in organism (ma refer la necesarul zilnic)pe cale naturala SALATA,SPANAC-e doar timpul.
Sanatate multa !!!

Adriana 11+

Mergi la inceput

A doua ,sper sa imi faca eco.Da am yahoo messenger,nickul e mladin70,spar sa ne vedem si acolo,sa imi dai si tu nickul tau sa te add pe lista.Astept raspuns,imediat merg la baita.

Adriana 11+

Mergi la inceput

Adriana, My baby hai ca intru pe yahoo sa ne vorbim un pic, dc tot am rams singure!

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Nici o grija Denisa ,ma hranesc destul ,numai ca am fost si sunt o mofturoasa la mancare de cand ma stiu ...am avut o zi in care aciditatea a fost crescuta si cum nu am vrut sa dau afara m-am pus pe biscuiti ..in rest totul e ok Abia astept sa treaca cele 3 sapt ramase pana la urmatoarea vizita si sa merg sa imi vad bebelina .Nimic nu ma face mai fericita decat atunci cand stiu ca pot sa vad cum e si cat de mult sa dezvoltat ,eu totusi sper sa vad ceva la 9 sapt
pupicei pe burticei
Maria6

Mergi la inceput