Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Maria28 spune:
Buna fetele ,nu am mai intrat pe aici decat sa citesc ce ati mai scris ...si mult ati mai scris
.Eu tocmai m-am intors de la analize ,primele pe care le fac anu asta si scrie ca am "Leucocitoza cu nitrofilie " ..fetele plss spune-ti si mie ce inseamna ca sunt super stresata ca nu cunosc termenii astia deloc 
pupicei
Maria
6
teolinda spune:
Ce spui tu Denisa de fetite ca nu prea trec de 4kg?
Stai sa iti spun ca verisoara mea care e cu 10 cm mai mica decat mine, de statura dupa ce la inceput s-a anuntat o sarcina cu probleme cu dezlipire de placenta, stat mai mult prin spital decat acasa, dupa ce la 6 luni i-a facut cerclaj sa nu iasa bebe mai devreme, pana la urma a iesit bebe cu 10 zile mai devreme de termenul de 40 de sapt si a avut 4.300kg...si e FETITA.
Deci ne putem astepta la orice. Eu ii spun sotului meu ca o sa fac un bebeloi mare,gras, negricios si pufos (paros)
. Cezariana cred ca ma paste..nu stiu de ce dar asa simt. Daca nu va fi baiat....cum zic ca simt inseamna ca m-am dereglat cu simturile
.
Glumesc, evident!
Mirela...hai inca un pic si te faci si tu mare si iti va trece de rau.
Cat despre prestat..eu am prestat fara probleme, vorba Danei moama ce mai chef...Pai nu mi-a interzis nimeni nimic si nici picatura de sange nu am avut...Doamne Ajuta!
15+
Denisam spune:
MYBaby, IPS e triplu test dar aici asa ii zic astia, studiaza Down, trisomy 18 si neural tub efect, vezi ca am ascris si ieri, se icnepe prima faz aintre sapt 11-13 si apoi faza 2 in sapt 16, ok?
Teolinda nu te mai speria cu cezariana, eu pina anul trecut eram pro cezariana, acuma m-as multumi sa nasc cu epidurala( am studiat mai mult si vb cu fete ce au anscut) si nu vreau sa depaseasca 40 sapt ca nu prea e bine, dar cum o vrea Dumnezeu, are el grija de toate, sunt convinsa.
Revin ca am ceva de terminat aici la job, care ma seaca, e de rabdare![]()
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Sorry fetele am gresit era vorba de "neutrofilie" ...si Nr leucocitelor si Nr neutrofilelor mi-a iesit cu mult peste media normala ,asta ce o mai fi .....inebunesc 

Hemoglogina a iesit in valori normale ,nu am de ce sa imi fac probleme cu fierul ,asta am inteles din discutiile voastre anterioare 
Maria
6
Denisam spune:
MAria, sorry, nu ma pricep la asta, suan medicu tau si intreaba, nu temai stresa ca e mai bine sa spuna un medic.
Denisa
11+
BEBIK
teolinda spune:
Fetelor..eu gata pe ziua de astazi.
De maine ...pe camp...in noua locatie.
Abia luni cred ca vom avea totul functional insa.... ca sa va spun de ce nu imi place noua locatie...
Biroul meu este asezat in asa fel incat monitorul oricum si oriunde l-as amplasa mi-l vede TOATA lumea. So... nu prea o sa mai intru pe-aici
. Sper sa rezolv mai repede cu conexiunea de-acasa...abia miercuri imi instalez noul mobilier pentru computer si acasa si poate asa imi iau Zapp mai repede sa va citesc seara de-acasa.
Pupici...ne mai auzim maine pana pe la 11-12.
O seara buna tuturor aveti grija de voi si de puiuti!
15+
Maria28 spune:
Iti multumesc Denisa 
,tocmai am scris si la Dr.T...si sper sa primesc un raspuns cat mai repede
.numai ca pana mi se da un rasp de acolo ,speram unul mai rapid de aici
.
te 
Maria
6
Giova spune:
MARIA nici eu nu stiu.
suna-ti dr. de fam. si vezi ce zice.
Plec si eu acasic.
ne auzim maine.
pupici si o seara fara greturi.
poze
gio
si bb 13+
Denisam spune:
Fetele, plecatzi toate?
mirela tu ce faci, Adriana si Maraki din Germania, voi mai sunteti?
Sau am ramas cu MyBaby singurele?
Denisa
11+
BEBIK
adriana_i_ spune:
Si eu ma pregatesc de plecare
... numai ca ploooouaaaa si nemtii parca sunt loviti in creier cand ploua, nu mai sunt in stare sa conduca normal pe autostrada
si in general...
Va pup, pe maine fetele
Adriana 8fix