Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Tanti trebuie sa tratam infectia...eu o sa iau de simbata 1 pastila la 8 ore timp de 5 zile..sanatate!
Pisoi si restul fetelor care vorbiti de sex...eu de la 18 ani nu am mai stat atita timp ne....rezolvata...asa ca acum sunt vai steaua mea...am inceput sa am vise erotice ca o adolescenta...ha...rid dimineata cind ma trezesc ..imi plac, dar as prefera realitatea!Somn usor Pisoi! Si apropo si mie mi-a iesit fetita, asa cum vrem amindoi. Acum sa vedem in curind daca se confirma!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cei mai multi copii nascuti in 2006 cu mamici din 1976!
Fetelor nu va suparati pe noi...daca ne-a apucat asa pe toate deodata...sa ne facem mamici...

Vad ca de 2 zile a inceput sa ma sacaie burta... s-o mai pregati culcusul pentru asta mic... isi mareste patul ca acum creste mult si repede.

Am observat ca a inceput sa ma doara spatele de la stat pe scaun...si ma doare si sezutul.

Mai am 2 ore si plec acasa!

Maine la 12 ne deconectam de la internet si de la computere, le luam la sub brat si fugim cu ele pe camp la noul sediu.

M-am hotarat sa nu ma mai stresez de nici o analiza..doar sunt sanatoasa TUN ce naiba am, m-am ...cu apa?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetele si eu ep aici, iara ati scris de zor.
Eu treb sa fac IPS=sindromul Down si restul,ca asa a zis medicul, si nu mi-e frica, ce sa iasa prost, nu are ce.Daca unii medici nu recomanda, asat e, iar amnio sper sa nu aajung sa fac ca aia chair ca nu prea ii vad rostul.
Cu prestatul ma apuc si eu din weekend sau de sapt viitoare cand o sa avem 12 sapt.

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Giova merci mult de raspuns. Al meu avea 73,5mm ( de la cap la funculetz..cu picioruse probabil ca avea mai mult da' se agita)la 13 sapt poate de-asta la pliu am avut 2,9 ca era bebelinu' mai maricel un pic.

Nici nu ma mir de dimensiuni...ca la burta mea cat China ( vorba Catalinei) nici nu are cum sa fie prea mic.Doamne doar nu l-oi face de 5 kg cum a avut tatal lui.

Fetelor vad ca dupa chinezi ne iese la multe ca vom avea FETITE...acum chiar ca o sa fie distractiv.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda si eu o sa fac masuratoarea pliului nucal la 14 sapt. asa ca ma astept sa fie pe undeva in jur de 2...sigur este si in functie de sapt. in care faci masuratoareaSi sotul a avut aproape 5 kg asa ca si eu am o burta cit o sura..sigur va intrec pe toate!O sa fac o poza sa o pun cit de repede pot ca sa vedeti ca asa este...iar eu abia fac 12 sapt.

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna dimineata burtici!Abia acum am terminat de citit mesajele ca ati scris nu gluma si bine ati facut !!!Azi merg si eu la medic la 2:15 pm,si sper sa il vad si eu pe bobocelul meu cum se agita.
Bombonicaaaaa,am avut si eu probleme cu ,am inceput sa mananc fructe bogate in apa pe stomacul gol(pepenele galben e cel mai bun)si s-au reglat problemele,drept este ca la mine problemele astea au fost si inainte.Suntem vecine......
Am observat si eu ca noi fetele din 1976 ne-am apucat pe facut copii.
Fetelor legat desi mie medicul mi-a dat verde,nu am sangerat dar dupa cat m-am chinuit sa raman am hotarat cu sotul meu sa aspeptam pana trece a 14-a saptamana cand riscul de avort spontan scade.
Am citit si eu in calendarul chinezesc si la mine iese fetita dar am facut testul si pentru mine si trebuia sa ies baiat iar fratele meu trebuia sa iasa fata la fel si sotul meu,am ras si am inchis cartea.Se mai facea un test vechi pe vreamea lui ceasca varsta implinita a mamei si luna in care s-a produs conceptia,daca da numar par e baiat daca e impar e fetita sa stiti ca acesta nimereste,am facut multor prietene care au deja bbi si a iesit la fix.
Altfel cum va simtiti?Pe mine ma car doare spatele si sunt cam nervoasa.
Pupici

Adriana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda si Cata nu va mai speriatzi atata cu burta, ca poate fi si lichid in fctie de cat e bebe de mare, dar si 5kg e prea mutl, clar, iar fetele nu sunt asa mari, adica peste 4kg, decat f. f. rar.
Acuma cu testul asta, il facem cele care ne-au spsu emdicii, haidetzi sa nu fim panicate ca se va intampla ceva, v a fi bine, stati calme.
Iar cu sexul asa e, dc nu ai dureri si curgeri, e bine sa faci, voi incepe si eu cat de curand il prind pe sot care vien numai noaptea acasa saracu'.Asa e cand ai firma ta si esti busy.
Maraki unde esti mama?

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu tot rau...greata si am si o tona de acid dupa ce am mancat doar niste supica cu paine.sincer nu stiu ce sa mai mananc.iar de somn si oboseala nu va mai spun.eu una nu prea mai ies din casa decat la cumparaturi sau daca am ceva important de facut.asa ca nu zic nimic de iesiri cu prietenii sau vizite.am ajuns total antisociala,de s-a rasculat si sotul ca s-a plictisit tot timpul in casa.ce sa fac daca nu ma simt in stare sa merg nicaieri?
despre triplul test nici eu nu-l faceam daca nu-l faceau astia pe gratis.
vitamine mie mi-a dat ginecologul de la 6sapt,din cauza ca la greu.dar cine le ia?daca am lut vreo 10 pana acum ,ca ma doare stomacul de la ele.
DANA super papusica ta,o adevarata domnisoara.
BOMBONICA pteu mancam dimineata pe stomacul gol 1-2 kiwi.la mine a dat rezultate.
mirelutza11+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Denisam in ce consta testul IPS?

Adriana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu am o burtoaie mare.
dar la mine e si grasime, recunosc.
Al meu a avut la nastere 5 kg, dar a slabit rapid dupa nasttere la 2,500 asa ca.....
Hai sa nu ne mai stresam atata cu testul, vorba Denisei, cui ii este recomandat il face, cine nu vrea ok.

DENISA in Romania, am auzit multe femei care au patit-o cu rezultatele testului.
In Canada nu cred ca se va intampla lucrul asta.La noi totul e posibil.

MIRELA saracuta de tine, imi pare rau.
Mai ai putin de suportat si pe urma va fii OK.

am facut si eu testul din tabelul chinezesc, acum o luna si ceva. Mi-a iesit BAIAT.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput