Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Maria te inteleg perfect in legatura cu nerabdarea de a-l vedea pe bebe..la fel am fost si sunt si eu...daca intri la mine la "cafeluta" o sa vezi eco si de la bebica de 6 saptamini
...am si una de la 11 sapt. jumate, dar nu am inca aparatul sa o pun...nu se vede foarte bine, ca nu l-a prins pe bebe cu picioarele si minutele sus cum l-am vazut pe monitor, dar abia astept sa v-o arat si pe asta! Cit priveste papa, eu chiar am pofte. De aia am luat pina acum 4 kg! Pupici!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
Bee spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri si vad ca mi-a luat mai mult de o ora sa vad ce s-a scris in 2 zile. Si ce ne-am inmultzit! Bine atzi venit fetelor, sarcini ushoare si bebei sanatosi!
Eu sunt nascuta pe 23 Nov 1978 si sper ca bebelul meu sa aiba rabdare sa se nasca Capricorn! N-ash vrea sa cresc un copilash ca mine! Vreau fetitza si eu si tati. Vreau fetitza sa semene cu tata (inalta, roscata si cuminte!), dar mie din toate calculele imi iese baiat! Sanatos sa fie. Cred ca eu sunt cea mai putin umblata pe la doctori, dintre fetele din Romania. La 15 sapt eu am o singura ecografie! In jur de 8 Aug ar trebui sa o fac pe aia de la 20 sapt.
Teolinda, lasa ca si eu fac triplu test, ca oricum multe alte analize n-am facut! Cu tirurile si camioanele, te inteleg! Eu una traversez Bucurestiul, din Berceni spre Bucurestii Noi, iar apoi ajung in Buftea pe drumul de camioane. Si am eu vaga senzatie ca ma asteapta la munca program de 10 ore pe zi, ture de noapte, week-enduri, si 3 ore de condus. Sunt sigura ca nu am cum sa rezist, asa ca o sa-mi iau din nou medical (la noi concedii vara nu vor sa dea), desi sunt "indispensabila". Sa se descurce! Eu le-am zis de 2 luni ca sunt insarcinata si am probleme si nici nu s-au gandit sa mai angajeze pe cineva (in conditiile in care acum un an eram 2 inginere, iar anul asta lucrez singura din martie!). Asta inseamna ca se descurca fara mine nu?
Fetele, eu imi simt burtica mai tare, jos la o palma sub buric. Voi?
Cu
e minunat. O data pe zi, seara, deci e clar ca asa o s-o duc toata sarcina. Si intre alte simptome "placute", ar fi durerile de spate la stat in picioare, durerile de cap ( o zi din doua) si durerile de burtica (cred ca creste multe bebe in perioada asta).
fetele. Va las si mai vorbim.
Bee
14+
si BEBE
Denisam spune:
MAria, se vede bine la 9 sapt, stai calma, nu te stresa, esti sigura ca e fetita?
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Fetelor am intrat sa va salut
Imi este foarte, foarte rau
Mirela esti colega mea de suferinta
Cred ca dupa ce inchei mesajul ma duc sa
pt. ca nu mai pot ![]()
Denisa eu am computerul deschis toata ziua pt. ca trag si filme dar daca vezi ca nu sant activa inseamna ca ma simt foarte rau si sant la pat
Catalina pe 22 sant programata la o doctora,sper sa fie mult mai bine cu ea .![]()
Va pup pe toate si va doresc sarcini mai usoare decat am eu![]()
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
MIHAELA CRI spune:
Fetelor eu am o problema. am fost la medic ieri dimineata si mi-a spus ca am placenta coborata pe orificiul colului. Mi-a spussa stau linistita ca nu este nimic grav, daca am sangerari sa o sun, si daca am dureri sa iau scobutil si papaverina. oricui am povestit , mi s-a spus ca pot avea avort spontan oricand. Eu una de cand am aflat casant insarcinata chiar exagerez uneori in a avea grija de mine. Nu ridic, nu fac efort, ma odihnesc destul, nu fumez, nu beau cafea. Voi ce spuneti? Sa merg la alt medic? Mai este cineva cu problema asta? sant tare ingrijorata. Bebicul meu are 10 sapamani si 19mm si mi-a spus ca este bine. Stiti cumva ce inseamna placenta coborata deasupra orificiului colului
Denisam spune:
Maraki-imi pare tare rau ca nu te simti bine eu de 5 zile nu mai am gretzuri, nu-mi vine sa cred, dar iau pastilutzeel Diclectin seara, dimi dc am asa os enzatie ma duc si bag ceva pap, ou sau sandvis si gata scap, in schimb nu ma prea atrage mincarea, dar maninc ca altfel face bebe scandal
Mirela tu ce mai zici?
Bee stai si tu calma, ca va sta bebe acolo pina pe 22 dec ca sa fie capricorn si acuma ce-o fi o fi, tot o sa-l iubesti nu?
Denisa
11+
BEBIK
Denisam spune:
Mihaela, imi pare rau, stiu ca atunci cand ai probleme cu palcentase recomanda mai mult repaus la pat si progesteron, asa ca incearca sa vb cu medicul sau sa ceri o a 2-a opinie la alt dr, nu strica , bine?
Ai grija de voi 2, ok?
Denisa
11+
BEBIK
MIHAELA CRI spune:
Eu sant nascuta pe 6 mai 1978.Am dpn pe 24 ianuarie. Asa cred. voi nu calculati incepind din a zecea zi de la menstruatie 40 de saptamani? doctrita mea mi-a spus ca am 11 sapt. dar dupa calcule eu zic ca am 10 sapt. Eu ma consider intr-un fel o gravidutza fericita pentru ca nu mi-a fost rau deloc pana acum. Voi ce-ati mai facut? Cum va mai simtiti? Haideti fetelor ca am vazut ca ne-am inmultit.
Denisam spune:
Ce liniste pe aici mai..ati adormit?
o noapte buna!
Denisa
11+
BEBIK
mirela10 spune:
MARAKI adevarat spui surori de suferinta!!mi-e o greatza...si ce mananc
.am dormit de la 4 la 7 si am mai uitat de rau dar acum...parca as manca ceva ,dar nu pot.foarte nasoala starea asta a mea
.si maine dimineata ma duc si la un interviu pt un loc de munca,iar sotul meu zice ca eu stau numai in pat si mi-e rau si vreau sa si muncesc acum...vom vedea...
MIHAELA CRI si eu zic ca repausul la pat este cel mai indicat in asemenea situatie.ai avut cumva sangerari?sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!
MARIA eu cred ca leucocitele ies in valori mai mari in sarcina si se considera normal.dar trebuie intai exclusa o eventuala infectie urinara sau de alta natura.mie de ex.mi-a iesit colesterolul mare si se considera normal in sarcina.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.