Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
adriana_i_ spune:
'Neatza fetelor,
felicitari noilor venite, si sarcini usoare!
La mine azi e inca binisor, dar oricum greul incepe de pe la pranz incolo ![]()
Giova: e greu de spus de acuma de cand o sa stau acasa, pentru ca depinde mult de cum evolueaza sarcina. Teoretic, as vrea sa merg cat de mult pot la servici (la mine biroul e la 100km departare de casa, asta insemnand in medie o ora si un sfert de condus
), ca sa pot sa stau dupa aia mai mult acasa. Deci daca totul merge bine, ma gandesc ca am sa lucrez pana la jumatatea lui ianuarie, ca mai mult nu au voie astia sa ma primeasca in firma
. Eventual dupa aia o sa mai lucrez in caz de forta majora de acasa.
Dar astea sunt doar supozitii momentan, cum ziceam, cine stie ce si cum va fi pana atunci ![]()
O zi frumoasa burticute,
Adriana 8fix
teolinda spune:
Din pacate conditiile mele de lucru sunt din ce in ce mai nefavorabile si pe langa amplasamentul noului birou intr-un "open-space" in care stau la gramada cu aprox.. 30 de pers mai este si distanta pe care trebuie sa o parcurg zilnic si nu prin Bucuresti ci doar pe Centura. La acestea se adauga si timpul pe care il petrec plecata de-acasa . Din august vor sa lucram de la 8 pana la 17 nu ca acum de la 9 la 18. Si daca mai adaugam la aceste 9 ore inca 2 ore de mers ...numai bine. Peste toate acestea mai presaram si un pic de stress si e perfect pentru bebe...numai bine sa iasa chiaun.
Asadar eu dupa concediul de odihna nu vreau sa ma mai intorc. Asta inseamna de la 15 august.
Daca lucram undeva acceptabil stateam pana la 7 luni.
Cel mai frica imi este ca parcurg 35 km dus si 35 km intors SINGURA in masina..pe centura pe unde merg camioane, tir-uri, carute si soferi nebuni care fac depasiri inconstienti si iti "iau fata" brusc.
15+
canda_h spune:
Giova, de-abia astept sa iti vad poza cu bebe ... sunt curioasa cum se vede la eco ca e baiat. Ce fain ca l-ati vazut cu detalii!
Eu nu m-am decis inca daca merg sau nu la Cioata, poate ca ar fi interesant sa merg pe la 18 saptamani ...
Cat despre mersul la servici, eu cred ca termin anul si dup-aia stau acasa. Inca nu stiu exact cum e cu alea 126 de zile, eu una prefer sa iau cat mai multe din ele dupa ce nasc, pentru ca primesc 85% din salariu.
Sa aveti o zi faina, fara probleme cu stomacul!
pup u!
canda 11 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos
maraki spune:
Buna fetelor,
Teolinda conduci si tu incet, preventiv...pe centura nu imi place nici mie din cauza camioanelor![]()
Giova chiar ca e bine sa nu ramai cu vanatai, eu in februarie am avut aproape trei sferturi din brat invinetit,a fost groaznic ca m-a tinut aproape doua saptamani pana mi-a trecut.Ma bucur ca bebelinul este bine
![]()
Catalina am intrat la tine in album dar vad ca nu ai pus poza noua de la eco
Cam cat timp te-a lasat dr. sa te uiti pe monitor? Ai intrebat de prestat?
Mirela tot asa ma simt si astazi, ma chinuiesc rau de tot ca m-am apucat sa fac o tocanita cu cartofi si simt mirosul de ceapa
Ieri am luat un Maalox iar dupa 5 minute am
la greu, foarte agresiv
Tu cum te simti astazi? 
Fetelor eu sant cea mai mare de aici![]()
![]()
![]()
Ma bucur taaaareeee ca se mareste listaaaaa
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki am poza dar nu pot sa o pun ca aparatul este la sot si el este in Delta...asa ca abia luni....oricum nu este asa clara ca a lui Canda...m-am uitat pe monitor citeva minute...si topaia si sarea si se pipaia intr-una...si intindea minutele....tu cind te mai duci sa-l vezi pe simburel? De prestat pina la 14 sapt. nu o sa o fac...nu l-am intrebat, dar dat fiind precedentul cu singerarea nu voi presta pina atunci...stiu ca el pe site spunea pina la 14 nu, pentru sarcinile cu risc!Mirela am papat cirnati cu piureu si muraturi...foarte papa bun! O ciocolatica mica si multa multa apa...Teolinda felicitari pentru triplu test...cind ai rezultatul?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
DIALI spune:
Buna ziua burtici!
Monica70iti multumesc pentru raspuns. Am avut unele probleme, fac tratament cu Scobutil, Papaverina si Diazepam (injectabil) si Acifol, Duphaston si Vitamina E pastile. In instructiunile de la vitamina E scria cam asa: "studiile preclinice au evidentiat un efect fetotoxic de tip retard de crestere intra-uterina in cazul administarii vitaminei E" si "...produsul vitamina E nu este adecvat administrarii in timpul sarcinii sau alaptarii". Iti dai seama ca m-am speriat, dar totusi ma gandeam ca stie doctorul ce stie... Nu-i asa?
Ma inscriu pe lista: 24 octombrie 1979, UM 13 mai, imi doresc un copil sanatos, indiferent de sex.
Am fost la ecograf in urma cu 2 zile si mi s-a spus ca am un bebita de 15-16 mm (cca 5-6 saptamani)
. Nu stiu de ce dar nu m-a lasat sa-l vad.
Sper ca data viitoare, adica 15 iulie, sa ma lase sa-l admir.
Va pup pe toate.
Apropo, cred ca ma numar printre femeile norocoase.

Imi este greata dar nu dau afara. Adevarul e ca mai am timp........![]()
dana_ene spune:
Monica, lasa ca nici eu nu-s departe de tine. Asa... mai "coapte"
.
Pentru cele care vor sa-si faca triplul test, eu am gasit un articol care m-a cam speriat.
Acesta este articolul.
Din cate am vazut, la triplu test, majoritatea gravidelor care primesc rezultat pozitiv (Doamne fereste) au de fapt copilasi normali.
Iar amniocenteza presupune si un risc (minor, e adevarat) de pierdere a sarcinii.
------------------------
Apropo de ecografie, iata ecografia de la 16 saptamani a fetitzei mele. Vedeti ? Se vad ochisorii, guritza...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
teolinda spune:
Sa-ti fie de bine Catalina...chiar papa bun ai mancat tu!
Eu am mancat aseara intr-o vizita ciorba de perisoare si sarmalute in foi de vita cu samantana.Au fost numai bune dupa ce am stat la sedinta pana la orele 20:00 si am ajuns acasa pe la 20:40 lesinata de foame si cu o durere maxima de cap. Nu va zic ca 2 ore la sedinta am fost terminata... ma durea funduletzul...nu mai stiam cum sa stau... de foame tocmai v-am explicat...si in plus m-am enervat ca nu s-a rezolvat nimic.
Catalina rezultatul peste 10 zile .... dar eu joi ma duc la control si ma enerveaza ca nu voi avea si rezultatul de la triplu. Oricum sun joi si la IDS ca poate il scot mai devreme
.
Maraki ... nu pot sa conduc incet....ca ma lasa nervii
.Conduc si eu cum pot... ma descurc.
15+
utocatalina spune:
Fetelor eu triplu teste nu-l mai fac...asa a zis doctorul meu ca din cauza pregnylului pe care il fac la 4 zile sa nu mai fac testul...colega mea gravida acum in 23 de sapt. a facut mai demult triplu test si mi-a zis ca este pirdere de timp si bani...acum fiecare face cum simte!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
utocatalina spune:
Teolinda si restul fetelor...am o pofta de lasagna...simt ca mor
....
Cafeluta draguta
11+
Simburica