Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Canda super poza!!! Ti-a facut eco transvaginala, nu? Mie mi-a facut abdominala, dar nu se vede asa bine ca a ta, dar pe monitor se vedea beton...Va ca bebelul tau are 4,8 cm...De ce scrie pe eco 12 sapt si 1 zi, ca tu esti in 11?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cata, eco a fost abdominal ... si eu ma mir ca se vede asa bine, probabil ca l-a prins intr-o pozitie buna. Stie sa stea frumos la poze, tzuca-l mama pe el!
Pe poza scrie intr-adevar 12 saptamani, dar eco da si o marja de eroare +/- o saptamana.
canda 11 fix

Mergi la inceput

Da..su adevarat l-a prins in pozitie super...sunt de o marime ai nostri...am inteles cum e cu marja de eroare...

Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cata, probabil ca acum bebele tau a mai crescut si e mai mare ...
Eu ma minunez de ghemotocul asta de 5 centi care creste in mine.

I-am zis la doctora ca mi-a crescut burtica si ea mi-a explicat ca bebele e micutz si undeva mai jos decat ma gandeam eu ... asa ca am tras concluzia ca am sunci de toata frumusetea pe burtica ... si poate si intestinele astea se mai umfla

canda 11 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Si eu am avut revelatia asta, cind am vazut ce jos e bb...deci si eu am sunci!

Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

NEATA!!!
bun venit noii burtici!!!
CANDA frumos bebele.Sta intr-o pèozitie super.

Aseara ne-am uitat din nou la filmat si a reusit sotul sa scoata o poza exact cand sta cu fundicul la noi si i-a cracanat dr. picioarele si se vede clar p.....a.
Dar am uitat scheda de memorie in calculator acasa, ca v-o aratam si voua.
Am vb. si cu dr. acesta de triplu test: a spus ca nu e obligatoriu sa-l fac, mai ales ca la 25 ani e perioada optima de facut bebei.
Pliul nucal e de 1,3mm, deci nu sunt probleme.
Diametrul capului de 2,2.
6.8 cm lungime, bataile inimii 171/min.Doamne ce frumos e sa le auzi.
si azi este cea de-a 13 sapt.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

DA, si eu m-am ingrasat... ca de la BB al meu de 2 cm nu se putea sa am burta asta!
Ce ma fac? stiu ca trebuie sa mananc tot ce vreau, dar acum mananc mai mult decat vreau sau imi trebuie, de fericire ca nu trebuie sa mai tin regim!
Poate totusi ar trebui sa o las mai moale! Nu vreau sa ma ingras mancand chiar si cand nu mi-e foame.
Abia astept sa-mi vad si eu BB mai clar! L-am vazut saptamana trecuta si iti trebuie imaginatie ca sa zici ca undeva e capul etc. Avea doar 1.6 cm. Avea 8 saptamani si 1 zi... oare era mic? Nu reusasc sa gasesc niste statistici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza,burticutze frumoase!!eu m-am trezit pe la 6,30 si am facut pana acum sua cu galusti(mi-au iesit galustile ,acum ramane de vazut cat de moi sunt)si tocanita de ciuperci.am facut si un pic de curatenie si acum m-am asezat sa va citesc.aseara m-am pus in pat de la 21,00h cu criza de stomac.
CANDA super pozica.asa arata si bebicul meu,numai ca un picut mai mic,are 4,5cm.dar creste el...
GIOVA abia astept sa-ti vad poza!!si eu cred ca triplul test nu ar trebui facut la varsta noastra si fara antecedente.
CATALINA ce mai papi bun azi.ca eu ma satur numai cand va aud pe voi ce bunatati mancati.
MARAKI cum te mai simti azi?esti mai bine?
TIMEA ,SARCINA USOARA SI BEBEL SANATOS!!
DENISA te asteptam cu vesti bune!
pupici la restul burticutzelor
mirelutza11+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello butici!

Am sosit si eu de pe drumuri..si mi-a luat cam 45 de min sa citesc tot ce ati scris voi de-aseara si pana acum.

Pai... felicitari pentru bebe Giova...sa fie ce vreti voi...si cel mai important sa fie sanatos.

Eu nu am preferinte insa simt ca este BAIAT iar sotul vrea BAIAT. Vom vedea joia urmatoare la echo ce va fi pana la urma, sper.

Azi am fost la triplu test. Am scapat repede ca am avut prioritate si nu a fost nici dificil cu vena ca era un asistent tinerel care s-a descurcat de minune. Sper sa nu ma invinetesc acum.
Rezultatul..peste 10 zile.

Pentru amatoare sa stiti ca m-a costat 875.000 lei si l-am facut la IDS Laboratoire pe Calea Dorobanti.

Am fost si pe la noul sediu.... mi-au carat colegii toate cutiile. Dezamagire totala...nu-mi place cum e amplasat biroul, nu am sufiecient spatiu sa-mi depozitez materialele promotionale... e jale.
Eh... asta e... ma mai descurc eu pana la 1 august. Dupa aceea vreau concediu de odihna si mai vad apoi ce fac.

Voi cand plecati in concedii si incotro?

Va doresc o zi buna...si pe curand!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

TEOLINDA bine ca ai scapat, doamne da sa nu se invineteasca.
Imi pare rau ca nu-ti place biroul, dar inca putin si nu mai mergi la munca.

Apropos: CU CAT TIMP INAINTE DE NASTER VETI STA ACASA?

Noi vroiam sa plecam in concediu in Malta sau grecia acum in 15 iulie,nu putem din cauza sefilor, asa ca decat sa mergem la sf. lui iulie, cand sunt calduri si preturi mari acolo, mai bine in septembrie.
Am gasit ceva hoteluri dragute in Creta pe plaja, preturi bune si 11 nopti. Asa ca.... daca totul e bine in sept. suntem in grecia.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput