Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare,
va salutam si noi...un bb de cca 8 saptamani :)Dupa calculele mele data nasterii este cam pe 22 feb. Inca n-am fost la dr. urmeaza sa-mi fac o programare cat de curand.

Eu voi fi mamica a 2 oara, tot ce va pot spune este ca-i minunat si greu in acelasi timp. Acum se pare ca sarcina aduce mai multa greata si oboseala decat prima oara. De asta si sper caci o sa fie baiat, daca nu e foarte ok si fetita.

Cam atat despre noi, salutari si pe curand:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Welcome Timea, ce curaj pe tine ca dupa 6 luni de nastere sa o iei de la capat.
Bravo si ma bucur ca esti cu noi si numai bine Marei!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Denisam,eu locuiesc in Dearborn sunt aproape de Podul Ambasador care face legatura cu,Canada(cam 10 min).Iti multumesc pt raspuns,am facut primele teste de sange care mi-au iesit bune(am sunat asistenta si ea mi-a confirmat),ca aici sti ca nu te suna daca totul e ok,dar voiam sa fiu sigura si era mult de astetat o luna,si la ecografie mi-a zis ca totul e normal,a doua tura de analize de sange mi-a zis ca le facem la 4 luni,dar tineti-mi pumnii pe maine,e ziua cea mare,poate imi vad si eu puisorul cum se agita.
Monica70,si al meu puisor va fi tot capricorn la fel ca sotul meu,mi-ar place,acum ce va fi...mai avem de asteptat.
Pupici

Adriana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Denisa nu-i curaj, e un pic de inconsienta... si s-a intamplat:) Oricum voiam sa am 2 si daca se poate inainte de 35...timpul trece:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Sa iti traiasca timea! vor creste imp[reuan si e foarte bine,iti va fi greu si nu stiu care dintre noi ar vrea sa fie in pielea ta dar peste cativa ani,cine va fi ca tine?!!!!!
Sa fim sanatoase si bb-i sa ne creasca !

Adriana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neata frumoaselor !

Giova, felicitari ! E un moment atat de frumos. Pe fetitza mea am vazut-o la 14 saptamani si inca imi amintesc emotiile traite cand o priveam cum se rostogolea prin burtica.
Tot atunci mie dr. mi-a spus ca sunt 60% sanse sa fie fetitza.
Pana in luna a 8-a nu ne-a mai aratat decat funduletul. Doar in luna a 8-a, cum spuneam, dr. a reusit sa-mi confirme 100% ca va fi fetitza.
Asa ca, daca acum dr. a banuit ca-i baiat, este posibil sa fie asa.

Acum cred ca va fi tot fetitza.
Eu asa imi doresc, vreau sa am 2 fete.
Dar barbatii din familie (tati si bunicii) vor baiat.
Nu prea cred ca va fi cum vor ei , abia astept confirmarea doctorului ca-i asa cum banuiesc eu.

www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm" target="_blank">Aici puteti sa va "jucati" un pic, incercand sa folositi un calendar chinezesc care prevede sexul bebelului dupa varsta mamei si data conceptiei.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bombonico, sa stii ca una dintre problemele frecvente este constipatia.
Incearca sa bei foarte multe lichide, sa mananci foarte multe fructe zemoase, altfel o sa te tot chinui.
Ai grija !

Vreau si eu mai multe lamuriri de la voi despre acest triplu test (fetele din Romania ).
In ce consta, unde se face, eventual cat costa ?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ce de mai suntem...ce bine ca ne-am inmultit, asa si trebuie! Uite ca se apropie de pasi mari si weekendul si sa speram ca vom profita din plin de zilele libere, plimari in aer liber si ca vom avea vreme frumoasa...Eu si bebe suntem bine, inca ma gindesc la cum isi intindea mainile si picioarele si ce lungi erau...cum ma pipaia cu mina prin burtica dragul/draga de el/ea...eu zic ca dupa 14 sapt. se poate vedea bebe, asa ca Bombonica se pare ca tu vei sparge prima data gheata cu sexul lui bebe!Apropo si eu am o stare de as dormi toata ziua, lene cit cuprinde, dar sa stii ca cel mai bine ma simt tot dupa ce fac nitica miscare, desi tot spre pat ma trage ata!Timea succes si esti tare daca asa repede te-ai apucat de bebe 2....va pupic pe toate si astept vesti bune!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineata!
Ieri mi-am vazut si eu bebicul si v-am adus si voua o poza.
Era tare somnoros si de-abia s-a trezit sa se intinda un pic si sa topaie de cateva ori

pupici
canda 11 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna dimi', Burtici!
Va salut astazi cu mult mai multa energie si veselie pentru ca m-au lasat durerile de cap si . Dupa 3 zile si 3 nopti era si cazul. Astazi ce mai gatiti? Ce mai faceti bun? Eu sunt la munci, asa ca iau o pauza de la treburile casnice.

Ralu 13+

Mergi la inceput