Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
teolinda spune:
Am zis ca sunt chiauna!.. Adriana.. 63,5cm poate la vreo 3 luni dupa nastere ( sau chiar mai mult... ca inca nu m-am apucat sa studiez cat creste dupa).
Merci mult!
63,5mm 
15+
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by teolinda
Recapitulez...ca sunt chiauna!
Teolinda - 63,5cm - 13 sapt. si 2 zile
= BEBENACI MARI SI DEZVOLTATI (macar sa nu avem burtile mari degeaba)
15+
Teolinda, sigur NU 63,5 cm, fiindca bebe nici la nastere nu va avea atat de mult.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Giova spune:
BEE nici eu nu sunt cu dulciurile.Din cauza asta am banuit ca va fi baiat.
Imi plac numai muraturile.
Al meu s-a lasat de tigari, de cand a auzit de bebe, asa ca acum baga ca spartul, si facem concurenta cu burticile.
Bine ca a lui nu e nici pe sfert cat a mea.
Cu dentistul si eu l-am intrebat pe dr.
Mi-a zis sa astept mai bine pana la 4 luni de sarcina si pe urma pot sa-mi lucrez ce vreau. Dar nu stiu pana la cate luni: 6-7.Trebuie intrebat.
Oricum, colega mea si-a scos o masea in luna a 6-a cu putina anestezie.
O prietena cu ambii bebei si-a facut lucrari (pus de dinti).
Numai ca trebuie intrebat de cand pana cand se poate face.
TEOLINDA nu ai strans inca?
esti conectata la net?
Nu-ti prea vine sa lasi biroul asta, nu?
poze
gio
si bb 13+
T_Ioana spune:
Teolinda iubito nu prea cred ca al teu bebica are 63,5 cm, nu o sa aiba atata nici la nastere....
, eu zic ca e 6,35 cm(63,5mm)
Fetelor ma bucur sa vad ca reteta mea va incanta. Sper sa va iasa buna....dar repet, eu nu am incercat-o(inca) asa ca va rog sa nu ma
daca nu va place. Dar daca iese buna va mai dau o reteta de paste care mie mi se pare exceptionala....
Iar cu greutatea bebeilor la nastere nu va stresati, ca nu cred ca are relevanta mai tarziu. Ex: verisoara mea a avut 4,200 kg la nastere si acum are 48kg(la 1,60 m) iar eu am avut 1,800 kg la nastere-la 7 luni- si acum ati vazut in poze ce
si frumoasa sunt...am 63kg la 1,70 cm si doar 2 kg le-am pus cu sarcina.....deci eu oricum am fost "slaninoasa" de la inceput daca am plecat de la 61 kg.
Eu am o nedumerire: de prin clasa a IX-a, de cand nu am mai crescut, am avut tot 1,69m, iar de cand sunt gravida, la toate masuratorile(ca ma masoara astia frate de parca sunt Fat Frumos din Lacrima si Praslea cel Voinic la un loc, sa cresc intr-o zi cat altii intr-un an) am aparut cu 1,70m sau 1,71m. Si m-au masurat vreo 4 medici diferiti, m-au pus sa ma descalt (chiar si de sosete
), si tot asa iese! Voi ati mai auzit de gravide care sa puna si in inaltime nu numai in latime?
va pup dulce de tot ( ca am papat strudel cu mere)
Ioana
si Samburel 15+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Mai fetelor eu maninc si acru - muraturi- si dulce -prajituri sau ciocolata- Ce sex are bebelul meu?![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
teolinda spune:
Ultimele 5 minute!
Nu-mi vine sa las biroul asta..deh.
Am zis...dincolo nu stiu ce ma fac ca sunt cu monitorul spre tot poporul si cred ca voi absenta de pe-aici
.
Va pupic..gata ...la 12:00 se opreste serverul si ma scoate de-aici.
Dana am rectificat... am bagat "deshtele" gresit la cm in loc de mm
.
Nu ma impuscati ca m-a impusc eu in 5 minute.
Bye..week-end placut!
Cu soare sa dea Dumnezeu!
15+
utocatalina spune:
Ha..Adriana pai mai ramasese varianta ca am 2, dar al 2-lea sta ascuns dupa primul
..asa se justifica de ce maninc si dulce si sarat!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica
Giova spune:
Ma gandeam eu, ca burticile din Bucuresti (acolo sunt mai multe) nu vor sa se intalneasca si sa se cunoasca face-to-face?
Eu una as vrea sa va cunosc, dar imi e cam imposibil.Poate la anul, cand voi veni (sper) la targul de nunti, sa-mi caut rochita de mireasa.Atunci ma voi intalni si cu prietenele mele, de la miresici de 2006.
poze
gio
si bb 13+
utocatalina spune:
Si eu vreau sa ne intilnim, dar asteptam sa intru in concediu sa-mi convina orice zi...imi facusem socoteala sa lansez invitatia dupa 20 iulie, dar se poate si in avans fetelor ...astept idei!
Cafeluta draguta
11+
Simburica