Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ia uitati ca nu scapati...inca nu ne-am deconectat!

Vreau ...vreau...vreau si eu la intalnire!

Ma luati?

Nici eu nu mananc dulce... O fi baiat? V-am zis ca soacra-mea ma indeamna la dulciuri ca doar nu vreau sa-i fac nepot betiv.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor din pacate urocultura se pare ca a confirmat infectia urinara, pentru ca s-a lucrat si antibiograma! Ma duc sa iau rezultatul si de maine trec la pastile!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau ca ti-am stricat invitatia CATALINA.
M-am trezit eu sa va zic de intalnire, care nu sunt nici din Bucuresti.
dar am observat ca de acolo sunteti mai multe.
eu din Timisoara am numai o tipa pe CANDA H.
Dar m-am intalnit cu fetele din Timisoara de la subiectul mamici din Timisoara, si a fost super.
si azi au o intalnire, dar din pacate nu pot merge.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua fete cu burtici!

Si apropo de asta, nu-s cum se face ca burta se mareste pe zi ce trece desi sunt constienta ca bebe e foarte micut la 9 saptamani...dar se pare ca e stratul mare de ...grasime.
Ei asta e, vedem cum facem dupa 9 luni cu datul jos ...desi o sa fie munca multa!

Teolinda, baietelul meu a avut la nastere 53 cm...asta ca idee!!

Eu sunt un rac nascut pe 15 iulie 1974, deci mai batrana un pic decat majoritatea burticilor de aici din 1976...

Cam nasol acuma caci am nasul infundat, cred ca am racit de la baietelul meu care a facut o bronsita dupa varicela...in rest eu pap cam de toate... Am mancat acum o varza calita , o nebunie, chiar mi-era pofta de ceva vreme.

Mananc si fructe, banane, piersici, grefe...a zis cineva pe aici de clatite, ar fi o idee de ceva dulce!!!

acu ma intorc la treaba,
pup

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau CATALINA.
daca dr. ti-a zis ca poti lua antibiotice, atunci de ce-ti faci probleme?

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova nu-mi mai fac probleme, doar ca speram sa nu fie nevoie...desigur ca de maine voi lua pastilele! Iuliiuli ceva kg ai luat pina acum? Eu la 9 sapt. luasem deja 2 kg...acum inca 2!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Imi pare rau Catalinaca trebuie sa iei antibiotic...eu tot am o chestie cu medicamentele in sarcina...nu i-au nimic...nici la prima nu am luat; desi eu inca nu am facut analizele, abia saptamana viioare merg sa-mi dea ce am de facut, se pare ca voi avea probleme cu o mai veche infectie urinara .
Asa ca mai vorbim sa vedem cum te simti tu dupa antibiotic, augmentin parca trebuia sa iei!

Am mancat cu asa o pofta ca ma simt ca un balon umflat acuma!
pup

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Salut toate burticile,
Mirela astazi am facut 12 saptamani plineeeeeDeci intram in saptamana 13 Catalina multumim multmaine ne ajungi si tu din urmaMirela eu sant rau de tot si astaziam luat-o pe urmele tale sa dupa ce manancFoarte rau ma simt si nu stiu ce sa mai fac, cred ca daca o tin in ritmul asta luni ma duc la dr. ca eu nu pot sa suport fara sa i-au ceva sa imi amelioreze starea.
Astazi m-am cantarit dupa 3 saptamani, de la 72 kg am doar 73Cred ca din cauza
Fetelor eu am aruncat acum o oala intreaga de ciorba pt. ca nu mai imi place, am mancat doar o data din ea Ieri am mancat la rest. o supa de legume si mi-a placut foarte mult, numai cu gandul la ea stau acum, nu mai vreau alte supe sau ciorbe Am vorbit cu Robert sa imi aduca la pauza o portie ( sa roage bucatarul sa imi faca ) Eu nu stiu unde o sa ajung cu poftele mele, poftesc dar pe cat de mult poftesc tot asa exclud din menu foarte multe mancaruri.Acum as manca doar carne de vacuta
va pup pe toate burticutele, simptome usoare fetelor

12 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, stai linistita ca nu-i nici o problema cu augmentinul. Cel mai important este sa te faci bine .

Burtica ni se mareste (si-a mea s-a marit chiar daca sunt abia intr-a 9-a saptamana) din cauza ca intestinele se ridica in urma maririi uterului.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Catalina nu stiu cat am luat, nu m-am mai cantarit...am plecat insa de la 53,5 kg...faceam de vreun an si ceva sala si aratam ceva mai bine (in fine eram multumita de mine).
Apropo se mai poate face gimnastica, adica o banda, o bicicleta in perioada asta? sau e mai bine din trimestrul II?

pup fetili

iulia

Mergi la inceput