Mamici de ianuarie-februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici !

Eu tot cu starea de ...
De cand ma spal dimineata pe dinti, s-a dus distractia... incepe sa-mi vina sa .
Of! Of ! Of !
Dar, pentru fetele care se tem ca asa o vor duce toata sarcina, va spun sa stati linistite, ca nu-i asa. In trimestrul II e minunat.
Daca nu ar fi burtica nici nu ti-ar veni sa crezi ca esti gravida, asa o energie si-o stare de bine ai... mama, mama.
Eu abia astept sa intru in trimestrul II, dar mai am .

Mihaela, ai grija, e bine sa faci ce ti-a spus doctorul. Dar nu te speria prea tare, cu multa atentie, poti sa duci linistita sarcina pana la final.

Ioana, m-ai terminat cu reteta asta .
Abia astept s-o fac. L-am si sunat pe tati sa-mi cumpere pulpe de pui, ca deseara asta vreau sa fac, Yammy ...

Apropo de sexul bebelului.
La prima sarcina mi-au calculat si mie cu chestia aia: varsta mamei+luna conceptiei si ar fi trebuit sa iasa baiat.
In plus, in lunile avansate, toata lumea imi spunea ca fac baiat (burtica ascutita, nu ma patasem, nu ma umflasem prea tare...)
Mi-au facut si colegele de serviciu testele alea babesti cu verigheta, cu sarea... la toate mi-a iesit baiat.
Cand le-am spus in luna a 8-a dupa ce s-a vazut la eco ca o sa am fetitza, nu m-au crezut, au zis ca s-a inselat doctorul , ca eu fac baiat.
Si-a fost FETITZA .

Deci...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela misto faza cu sexul copilului...eu am o burta cit casa, oare o fi fetita???Eu sper ca da...dar principalul este sa fie sanatos tun..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu sper si cred ca am scapat de greturi.
doar cand ma spal pe dinti, ma incearca putina greata, dar atat.Trece.
In schimb cu mancarea nu stiu ce sa ma fac, nu-mi prea trebuie nimic, carnea sa nu o vad, nu am pofte (si eu de obicei sunt pofticioasa). Ou mananc asa, unul/sapt.
Cand va aud pe voi cata mancare faceti, eu nimic.
Al meu s-a saturat de mancat in oras, ca acasa frigiderul e gol.Ce bine era daca mama era in acelasi oras cu mine!!!!
Si pe caldurile astea nu-mi vine sa aprind cuptorul sa fac cine stie ce fripturi.
IOANA, totusi azi, cred ca voi incerca reteta ta.trebuia sa fac ceva de papa, si asta mi se pare ok.chiar daca eu nu voi papa.

Si burtica mea e tare, presupun ca asa trebuie sa fie, dar numai cand sunt in picioare, acum ca stau pe scaun e moale.

TEOLINDA, parca tu m-ai intrebat de cm bebelului.
Pai acum am citit ca pt. sapt. 14 trebuie sa aiba 7 cm de la cap la coccis(fundulet).
Si al meu la 12 sapt. si 6 zile avea 6,8 cm de la cap la coccis.Pai m-i se pare enorm.
Al tau ziceai ca era mult mai mare, de 8 cm.Sau era pana la picioare?

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, si eu am avut burta foarte mare. Toti spuneau ca fac ditamai bebelul dar Oana n-a avut decat 2,700 kg. Cand m-am trezit din anestezie si-am intrebat de copil mama mi-a spus ca are 2,700 am crezut ca nu-s constienta. Nu se poate ! Cum sa fie asa de mica? am intrebat tot timpul.
Dar se pare ca am avut foarte mult lichid, de-aia aveam burta foarte mare, copilul a fost micut.
Ei, important e sa fie sanatosi, iti spun eu.

Cumnata mea a nascut fetitza la 1,500 kg. Va dati seama ? Si-acum e asa domnisoara bine (5 ani) si inaltutza si normal dezvoltata, de ti-e mai mare dragul.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna fetelor!

Eu ma pregatesc sa-mi strang ultimele catrafuse si sa ma mut ... Intr-o ora ne deconectam si de la calculatoare.

V-am citit pe toate pana acum.... dar nu am timp sa dezbat toate subiectele.

Succes cu reteta..super apetisanta.
Bee..cred ca nu e cazul sa ma mai plang..se pare ca tu parcurgi o distanta mai mare decat mine.. Berceni-Buc. Noi.
Eu Zona Policolor-Otopeni.

Giova am gresit..al meu avea 63,5cm de la cap la fundulet...deci.. al tau e mai mare.

Fug sa-mi strang lucrurile!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stai linistita TEOLINDA nu e nimic, doar ca m-am speriat putin, dr. zicea ca e mai mare decat trebuie, iar tu ai zis ca e mic.Undeva dadea cu virgula.
Acum m-am linistit.
Spor la mutat.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Hai ca majoritatea suntem aproape in trimestrul II si trebuie sa fie mult mai bine, nu?

Eu una sunt , ca mai sunt 3 zile de stat singurica si nu mai am chef. SI de ieri ma doare o masea de care am sperat sa trag pana o sa nasc, dar se pare ca nu am sanse. Sper sa nu fac infectie sa trebuiasca sa iau antibiotice!!!Si mi-e groaza ca stiu ca e problema cu radiografiile si anestezia in sarcina. Si cred c-o sa-mi omoare nervul pe bajbaite ca eu nu fac nimic riscant pentru ala mic!! Asa-mi trebuie daca la tzara nu m-am rabdat si am papat fagure de miere! Mi-a mai revenit si mie tolerantza la dulciuri. NU ma atrag, dar mai inghit cate ceva, ca si asa am glicemia mica si parca ash fi o gaina beata.

Zilele astea pare-se ca mi se pregateshte un program monden aglomerat, cum n-am mai servit de cateva luni. DIseara petrecere, maine prieteni, duminica ieshiri in orash! Sper sa facem fatza cu succes. Si maine facem si noi ceva de mancare pentru tati, o sa mai vedem ce.

Fetelor, barbatzii voshtri nu prezinta si ei simptome de sarcina? Ca al meu a pus pe el mai mult decat mine. Si ce sa mai vorbim, ca e si pofticios, baga dulciuri si pe ascuns! SI nici nu deloc. Ce sa faca omul cu mine, ca oriunde am merge, decat sa lase mancarea mea in farfurie, mai bine ma ajuta si manca si portzia mea!Daca mergem in ritmul asta, dupa ce nasc, el trebuie pus la regim mai sever ca mine!

Bee 14 +
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Recapitulez...ca sunt chiauna!

Giova - 6,8cm - 12 sapt si 6 zile ( adica 68mm sau 60,8mm[)
Teolinda - 63,5cm - 13 sapt. si 2 zile

= BEBENACI MARI SI DEZVOLTATI (macar sa nu avem burtile mari degeaba)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Neatza fetelor,

aici rau, ca deh, e zi de materna

Teolinda: cred ca totusi sunt 63,5 mm sau 6,35 cm

Si mie mi-a spus doctoritza ca bebe e marisor, foarte bine dezvoltat pentru varsta sarcinii, da' am uitat sa studiez fotografia sa vad cat e . EU am obsesia cu inimioara, am innebunit-o pe doctoritza, cred ca asa specimen nu a mai avut. Initial nu vedeam unde e, a mai miscat stickul ala in mine, si mi-a aratat-o s-o vad mai bine. Credeti ca am fost multumita? Asi, urmatoarea intrebare a fost: da' bate destul de repede? Da, bate destul de repede. Nu stiu insa cate batai pe minut, cu asta o sa o stresez tura urmatoare .

Adriana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetelor.......
Se pare ca intru si eu in aceasta categorie..
Noi avem 3 luni si o saptamana, iar dupa calculele mele bb apare undeva in jurul datei de 13 ianuarie........
Aveti idee cand pot vedea ce e bebe: fetitza sau baietel?
Eu as vrea fetita............dar...........

Mergi la inceput