Cate kg ati luat ?
Raspunsuri - Pagina 10
emaaimee spune:
Eu m-am ingrasat 13kg in total pana la 39s cand am nascut.Ultmele 2 saptamani a trebuit sa stau acasa pt ca nu mai puteam merge oboseam rau si ma durea spatele,in sapt 39 cred ca am iesit doar odata din casa!Am fost f activa pe perioada sarcinii,mers mult pe jos si serviciu pana la 37s.In ultimele 2 sapt am pus 3kg.Oana s-a nascut pe 02 iulie 05 si a avut 3.220kg.A doua zi am iesit din spital cu 6kg mai putin.Chiar moasa mi-a recomandat sa mananc sanatos daca vreau sa nu ma ingras dupa nastere!Dupa 2s am mai dat jos 6kg si jumatate,deci mai am 0.5kg de dat jos!Alaptez si de cand am iesit din spital mananc sanatos,legume fructe,carne slaba-peste la greu si pui fara pielita.Nu mananc prajeli, grasimi,dulciuri!
Mananc pana ma satur,nu ma infometez,lapte am si de dat![]()
Intreba cineva daca scade laptele-eu am ca la robinet!Iar
cantaresc 3kg cred-ii dau clasa Pamelei Anderson!
Am fost inainte de bebe mai plinuta si voi slabi in continuare daca o tin asa!Alaptatul exclusiv consuma intre 1000-1500calorii din dieta mamei!
A si tot dr mi-a zis sa continui cu vitaminele prenatale inca 3 luni-ceea ce si fac!
Fac si miscare-ies cu caruciorul zilnic aproape la plimbare cate 3 ore-merg pe jos
!
Spor la slabit
!
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Monica-Elena spune:
Eu am luat 10 kg si bebe Mihnea a avut 3,100 la nastere. Acum la o luna de la nastere am revenit la greutatea dinainte si inca nu am pus burtiera ptr burtica ca nu s-a vindecat inca in totalitate operatia(am nascut prin cezariana).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
blackpanterro spune:
Eu am pus 23 kg pana in sapt 39 cand am nascut.Am dat deja jos 13 kg, in 3 sapt jumate, mai am 10 :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamaariadna spune:
La prima sarcina am luat 30 kg!!! Eram ca o mingiuta...dar in 4 luni le-am dat pe toate jos, ajunsesem din nou la greutatea dinainte de sarcina. Am si alaptat 1 an.
Acum, la a doua sarcina, la sfarsitul saptamanii 8, am slabit 5 kg, ca am niste greturi enorme. Dar stiu ca dupa ce trec voi incepe din nou sa iau. Dar asta e, se dau ele jos. Puiul sa fie sanatos. Toate bune!
Serj spune:
fetelor, ma primiti si pe mine???
vad ca vorbiti de kg. puse, iar la mine asta este durerea
eu sunt in 8sapt. cu o tensiune mare si greu de tinut in frau, si dr. mi-a spus ca nu am voie absolut sa ma ingras, iar eu deja am pus 3kg
asta in conditiile in care am plecat deja cu 5kg in plus la o h de 1,58 va dati seama unde ajung daca continui asa?
la mine este a2a sarcina. si atunci am plecat cu 4 in plus, iar cu puiul am pus 13.
stie cineva sa-mi spuna cum sa nu ma ingras? am greturi dar incerc sa nu vomit pt. ca fac trat. naturist pt. tensiune si atunci ar fi degeaba, iar cu mancatul incerc sa fac economie
ca mai sunt si
pupici la toate si sarcina usoara
irina81 spune:
Serj,nu manca dulciuri, mancare gatita si evita sarea (daca poti deloc sare). Ai voie multe fructe si legume,iar acum vara e chiar usor.
Irina
dienutagraviduta spune:
eu la 20 de saptamani am luat vreo 5 kg in plus; dupa care am intrat in concediu, dar inca nu am avut curaj sa evaluez pagubele ...
noi mancam bine, nu-i problema, si sper sa nasc ianinte de 70 de kg ...; am 1.56, am inceput de la 55 kg, si sper din suflet sa nu iau mai mult de maxim 15.
dienuta graviduta si bebelushul luca
Serj spune:
buna fetelor!!!!
irina81 multumesc, eu chiar nu mananc sarat din cauza tensiunii, dar este adevarat ca am dat putin iama in paine cu rosii si ulei.
si pt. ca de cand am ramas insarcinata am un gust amar mereu, am tendinta sa mananc tot timpul ceva, asa ca acum am inceput cu fructele. sper sa nu mai pun pe mine multe kg.
pupici la toate si sarcina usoara
charly spune:
buna burtici!
eu am doar 12 saptamini si 4 zile si oscilez cu 1-2 kg in minus. Cred ca nu e grav, la eco doctorita mi-a zis ca e mai dolofan pentru varsta lui, dat fiind ca de la data de 27 februarie 2006 sunt programata pe 14 febr. sa-l nasc pe bebe. Desi cand ma apuca foame balotez intr-o disperare si pap supite si legume la cuptor, ..si aseara am dat gata un castronache cu orez cu lapte si stafide; deci mananc..! mica sugativa din burtica face legea!
Bafta si sarcina usoara!Si chiar daca aratam sau vom arata asa
bebe sa fie sanatos! Acesta-i telul nostru!
toanca spune:
Buna fetelor.
Eu azi am implinit fix 16 saptamani si am luat in greutate 4 kg.
Deci cam un kg. pe luna.
Doctorita mea spune ca e bine cat am luat si sa o tin tot asa....