Cate kg ati luat ?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna! Eu am luat 20 de kg, am plecat de la 50 de kg, iar in saptamana 39, cand am nascut, aveam 70 de kg. Acum am slabit de am ajuns la 47 de kg(inca alaptez).

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu la prima sarcina am luat 14-15 kg,pe care le-am dat jos dupa ce am terminat alaptatul.Acum stiu ca m-am ingrasat dar n-am cintar asa ca nu stiu cu cit.O sa-mi cumpar.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Revin..; am 27 de saptamani si jumatate si 8 kg !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

La 26 saptamani si doua zile am cu 7 kg mai mult fata de "start". Acum de vreo 2 saptamani nu am mai pus pe mine nimic, chiar am senzatia ca am slabi ceva....nu stiu, poate caldurile astea mari sunt de vina. Transpir toata ziua, nu prea pot manca decat fructe si legume si multe lichide. Ati avut si voi perioade mai lungi in care nu vi s-a miscat acul cantarului?

Mandy, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum am luat 3 kg. Nu as vrea sa ma fac balena cum am fost cu fetita pana in finala.

Paula18+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

a doua sarcina, saptamina 27: 11.5kg puse bine-mersi:)
la prima sarcina, terminasem 39 de saptamini cu un surplus de 25 de kile!! in 9 luni dupa nastere (pina am ramas din nou gravida:)) dadusem jos 18 kile.
mai-mai, asta-i viata.....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)

www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am laut initial 4 kg, de la 55 la 59kg.
Aseara cand m-am cantarit aveam cu un kg. mai putin.
Nu stiu care e motivatia....

Toanca si Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna graviduta de 17 sapt.Considera-te norocoasa! Eu am doar 3 luni si am pus vreo 6 kg pe mine.Mi-ar place sa nu pun in halul asta, dar ce sa fac? Am inteles ca e bine sa consumi foarte multe fructe in perioada asta.Dar si unele fructe, ingrasa.De ex.bananele, strugurii? Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu mananc f. multe fructe, dar mere, peirsici, prune..
Nu mananc deloc banane (nu le-am suportat de la inceputul sarcinii); de asemeneni, de cand am ramas insarcinata eu nu prea am mai mancat carne pentru ca mi-e
Manac multe lactate, branzeturi si salate.
Si eu nici nu prea am avut pofte...

Toanca si bebe Matei 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Am inteles ca daca consumi mult lapte, risti sa produci, la viitorul copil, diverse alegii.E adevarat? Spune-mi fierbi laptele? Chiar daca e pasteurizat? Are anumite chestii care pot duce chiar la listeria!

Mergi la inceput