Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Of, Irina mea urla ca din gura de sarpe, si aseara a facut la fel, sa mor daca stiu ce are. Am observat ca daca ii e somn si nu sunt acolo sa-i tin suzeta in primele 10 min, se pune apoi pe urlat si nu-i mai trece. Asta aseara si acum. Sper sa nu fie altceva, ea de obicei e tare cuminte.

Ma duc sa vad cum o linistesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cred ca am descoperit: vrea degetelul, si nu suzeta. Dar n-are succes, ca imediat cum isi baga manuta in gura, eu i-o scot, si cred ca de-aici scandalul. Acum a obosit, si cred ca trage pe dreapta in sfarsit.

Ocrainic, multumim pt gandurile frumoase!
Daria, nu ne mai tine in suspans, cum a fost cu Teo?
Mary Jane, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Multu fetelor pentru gandurile bune. Mihaita pare mai bine cu ochisorul, nu mai este asa de incarcat dar n-am scapat inca de tot. Mai avem o saptamana de masaj si picaturi, dupa care 2 saptamani pauza si la control. Intre timp am aflat ca problema asta este destul de frecventa - 4 colegi de-ai mei au patit la fel, la unul din ei, prima interventie n-a desfundat ca lumea canalul, asa ca a mai trecut bietul copil inca o data prin chin.

Mamacita, tortul nu e brevetat, asa ca poti folosi ideea oricand. Face impresie buna chiar si celor care nu sunt amatori de dulcegarii (cum e de exemplu al meu sot). In ceea ce priveste coaforul, pentru evitarea surprizelor ma gandeam sa-l fac in 2 etape - mai intai vopsit si tuns, iar inainte de botez aranjat (desi partea doua nu este neaparat necesara, eu am parunt natural ondulat, atata ca uneori mai vreau sa-mi schimb look-ul si atunci ma duc la coafor sa mi-l intinda). Dar cred ca spre deosebire de tine, eu cand am ceva de facut il trimit pe Mihaita la plimbare cu bunicii sau cu tati, si atunci 2-3 ore Mihaita rezista bine in carucior (zdranganeala prin gropi il face probabil sa nu simta foamea).

Coco, pe langa ceaiuri, la mine functioneaza foarte bine si Galactogilul. Atata, ca acum cand Mihaita doarme pana la 5-6 dimineata, pana la ora aia, sanii imi sunt super grei si nu mai pot dormi pe-o parte ca imi cam curg.

Maai, al meu bebe inca doarme. Eu nu-l mai inteleg defel. Ba papa un 160 si dupa juma' de ora, iara vrea papa, ba papa un amarat de 50 si doarme 2 ore. De dimineata i-am dat doar de la un san c-a adormit, asa ca l-am pus in patut fara sa-l mai cantaresc. Si doarme frate de 2 ore, iar eu planuisem sa il scot la plimbare. Ar trebui sa nu mai fac nici un plan.

Gata, ma duc sa incerc sa-l trezesc, sa iesim si noi cat mai este racoare afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor

chiar ca e linisteeeeee, inca nu v-ati trezit?
ieri am fost si noi la plimbare , am reusit sa ajungem si la mall dar nu mi-am gasit nimic ( pe marime) chiar cate kg mai aveti in plus? eu tot cu 6 am ramas si nu reusesc sa mai dau jos un gram...

ocrainic bine ai ajuns in Ro , cum a fost drumul? eu inca ii mai dau lui Cezar supliment , dar nu mereu, cateodata 30 cateodata 60 cateodata nimic, de ex aseara nu a dormit pana nu a papat si la biberon 15 ml, si la san nu mai vroia ca l-am pus , a papat 15 ml si a dormit de la 10 la 5 dimineata
cat despre gropi , al meu s-a obisnuit cu el si doarme mai bine, in schimb daca nu sunt gropi si asfaltul e perfect se trezeste

vad ca azi va fi iar frumos afara asa ca o sa stau mai mult pe afara cu bebe

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Vorbind de greutate, eu mai am de dat jos vreo 5-7 kg, am 73 acum, dar am avut aproape de 100! Nu m-am mai cintarit dupa ce am trecut de 90 kg, dar asta era abia prin saptamina a 28-30a. Merg de doua ori pe saptamina la sala de gimnastica, dar saptamina asta se termina cursul si nu ma inscriu la altul.

Daca aveti Evenimentul Zilei de vineri sint si eu intr-o poza cu copiii mei acolo (un articol despre bombele din Londra).

Sylvia (n. 1 martie) s-a rostogolit ieri pentru prima data. Chiar eram toti acasa si nimeni n-a vazut-o. De fapt asa s-a intimplat si cu Dominic, eram cu el acasa, m-am intors citeva clipe si am pierdut momentul.

Cristina ("Mary-Jane")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Fetelor nu am avut timp sa intru pe forum .Sambata,cum stiti,tot cu emotii,duminica am fost la sat la strabunica lui Brien,iar aseara...treaba.
Asadar,nu a venit Teo,ci doar echipa.Trei tineri,care ne-au pus intrebari si cu care am stat de vorba destul de mult.Teo vine in Tm abia de azi si sta trei zile.Asa ca,daca le-a placut de noi,daca am "trecut testul"...poate ne vedeti la TV.Cum va povesteam,aseara,dupa ce ne-am intors franti de la sat,ne-am apucat sa-i facem Teodorei o invitatie.Asa spuneau cei din echipa,e o coditie necesara sa avem scrisa o invitatie,cu numele lu' Teo ,undeva la vedere.Asa
ca,pana la 2 azi noapte am facut asta. Am atarnat o
sfoara de rufe pe fatada blocului,am luato camasa
imensa xxxxxl,nu cred sa fi vazut alta mai mare, pe
care am scris ECHIPA TEO.Si am atarnat-o dedesuptul
geamului.Langa ea,am prins 3 ciorapi cu culorile
protv(rosu,verde,albastru).iar pe geam am scris mare
AICI VA PRIVIM.
M
Mesajul e :aici va privim,aici va primim.
Ma rog,nu pot scrie chiar cum apare pe geam ,pt ca
acolo V si M sunt suprapuse dar in cadrul aceluiasi
cuvant.Arata f fain si,zic eu,ingenios. Dupa ce am
terminat ,la 2 am mers afara sa vedem ce-a iesit. Am
si facut o poza,numai ca fiind seara ,si din
departare,nu se prea vede. O sa ies astazi,cand se intoarce sotul meu de la lucru,sa fac una pe lumina.
Ea,Teo, e zi,maine si poimaine in Tm. Asa ca, stau ca
pe ghimpi.Ar putea veni in orice clipa,sau ar putea sa
nu vina defel .

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ligia,tu ai dreptate intru totul cand spui ca Alexutu crapa de sanatate(nu stiu daca e expresie regionala,dar o stiu si imi place)si iar ai dreptate ca sunt pasarele de-ale mele.Mi-au intrat in cap de cand am nascut,caci era in plina infectie cu Klebsiella in sectia de neonatologie(poate ati citit prin Evenimentul zilei)si trebuie sa fiu sigura.Mai ales de cand mi-a zis andira ca Irinuca nu avea simptome,m-am speriat si mai rau.Oricum,o urocultura nu doare si n-are ce sa-i strice.
danuta t,multa sanatate lui Mihaita si sa n-aveti ghinionul acela de a repeta manevra!
Multu de idee,de la tort a plecat o intreaga zi cu gratre in curte,cu toata familia,inclusiv Alexutu' grasutu' care a fost in forma maxima(nu ca acum,ca scartaie de vreo 2 ore)si a dat un adevarat spectacol.
De lasat l-as lasa eu,dar la plimbare sau nu,cand i se face foame baga sirena de nu se mai intelege nimeni cu el.Si,ca un facut,cand sunt plecata ii e foame mult mai des,e in stare sa ceara si la o ora.cred ca e modul lui de a spune ca nu vrea sa se desparta deloc de mine
Parul l-am avut si eu ondulat,aveam un par superb in liceu,dar dupa stresul de la admitere si continuand cu zecile de examene,mi s-a intins de totsi a cazut enormNoroc cu sarcina ca s-a mai regenerat,sa vedem cat il tine...
Adriana,eu am ramas cu 3,5kg agatate cu superglue de burta si coapsele mele.Oricum,din 17kg si dupa doar 11 saptamani,e mult mai bine decat ma asteptam,asa ca stau cuminte si...alaptez.
Daria,succes cu emisiunea.Ce primiti daca vin la voi(pragmatica de mine)?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Am atasat poze noi,de ieri,din vizita la strabunica.Poate vreti sa ne vedeti!

Acum ma pun sarguincios sa citesc ce-ati mai scris.
mamacita multumim! Nu primim nimik,ca doar noi am chemat-o.Imi doream de mult s-o cunosc. Sper sa avem bafta si sa fim printre cele 3 familii la care vine(din 370 cereri!).

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hop si noi, intr-o vizita scurta scurta.

Poate ati citit deja sau poate nu, insa am zis ca incercarea moarte n-are, asa ca mi-am permis sa navalesc peste voi cu rugamintea de a arunca o privire www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52651" target="_blank"> aici atunci cand aveti timp.

la pitici si toate cele bune la mamici !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mai, io aud voci! Tocmai ma pregateam sa va scriu si am auzit un tipat, imi zic "Hait, s-a trezit printesa...doar doarme de 4 ore". Ma duc si...niet, printesa doarme asa frumos, cu minutele in sus si nu zice nici pis. Deh, mama stresata...

Mergi la inceput