Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Marox acum am vazut ce-ai intrebat.Emisiunea Teo e o emisiune de divertisment de la noi. Iar Teo e producator si prezentator a ei.Imi place tare mult de ea.Si,vara asta,s-au gandit sa mearga cu caravana prin tara sa cunoasca o parte din oamenii care-i privesc si indragesc.
Asa ca,am scris si eu ca as vrea sa vina si la noi.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Am reusit sa-mi fac si eu putin timp pentru a va citi. Noi suntem bine, ne pregatim pentru vaccinul de 4 luni.

Hai ca a inceput Eva sa planga (cred ca de foame).

Am pus si noi ceva poze de la botez

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/album?.dir=/d68e

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Salutare!
Fetelor nu am intrat de mult pe forum deoarece am fost plecate la bunici. Noi suntem foarte bine, am mai crescut, acum avem 65 cm si 6.400 kg. Acum am inceput sa ne rostogolim in pat si sa vorbim non-stop.
Totusi eu am o problema, cred ca sunt pitici pe creier, dar ce sa-i faci cu mamicile astea: mi se pare ca Alexia a luat cam putin de cand s-a nascut, in 4 luni de-abia mi-a luat 2 kg. Nu e slaba, dar cand va aud numai cu greutati peste 7 kg. ma cam sperii.
De aceea eu am inceput sa-i dau destul de mult de mancare: ii dau si cereale si fructe piure cu biscuiti. Credeti ca gresesc?

Vorbind de greutate, eu am 64 kg la 163 cm, deci mai am de slabit cel putin 10 kg. Poate i le dau fica-mii.

Va pupam,
Alexia si Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

CatXO ai grija sa n-o faci obeza, mai bine vorbeste cu pediatrul tau

dariaevelin eu si cezarica iti tinem pumnii stransi sa vina teo la tine

mamacita la mine sunt agatate de burtica , si tare mi-e frica sa nu raamana acolo definitiv, m-am apucat eu de abdomene dar o zi fac 3 nu , daca nu merg la sala am incurcat-o si cum nu am timp ...

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Multumim mult pentru sustinereAdriana si Cezarica!
Am pus in albumul yahoo un director numit Teo cu poze vazute din fata blocului.
Daca va uitati,va rog sa-mi spuneti ce parere aveti.Cum vi se pare ideea si cat de reusita realizarea ei.
multumiri

Daria si Brien

Mergi la inceput

ana71 am vazut pozele de la botezul tau.Frumoase si papusica ...o minune! Sa-ti traiasca!

Daria si Brien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Buna seara fetelor!
Nici noi nu am mai intrat ptr ca am preferat sa facem nani!

Daniel al meu e bine, ne plimbam toata ziua si luam si bine in greutate

CatXO, nu te mai ingrijora de greutatea Oanei, Daniel la 3 luni are 6 kg si 63 cm L-am nascut la 3.300 si 50 cm.
Intr-adevar, eu sunt mai piticanie, am 1,60 si 49 kg...

Nu uita ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si nu cred ca are rost sa indopi copilul!!!
Pipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salut fetele, eu continui odiseea mersului la clinica, iar bebe s-a descurcat de minune pina acum, dormind enorm in timpul diminetii, asa ca nu a fost nevoie de lapte praf deloc.
Doamne, am revenit acasa si ma simt ca in tara "hirtiilor", caci am facut milioane de cereri referitoare la reluarea rezidentiatului, una peste alta, si e asa de complicat sa afli adevaratul cadru legal, caci chiar inainte de a asculta povestea ta, functionarele incep sa strige la tine fara a avea nici cea mai mica intentie de a-ti da un sfat. Azi toata dimineata am incercat sa dau tel la minister unde am avut parte de "dragute" angajate. O singura d-na m-a lamurit cit de cit, Doamne ajuta!

Da, Adriana am ajuns cu bine acasa dupa 16 ore de zbor continuu Christchurch-Dubai, 3 zile de stat in Dubai la 41 de grade (mai mult prin mall-uri la shopping, caci alta sansa nu aveai sa te plimbi la temp alea si vizitind orasul in masina), si 2 zile pe drum intre viena si Baia Mare, am vizitat Viena, am dormit o noapte pe drum in Ungaria si am venit incet cu o sumedenie de opriri.

Nu bine am sosit miercuri seara, ca joi am fost la o stare civila, iar simabata si dumminica l a2 nunti, la una dintre ele fiind si parintii mei invitati, David a trebuit sa vin acu noi, dar a fost asa un scump si un cuminte, de necrezut. A stat prin camera nasilor si prin parc plimbat de bunica, dar a fost si in sala unde era o muzica tare si unde se dansa, pentru un somn de 2 ore!
Mai fete, eu m-am tot gindit ca bebeii nostri sunt mult mai rezistenti si adaptabili decit avem noi impresia, caci Daviducul a reactionat incredibil la toate aceste schimbari de mediu, fara nici o problema.

Am si eu ceva intebrari, care cu siguranta s-au discutat, dar nefiind la vremea aceea interesata, probabil le-am citit si tot asa le-am uitat. Nu-mi ziceti si mie voi cum administrati vit D la bebei, caci d-na prof cu care a povestit Marian, a zis ca poate la noi nu o fi recomandata, dar in conditiile de soare ale RO ar fi mai bine sa-i dam si noi cite 2 pic zilnic. Problema e ca habar nu am cum. Am incercat azi cu lingurita, dar cred ca toata a ajuns pe afara si pe buzite.

Alta intrebare, de unde sa iau si eu ceaiuri de acelea solubile pt bebei, si de care imi recomandati, nu fiindca as vrea sa-i dau si altceva lui bebe, dar macar sa pot sa-i dau cite o lingurita cu vit D de ex.

Eu sunt inca cu 10 kg in plus, practic am slabit vreo 1-2 de cind am venit din spital, adica in aproape 3 luni. Cred ca e tragic, nu, dar nici nu am facut absolut nimic, nici tu sport nici tu restrictii la papa (si trebuie sa recunosc ca sunt asa de pofticioasa!!!) Oare mai scap vreodata de ele???

Nu v-am pove cu ce m-am procopsit dupa expulzia cea prelunga (2 ore), cu...un prolaps vaginal (ginecologul zicea inainte de a pleca din NZ ca este unul usor), ingrozitor, nu?, de la virsta asta sa incep cu necazurile astea, care nu mai au sfirsit. Eu inca mai sper sa se imbunatateasca situatia o data cu venirea menstruatiei(inca nu a revenit), dar sunt fff necajita, unde mai pui ca datorita acestuia ma lupt cu constipatia, si vai si amar de dragutul hemoroid, care nu s-a lasat nici el mai prejos si a aparut dupa nastere. Sunt tare suparata!

Va pupilesc si noapte buna si bebei care sa doarma toata noaptea!
Cu mult drag Oana si Daviduc
PS good luck Daria

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu putin pe aici...
De doua seri Irina imi face scandal la culcare, habar m-am de ce, azi se pare ca pur si simplu n-a vrut sa se culce asa devreme, adica la 9. Cum am luat-o din patut a tacut (asta dupa ce a urlat 20 min), si a stat cuminte in scoica, in pat la noi, uitandu-se la mine si pe pereti pana acum, cand a adormit. Si eu care credeam ca o cunosc...

Adriana, eu kg din sarcina le-am dat de mult jos, chiar si 2 kg in plus, dar am ramas cu cele lipite de dinainte, plus o burtica de toata frumusetea. O aveam si inainte, dar nu in forma "atarnanda" Cand o sa intarc copilul si o sa am si eu mai mult timp pentru mine, intentionez sa ma duc la sala, si mai ales la piscina - ador sa ma balacesc.

Daria, abia astept sa ne spui daca a venit Teo...

Marox - si eu am patrulat azi dimineata pe langa Irina. A mancat la 8, s-a culcat la 9 si a dormit pana la 12.30, nu-mi venea sa cred. Eu tot ii dadeam tarcoale, gandindu-ma ca acum, acum se trezeste. Si la 12.30 cred ca s-a trezit mai mult din cauza unei bormasini care dadea recital prin vecini

Gata, am plecat la culcare, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

OanaCrainic, vit D da-i-o direct in gurita, lasi sa cada 2 picaturi. Nu i-o pune in lingurita, biberon etc pt face pelicula si adera la suprafata respectiva, si nu mai e aceeasi cantitate. Sticlutele sunt foarte usor de folosit, ii tii putin barbia.
Irina deja s-a invatat si cand o tin putin de barbie deschide gurita asteptand sa-i cada ceva.
Eu ceai i-am dat Irinei numai de fenicul, chimen si anason, o singura data am incercat cu Baby Tea si m-am jurat ca nu ii mai dau, pt ca a constipat-o, pe urma am vazut eu ca avea menta in compozitie, pe langa multe altele. Oricum, am incercat cu ceai doar in prima luna, de atunci o alaptez exclusiv, la sfatul pediatrei, ca am lapte inca suficient.

Imi pare rau pt prolapsul vaginal - nu prea stiu exact ce e, dar maine o sa googalesc si eu. Iti doresc multa sanatate si iti tin pumnii sa se rezolve!

Acum chiar am plecat!

Mergi la inceput