Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary-Jane spune:

Draga fetelor - n-am mai scris de atita timp ca nici nu stiu daca ma mai tine cineva minte. In sfirsit, am si eu o fetita, Sylvia Eloise, nascuta pe 1 martie. A fost 2 saptamini la terapie intensiva dar a iesit cu bine si acum totul merge bine. E inca micuta, poate vreo 6 kg, n-am mai cintarit-o de peste o luna asa ca nu stiu (5.12 kg ultima oara) si 60 si ceva de centimetri. Zimbeste si ride frumos, maninca binisor, doarme bine. Dominic (5 ani) o iubeste f mult si-i place s-o faca sa rida. Cred ca ma-ntorc la serviciu abia in martie viitor, am concediu platit pina-n septembrie dar imi iau neplatit inca 6 luni. Acum ma duc sa mai citesc din urma sa vad ce va fac copiii. Voi veni in Romania in August pt o vacanta de 3 saptamini, daca locuieste cineva in Bucuresti si vrea sa ne-ntilnim, mi-ar face placere (eu voi sta la parinti, in Balta Alba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Scriu si eu repede, ca ma intorc la culcare.

zuzunaki - multam de incurajari, eh, trece!

ligia - sa stii ca mie doctorita neonato mi-a zis in maternitate, cand am iesit, referitor la detergenti, sa-i spal hainutele cu unul care are foarte putin clor. Iar Arielul are cel mai mult. Deci e posibil sa fi fost de la detergent. Am vazut si eu Dermalin la Sensi Blu, dar eu spal cu Bona / Dero etc si n-am avut probleme. N-am vrut sa iau Ariel, Tide, Persil sau altceva de teama cantitatii de Cl mai mare.

mamacita - asa e, alt mijloc nu stiu, dar mi-e ciuda, pt ca sta foarte bine in scoica, dar cand o extrag si o vad asa incinsa...

gata, am plecat la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare din Ro de data asta. Multumesc fetelor care ne-au urat bun venit pe tamurile natale. Dar din pacate, poate stiti, cind vii de departe toti sunt dornici sa ne vada, si drept urmare trebuie sa umbli dintr-o parte in alta ca titirezul, asa ca nu am mai avut vreme de forum, din pacate!
Acum de exemplu suntem la Cluj de miercurea trecuta si mai stam inca vreo 2 sapt, sotul meu cu treaba, iar eu cu ideea "nastrujnica" e altfel de a-mi relua rezidentiatul (oricum daca nu incerc sa fac ceva, de prelungt nu se mai poate, moare). Asa ca am venit cu catel cu purcel si cu socrela ca sa ne ajute cu Daviducul. Eu am fost la spital doar vineri, si bebele parca si-a facut program sa o ajute pe mami, a dormit de la 11 la 6 dimineata, a papat, si pe cind am plecat eu la 7.30 adormise si el pina la 12, cind a venit marian cu el la clinica sa-i dau sa pape. Si fiindca era vineri si cam terminasem treaba, am plecat cu totii. Nu stiu cit de realist este planul meu, dar o sa incerc sa fac asta vreo 2 sapt, dupa care incerc sa ma detasez la Baia Mare ca sa poata mama sa ma ajute. Sunt nebuna rau, nu?
In rest ce sa va mai spun, mie mi se pare ca as fi plecat ieri, parca nu s-a schimbat nimic, doar magazinele si-au schimbat unele numele si fata. Dar e atit de gri Clujul...

Bebelica, deja cu vechime in ale calatoritului, vorba lui tac-su, David Calatorescu, s-a plimbat deja si pe drumurile tarii, numai ca, de ata asta, cind ii era mai dulce somnul, hop o groapa, si se sperie baietelul trezindu-se in tipete, dar cam atita tot, in rest e ok. Cind ii e foame ii da mama papa si tot asa.

Noi inca mergem in paralel, san + praf, caci asta e, din a treia saptamina de viata o tinem la fel, spre seara nu e laptic, nu e, nu e! Dar in continuare papam vreo 120-180 mls completare, nu mai mult. Totusi cu drumul asta scazuse initial lapticul, dar a revenit dupa ce ne-am revenit cu fusul orar.
De cintarit ne-am cintarim, caci slava Domnului ca am ajuns acasa unde lumea cintareste bebeii si mi-a imprumutat si mie o prietena cintarul ei. Deci la 11 sapt si 3 zile Davidescu avea 6.100 kg, si am vazut in carticica lui ca exact cu o luna in urma avea 5.100 kg.Deci pot sa stau linistita, nu, a luat 1 kg in ultima luna. Nu e grasunel defel, caci mi-ar place sa am si eu un dolofanel minunat ca al mamacitei (SUPERBE POZE SI SUPEB BAJETEL). De masurt nu l-am mai masurat in lungime de secole, dar mie mi se pare ff lung. Il trimit pe sotul meu la fostul meu prof de Pediatrie sapt viitoare, sa fiu si eu linistita ca e bine bebeul. Mi se pare paliduc si uneori parca i-ar fi albastrele minutele si piciorutele, dar poate ca e paranoia de doftore.
Ma bucur sa aud ca Irina Andirei a scapat de uritania de infectie, FELICITARI!
Iar pentru Zuzunaki, bravo ca nu e infectie, te-ai linistit si tu!

Chiar ma gindeam zilele astea la tine Adriana (Fedorca), ca tu ii mai dadeai lui Cezarica supliment, cum sunteti voi cu formula, ai reusit sa o scoti de tot sau mergeti si voi ca is noi, impreuna, mina in mina cu laptele praf. (Mie mi-e asa de ciuda cind trebuie sa-i dau lapte praf, mor de ciuda!)

Va pup acus, mai fug sa mai dormicesc si eu putin, caci tot familionul doarme inca, bebele a adormit din nou dupa ce a papat...220 ml. E normal? Dar pna la 12 nu o sa mai vrea sa pape!

Pupilici pt mamici, fetite si baietei de la Oana si Davidescu

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Doamne ce semn ingrozitor am putut sa pun acolo, nu asta vroiam ci un semn de nefericire. Dar asta e, se vede ca am lipsit cam mutisor de pe forum!!!

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

coco,ai incercat sa-i oferi ambii sani seara,poate macar strange de-o masa din doi?eu mai fac asa,mai ales in ultimele 3-4 seri,de cand mi-a venit o schita de menstruatie si mi-a scazut un pic lactatia(de la 1100 la 850-900).Plus ca am inceput si stimulare cu ceai de fenicul/bere fara alcool si vad ca merge bine,inainte daca luam putin fenicul explodau sanii,acum e la fix.Poate suplimentyul pe care ai incercat sa i-l dai il refuza din cauza de tetina,schimb-o.Alte idei nu mai am.
ligia,sigur ca accept glumele,atat timp cat sunt cu sare si piper si nu sunt rautacioase.Cat despre lungimea fustei,in afara biserica s-a modernizat foarte mult,te accepta chiar si in pantaloni scurti atat timp cat ai o credinta adevarata,adanca;vezi grecia,patria ortodoxismului,unde am vazut grupuri-grupuri de tineri care mai de care mai sucar imbracati la biserica,primiti cu bratele deschise.S-a dus vremea cand femeile intrau cu broboada in biserica.Ca sa nu mai vorbim ca eu aveam un interes particular in stabilirea unor proportii,ca sa-mi ascund frumusetea de burta de care cred ca nu mai scap in veciSa nu crezi cumva ca e o punere la punct,pur si simplu discutam,nu m-am suparat defel.
mary jane bine ai revenit!
adseana,spor la pregatiri!
ligia,s-ar parea ca tu ai dreptate,caci toata lumea zice ca seamana cu barbatu-meu,ceea ce pe mine ma bucura,ca el e tare dragut(ma rog,mie asa mi se pare,doar e al meu,nu?).Probabil la forma ochilor seaman cu mine.el sa fie sanatos...
ocrainic,ce bine sa te "auzim"din nou!chiar ma intrebam ce faci,dar am stat cuminte ca m-am gandit eu ca esti in program de vizite si nu prea stiam nici ce acces ai la net.Am zis sa te mai lasam sa-ti tragi sufletul.Dar rezidentiat?!!Esti nebunache rau!Asta daca nu ti se recunoaste acolo sau nu ai de gand sa te intorci in tara for good.Banuiesc insa ca ai pus tu ceva greutati in balanta daca ai ajuns la concluzia asta.Oricum,Clujul e un centru medical excelent;alti oameni,deh,nu ca prin zona noastra...Am facut primul an de rezidentiat la Tg.Mures,fiind pe vremea aceea singurul care avea si SMURD,si am ajuns si pe la Cluj cu pregatirea,minunati oameni,le duc dorul,desi revenirea acasa se impunea(imi lipsea in primul rand marea,de care intotdeauna am fost indragostita).Daca n-as avea asa o minune in viata mea,chiar as suferi ca nu fac plaja.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

mamanati,sper ca ai primit pm cu nr.meu.Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Salutare!
Scriu putin ca ma zoreste sotul meu, trebuie sa plece la Bucuresti. Asa ca pana lunea viitoare nu mai am acces la net.

Andruzza suntem la Boteni, cam la 18-19 km. de Campulung (unde am si fost deja de 2 ori de cand am venit, ultima data dupa tort de ziua lui tati).

Va !

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Ce linisteee,se aude musca!Normal,cu vremea asta superba si noi ne-am plimbat pe rupte,dar cand am ajuns acasa,desi am evitat orele de radiatii maxime si nu am stat deloc expusi direct soarelui,Alexutu avea 37 grade,el care are normal 36,4.
Tinand cont si de experientele voastre,m-am hotarat:maine demarez lucrurile ptr.urocultura.Daca ii gasesc punguta,bine,daca nu,voi face metoda zuzunaki:il pandesc dupa colt,sa-mi scot pata de pe creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Salutare fetelor!
In seara asta succes: Vlad a mancat supliment!!
Mammacita, buna idee: maine imi cumpar ceai de fenicul! sanul stang nu prea are lapte, de mult timp-deja sunt asimetrica -un san mult mai mare ca celalalt, degeaba il chinui pe Vald sa traga. S-a intamplat intr-o noapte cu dureri si dupa aia, gata, nu am mai avut lactatie...
Dar a trebuit sa fie tare obosit ca sa manance... Am fost plecati la Calimanesti, vreme superba, munte, aer tare, ce sa va mai spun,
pupici

Corina si Vladutz (d.n.11 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Si astazi se arata a fi o zi frumoasa asha, desi meteorologii zic ploaie, asha ca o sa profitam sa stam mai mult afara.
Acum parcurile sunt pline de copii, fiind vacanta si Raducu nu prea se poate odihni afara, dar macar ia aer curat si doarme bine noaptea.

Acum fug ca e cu pampersul plin si flamind. Dar nu zice nimic, doar se cearta cu o perna colorata de linga el.

coco la mine merge bine pt cresterea productiei chimen cu soc .

mamacita daca si umflatelul tau e bolnav, cand se vede clar ca "crapa de sanatate" (stiti expresia sau e specifica zonei?), apoi atunci toti copiii de pe forum sunt bolnavi. Dar ma rog, si eu sunt un pic cu ideea sa-i fac o urocultura, dar sotul zice ca's nebuna, asha ca tre sa recoltez singura

oanacrainic chiar ca ai o mica doza de "nebunie". Oricum iti dorim multa bafta. David al tau cred ca acalatorit cat toti copiii nostri la un loc.

dariaevelin ce ai facut cu emisiunea? A venit Teo? Cand va vedem la televizor?

Mergi la inceput