Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, m-am uitat la toooaate pozele, foarte reusite!!
Te intreb si eu ceva: Alex nu se incinge la spate in scoica? Ca la fel o punem si noi pe Irina, si dupa 2h (drum plus stat pe la prieteni) trebuie neaparat sa o scot, chiar daca ea doarme bine-mersi, ca e foarte incinsa la spate. I-am pus un prosopel, cearceaf de-al ei impaturit in 4, si tot degeaba, acelasi lucru. Imi cam fac probleme pt concediu, cand va trebui sa ma tot mut in spate cu ea.

Pt ca n-am mai plecat la munte, bantui pe net. Si am mai gasit un forum, pe culinar.ro. Ia'n uitativa aici, la poze de prajituri, eu am picat pe spate cand am vazut tartele http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=7585&start=0&sid=0510c936bcbbf5868070d1b85c5c39ad si tiramisu http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=6682&start=0&sid=0510c936bcbbf5868070d1b85c5c39ad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Mare smecher copilul meu! Am fost la doctori ieri,crezand ca-i bolnav si de aia se caraie. Cand colo,el si-a descoperit vocea,ii place s-o auda iar gargara pe care-o face cu saliva...ii place ce sunet scoste.
L-au masurat si cantarit si are 7,400kg si 66cm.
Acum mor de agitatie!Am scris la emisiunea Teo,ca sa vina si la noi si ne-au sunat . In cateva minute trebuie sa vina echipa la noi acasa.Nu vine si Teo,doar operatorii in recunoastere.Am intrat in preselectie si dupa intalnirea de azi...o sa vedem ce va fi!
Tineti-ne pumnii ca tare suntem emotionati...

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Scuzati greselile de ortografie, eram sub impresia tartelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ba da,andira,am observat si eu ca se incinge indiferent cat de subtire l-as imbracaCunosti insa vreun mijloc cel putin la fel de sigur de transport,mai ales pe distante mai mari?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetelor care s au gandit la noi!
mamcita,super botez!de la bebel,mamica-eleganta foc-tatic,bunic,toti bestiali!si eu mergeam la safari si e f misto.ti am dat pe yahoo ceva

andira,imi pare rau ca te ai certat cu sotzul.chiar asa de rau mai ca sa nu mai mereti la munte?sorry

ariadna,
succes la pregateli si asteptam pozici cu nerabdare!

pup tuturor,de cand suntem singuri sunt maica de obicei -desi m ajuta si sotzul-asa ca n am timp de scris prea mult.nouati mari n am.

pup si uickend palcut!
danna_j,tu pe une umbli mei?

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Fetele care alapteaza si au si supliment lapte praf, cum ati reusit??? Al meu pui degeaba, plange, lapte praf -am incercat 2 variante (Similac si Humana) -il respinge-prefera ceai, caci in san seara nu-i ajunge-ma musca saracutzul... Nu stiu ce sa fac!

Corina si Vladutz (d.n.11 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Andira, foarte frumoase pozele de tarte. Numai ca nu cred eu ca mi-ar iesi asa de frumoase orice-as face. Ma consolez cu pozele.

Dariaevelin, despre ce emisiune e vorba?

Andrruzza, am vazut pozele, sa-ti traiasca baietelul, e un scump!

Noapte buna, mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Noi ieri am fost la sora-mea la curte si iar am stat toata ziua afara, iar astazi bunica a fost de serviciu pt ca eu efectiv trebuia sa fac niste cumparaturi ca se terminasera toate prin casa, nici mincare nu mai aveam, nici pampers, etc, stiti voi cand se termina totul.
Dupa cumparaturi a trebuit sa fac si curatenie prin casa, asa ca tati s-a ocupat de bebe. Azi eu doar l-am hranit, ca tati nu poate .
Acu seara ne-a facut o bucurie maaaare. L-am bagat in apa la baita, a tras o super basinuta, noi hahaha, apoi inca una, noi hihihi, dupa care o bombita a explodat si s-a umplut cadita de kktel. Nici nu stiam daca sa rad sau sa pling.
Ma rog, l-am scos pe prosop, pe care la-m murdarit, normal , am schimbat apa si am luat-o de la capat.

mamacita, am vazut si eu pozele de la botez. Simpatic grasunelul tau. Tu nu te-ai laudat degeaba cu coafura, e faina, si mie mi-a placut. Si costumasul mi-a placut poate fusta un pic cam scurta pt biserica . (cred ca ne "cunoastem" de destul timp ca sa-mi permit si cate o gluma, nu?!)Andira iti spunea ca seamana cu tine, si eu chiar vroiam sa zic ca seamana cu ta-su.

coco, eu sunt din categoria aia, numai ca eu sunt in aceasta categorie de la 5 zile. Eu folosesc Beba si nu am avut probleme.

andira , cred ca e generala faza cu transpiratul in scaun, dar vorba lu mamacita, ce alta solutie am avea?
Cat despre calcat, eu nu fac chestia asta. Am calcat vreo 2 saptamani dupa care am renuntat. Zicea cineva ca are grija sa le clateasca f bine. Eu personal, spal numai cu masina. Folosesc detergent Dermalin cumparat de la SensiBlue , pt ca am incercat cu Ariel si mi-a facut niste puncte rosii . Acu nu sunt sigura ca era de la Ariel, dar eu am schimbat detergentul.

adeseana, cum mai e cu laptele, s-a rezolvat?

andrruzza ce baiat mare si frumos ai!

Nu m-am uitat inca la linkurile cu tarte dar banuiesc ca arata bine, daca toate salivati. Eu joi am facut prajitura aia , musuroi de cartita de la Dr. Otker(oops, oare cum se scrie?) si a iesit f buna si se face si usor.

Am facut si noi cantarirea si masurarea. 63 cm si 6,370 kg la 2 luni si jumatate.

Gata, fug in pat ca deja imi falfaie ochiii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ligia, cu laptele stam "bine", in sensul ca nu mai e...a fost doar o alarma falsa atunci cand dadea semne ca ar reveni, mi-a revenit menstruatia, si cred ca tot organismul meu s-a dat peste cap.C bine a fost un an intreg fara tampoane, fara griji...!!!!

In rest suntem bine, asa cum am spus azi am fost sa comandam tortul, dar mi-au zis ca e suficient daca mergem joi sa dam comanda.
Deci ne pregatim pentru marele eveniment.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dragelor,Zuzunaki ca ti-ai amintit de noi si ma bucur nespus de mult ca nu e vorba de infectie urinara la Alexandros. Noi suntem bine, n-am prea apucat sa intram pe forum in ultimile zile si abia am reusit sa citesc ce ati scris. Sunteti harnice foc si ma bucur sa gasesc mereu o atmosfera placuta pe forum, nu mai vorbesc de frumusete de bebelasi.Azi am fost in parc toata dupa masa, Sara este bine in general, uneori imi face figuri la san si trage de el, mai plange dar tot il apuca in cele din urma. Uneori ma ingrijorez crezand ca nu are lapte destul dar am incercat sa ma mulg si a laptele a tasnit din ambii sani si m-am linistit. Fetele ce au cont cu poze pe yahoo imi pare rau, as vrea tare mult sa va vad pozele cu bebeii dar nu reusesc (nu mi se mai deschide site-ul yahoo), in schimb m-am uitat la frumosii de Rares si Cezar si sunt intr-adevar niste minuni de baieti.Va doresc o noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput