Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

N-am apucat sa intru pe net pana acum, pentru ca sunt in toi cu pregatirile pentru botezul Alexandrei, din 17 iulie. Stiti voi, pegatirile necesare, curatenie, aprovizionare.

Zuzunakima bucur ca totul a fost doar o alarma falsa si ca puisorul tau e bine.

Rroxai grija de tine, sa stii ca nu-i de glumit cu tusea asta.Sotul meu a facut o complicatie "frumoasa" la plamani acum 2 ani dupa o gripa netratata

Andira sa stii ca si eu am dat exemplu de un exces de zel cu calcatul hainutelor,, dar, in ultimul timp, nu am mai apucat sa i le calc pe toate asa ca la inceput, si am ramas doar la calcatul body-urilor, cosumasele, nu, eventual numai cele care se sifoneaza fffff tare.Am mare grija, in schimb, atunci cand le spal si le limpezesc!

Mamacitaam incercat sa vad pozele din albumul tau de pe yahoo, dar nu se poate.Sau inca e in "lucru" albumul?As fi curioasa se vad niste pozici de la botezul vostru...stii si eu ma pregatesc de botez....

Ma duc sa ma culc, ca a adormit, in sfarsit si Alexandra, cu sotul meu cu tot.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Adseana,ca sa vezi albumul te loghezi pe yahoo cu propriul id,apoi dai iar pe link-ul meu.am pus poze numai de la biserica,celelalte sunt mai multe si nu am apucat nici eu sa le vad pe toate.Dar de fapt ceea ce conteaza e biserica,momentul solemn.
Fetelor,si voua vi se intampla aceeasi chestie:imi apar mesajele scrise cu litere maaari,de-abia reusesc sa va citesc,si asta de ieri,de cand am lucrat intens la album.Sa fi facut eu ceva wrong?
Azi noapte,ca si nopatea trecuta,Alexutu s-a trezit brusc la 1 noaptea in urlete de durere de burtica si nu reusea,oricat se scremea,sa scoata nici macar un vant.Sa fie colici sau ar trebui sa ma git sa merg la pediatru?Dupa Debridat s-a poolit,dar aproape instantaneu,iar Debridatul isi face efectul mult mai tarziu.Apoi a dormit pana la 6 dimineata.Nu stiu ce sa mai cred,dar imi vine sa urlu cand il vad chinuindu-se...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neata fetelor!
Sunt suparata, m-am certat cu sotul meu si ca atare n-am mai plecat la munte... si ce chef aveam!

Mamacita, am uitat: multumesc pt lamuririle cu calcatul hainutelor.
Nu prea stiu ce sa-ti spun legat de Alex... Irina n-a avut colici, si, ca si tine, o alaptez exclusiv. Poate daca se repeta sa intrebi intr-adevar un pediatru. Imi pare rau, chiar nu stiu ce sa-ti spun sa te ajute. lui Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna dimineata fetelor,

N-am intrat ieri, Sonia a facut un pic de febra si am stat mai toata ziua cu ea in brate. Acum e bine, vesela, a papat bine azi dimineata si are chef de vorba acum

Zuzunaki Ma bucur ca Alex e bine

Mamacita Sonia avea si ea episoade de genul asta. Se linistea cu un pic de apa calduta, fiarta in prealabil bineinteles.

Andira Imi pare rau ca te-ai certat cu sotul...

V-am pupat! Azi plecam sa organizam botezul de sambata viitoare!!

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor

mamacita am vazut pozele de la botezul lui Alexutu , intr-un cuvant sunteti tot super frumosi ,
am vazut poza cu baita cu capul in jos...ce au domnule preotii in ziua de azi cu bietii copii .......???? pe al meu parca vroia sa-l inece...zau , il indesa in cazan de parca chiar vroia sa-l inece, probabil pusese apa putina iar el cum e lungan ...mie mi s-a facut rau am vrut sa ma infig in parul lui sa-l omor, cand l-a scos din apa bietul copil era alb ca varul se speriase rau de tot si nu mai respira...si acum ma apuca tremuratul...noroc ca nu m-am pierdut cu firea de tot si l-am luat repede in brate si l-am zgaltait putin si si-a revenit...

si ca sa vezi coincidenta...tot la Sf C-tin si Elena l-am botezat si noi pe bebe ...

inca n-am apucat sa pun poze in album pt ca nu prea am ...nu mai pot de nervi ....l-am rugat pe baiatul nasului sa faca poze,care are 18 ani, l-am intrebat daca se pricepe a zis ca profesionist , am zis sa nu mai angajam si fotograf din moment ce ne-am luat aparat "smecher" si a facut poze numai in miscare adica nu se intelege nimik, si cele care se vad le-a facut nasului si nasei, am fost asa suparata , eu care sunt disperata cu pozele, pana acum i-am facut leui Cezarica vreo 500 de poze, si as fi vrut sa aiba si de la botez multe , noroc ca am filmat , o sa incerc sa scot de pe caseta video niste poze, dar nu sunt de aceeasi calitate ca cele care le face aparatul foto,

azi ne scoate tata in parc si la mall sa cumparam ceva bebelinului ca face 2 luni si jumatate

l-am cantarit si eu aseara are 6,300 kg si 67 cm

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, am reusit sa vad pozele.Sunt superbe.Sunteti intradevar o familie frumoasa si fericita!.Alexutu e o scumpete de baietel.
Chiar am remarcat si eu cum l-a bagat cu capul in jos in "baitza".Noi ne-am interesat deja la mai multe biserici si am ales-o pe cea in care nu se practica aceasta metoda, pentru ca nu cred ca as suporta sa o vad si mai ales sa o aud pe Alexandra in timp ce preotul ii face asa ceva..Azi mergem si noi sa comandam tortul si sa punem la punct detaliile referitoare la muzica
MA duc ca trebuie sa si pana vine sotiorul de la servici.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si toata viata lui sa aiba parte doar de lucruri frumoase, iar voi sa va bucurati de el si de realizarile lui!. Am accesat ieri de doua ori albumul de la botez, prima oara erau 22 de poze, a doua oara 30 si ceva; si de doua ori m-a socat poza cand il baga in cazan cu capul in jos! Eu asa ceva n-am mai vazut, cred ca innebuneam. Pe Rares l-a bagat de trei ori in apa, iar la ultima "scufundare" s-a tinut de cazan si n-a mai vrut sa intre in apa, iar preotul il tot indesa de cap; pana la urma a luat apa si i-a pus pe cap si l-a lasat, ca mult nu mai avea si il apuca Bogdan(sotul) de umar Cum ai rezistat sa-l vezi cu capul in jos in cazanul ala???

adrianafedorca, eu de trei zile tot accesez albumul lui Cezarica sa-l vad in cazan

De cate ori intru aici pe forum, tot ma uit in albume. Frumosi bebelushi primavara asta!

Am mai pus si eu ceva poze cu Rares la 4 luni. Am vazut ca deja pe aici se aleg perechile si sa nu-mi ramana baiatul necuplat Ma si gandeam io cum ar arata un subiect de genul "Soacre de bebelushi martie-aprilie 05"..?

rrox, cum este vremea la Muscel?? Eu sunt campulungeanca si zilnic tot caut mesajele tale sa vad ce mai zici, cum te distrezi. In ce anume zona esti?? Si pofta mare la cirese

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mamacita, deci daca n-am cont pe Yahoo nu pot sa-ti vad pozele?

Eu nu prea am ce povesti. Ne-am pricopsit cu cc catzelul vecinilor. Au plecat in WE si au uitat sa-l ia, el credea ca sotia l-a pus in masina si invers. Ne-au sunat sa ne intrebe daca-l putem tine pina miine. E un westie simpatic si linistit, totusi ma intreb unde o sa-l culc. Plus ca sotul trebuie sa se duca sa-i cumpere o conserva, ca doar n-o sa-i dam salata sa manince . Imi pare rau ca nu e Alex aici, ce s-ar mai fi jucat cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, sa-ti traisca grasunelul, am vazut si eu acum pozele!
Ma insel eu sau seamana cu tine? Irina mea cel putin e leita ta-su...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andira,ariadnabr,multumesc ptr.raspunsuri si multumim tuturor ptr.laude
Sa stiti ca la faza cu cazanul chiar l-am admirat pe popa,desi eu nu-i sufar(stiti,il iubesc pe Dumnezeu dar urasc popii cei fara de credinta de azi).L-a cufundat de trei ori,atat de rapid,incat nici eu,nici alex n-am prea apucat sa intelegem ce se intampla,si cu pauze de respirat.Ma mir ca a reusit sa surprinda fotograful ceva atat a fost de scurta faza.Tehnica de nota 10!
Cat despre fotograf,eu am insistat sa angajam unul,cel care a fost si la nunta,desi sotul zicea ba ca face el,ba ca face nasulba mai stiu eu cine...Eram sigura ca nu pot surprinde momentul ca un profesionist si nu voiam sa pierd aceste clipe.A trebuit sa fac un "sacrificiu',am renuntat la dj,dar cine-si mai aminteste de dj cand are imortalizat botezul?Oricum,restaurantul unde am facut-cele care frecventati litoralul mai des probabil ca il stiti,New Safari,terasa de deasupra portului Tomis,pe strada cu Teatrul de Papusi-are o muzica atat de bine aleasa,ca n-ai nevoie de altceva.Plus ca intentia mea nu era sa dansam noi sa ne rupem,ci sa se distreze bine piticii invitati,in fond e primul chef al lui Alex,nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput