Mamici de ianuarie-februarie (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Denisam e primul tau puisor?Ce ti-ai dori?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana..sa dea Dumnzeu sa nu fie de la nici o crema nimik...si sa fie de la un mic samburah..numit bebe...asa de mult stiu ca iti doresti ..ca ne 'stim" de ani...de la asteptari...sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

N-am apucat sa citesc ce-ati scris! Ce harnicute sunteti!!!

Adresa pentru poze este: http://community.webshots.com/user/tatianagut3 in albumul Iunie 2005 - la mare.

Acum ar trebui sa se vada.

Am fost la eco si ce-am vazut a fost o minunatie! Nu-mi venea sa plec de-acolo! Bebelasii mei faceau tumbe, dadeau din maini si din picioare, erau tare vioi! Pe Clara n-am prins-o niciodata intr-o astfel de faza, de fiecare data dormea! I-am si filmat, maine sper sa am timp sa culeg poze sa le pun pe net! Sunt marisori, conform masuratorilor unul e de 13 sapt si 3 zile si celalat de 13 sapt si 4 zile (real au 13 sapt si 4 zile)! Ma bucur ca se dezvolta uniform, nu sunt diferente intre ei, sper sa fie la fel in continuare. Deci, totul e OK, ii mai vad peste 5 sapt (daca nu sunt probleme, doctorita nu insista sa faci multe ecografii).

Va doresc noapte buna!

Tatiana 13+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Oana bafta multa, tin pumnii sa fie bine si sa ne dai vestea cea buna maine!
tatiana ma bucr enorm ca amndoi sunt bine si tu pe linga ei si eu am visat gemeni, da rnoi nu avem in familie, asa ca ne multmim cu cate unul pe rand

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Mybaby, e primul copil, nu am preferinte, ce o fi sanatos sa fie,mai vedemla al 2-lea, sotul zice cae bait, eu de data asta simt ca e fetita, vom vedea.
Tu ce vrei?

Denisa
10+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bun venit noilor viitoare mamici, MYBABY ma bucur ca a aparut cineva din Arad, chiar daca sta departe acum!
N-am mai apucat sa intru de trei zile si m-ati zapacit de cap - mi-a trebuit vreo ora sa va citesc, sa recuperez.
Eu m-am simtit cam fara vlaga in weekend, a fost timp ploios, innorat si am stat mai mult in casa.Ieri a fost prima zi din nou la birou, am avut de lucru cat cuprinde, dar macar am mai uitat de greata.In schimb de pa la ora 16 m-a apucat o durere de cap cum n-am mai avut demult si m-a tinut toata seara.Azi iar am avut de lucru en gros, dar am inceput sa-mi intru in ritm.Cred ca incep sa-mi revin la normal.De vreo saptamana mi-e tor mai putin si mai rar greata, doar cand am stomacul chiar gol. Si...surpriza! ...mi-a revenit pofta de ciocolata (mancam inainte una pe zi si de doua luni deloc...nu mai aveam chef -pentru cele ce nu stiau).Sambata am topit urgent o cutie cu Finetti, ieri la fel si acum seara iar l-am trimis pe sotul meu sa-mi ia.Cred ca recuperez!Cat despre cafea inca nu mi se cere.Culmea ca inainte nu Finneti consumam ci alte cele - cu alune, cu umpluturi - ciocolata sa fie! Poate ca asa mai pun si eu vreun kg ca tot 52 kg am inca si am intrat in trimestrul 2.
Mirelasi pe mine m-a apucat pofta de cola, am baut zilnic cate un pahar doua de sambata incoace, nu stiu ce am dar nu m-am putut abtine si eu in ultimii ani beam doar apa plata sau minerala, foarte rar cola.Si apropo de poze sunt superbe!
In legatura cu ouale eu am mancat in prostie si omlete, si ochiuri si fierte moi si mai ales crude in maioneze (salata de boef,de vinete,spuma de zmeura etc).Sper sa nu fie vreo problema, dar incerc sa nu fiu chiar paranoica!Saptamana asta cred ca primesc rezultatele si la toxo.Daca acum trei ani mi-a iesit negativ cu 5 pisici si cu aceleasi meniuri...Incerc sa cumpar oua care stiu ca-s proaspete si le tin in frigider.Daca in trim 1 contactam toxo ajungeam la avort spontan, in trim 2 si 3 stiu ca-i mai problema.Doctorul meu mi-a spus de la inceput ca pot manca ce am chef, dar daca-mi iese ca n-am imunitate il voi mai intreba si de chestia asta.
catalina am o rugaminte, tu stiu ca esti pacienta la Tutunaru.Eu l-am intrebat ceva pe site mi-a raspuns si mi-a zis sa-l mai sun pentru alte amanunte.Cam pe la ce ore si in ce zi crezi ca nu-l deranjez, mai alea ca nu-i urgent? Pana acum mi-a fost jena sa-l sun asa tam-nesam, desi vad ca-i extrem de disponibil.
Maraki-M regret ca ti-am facut pofta de ciorba de fasole verde cu smantana, am mancat de vreo trei zile in fiecare zi.Hai la Arad ca are socrul meu gradina plina!
De cand am inceput iar lucrul, mami vine zilnic si cu mancare (sta la 5 minute, peste drum).Ieri am mancat supa de pui cu galuste de gris si dovlecei fripti, Azi mi-a adus ghiveci de legume, maine am inteles ca face mancare de dovleac.Oricum toata ziua mi-e foame si mi-e ciuda ca nu reusesc sa ma ingras deloc.Cu carnea nu ma prea impac, de cate ori a facut, abia am mancat mai mult de obligata.Si nici laptele pe care-l beam des inainte nu-mi pica bine inca.Mai astept poate patesc ca si cu ciocolata.De cand n-am mai mancat( sau baut suc de) citrice nu mai am nici acid.Si burtica e rotunjoara bine dar numai pantalonii mei o simt, ca majoritatea zic ca nu se vede deloc sau doar putin.Nu stiu cat de extraplata eram inainte!Mai e cineva la 13+ si sa se vada doar putin?
Oricum ma bucur ca ma simt mai bine, mai plina de energie si mai ales mai fara greturi.Oare chiar am scapat?
Cel mai nasol a fost prin saptamanile 11-12 cand am si vomitat de 4 ori!
Acum va salut, inca odata bun venit celor noi vad ca am ajuns 37 .
A socotit cineva si cate din cele 37 scriu (macar din cand in cand) ca eu stau f.prost cu timpul liber? Va mai scriu dupa ce-mi da rezultatele la analize si poate ma si consulta.
A! Inca ceva!Aveti vreo idee de ce pe mine m-a pus sa-mi fac alfafetoproteina ( cred ca-i o parte din triplu test)in saptamana 13-14 si pe o prietena doar in saptamana 18 a zis ca-i face? Acelasi medic si amandoua am implinit 35 de ani eu in iunie, ea in mai ?!? Ca eu nu mai pricep nimic!!! Oricum si toxo daca nu ceream eu, nu ma punea s-o fac, nici ea n-a facut-o deloc.Si vad ca si ea mananca orice, nu se streseaza!

Pa sper sa va gasesc tot ok pe toate si...mai poftiti, poate ajungem 50!
monica 13 +

molisa

Mergi la inceput

Monica ma bucur ca esti bine si back la work si ca totul revine spre normal cu mincareasi starile tale, ia-o insa usor la munca ca tu si bebe sunteti cei mai importanti.Legat de triplu test, aici se face prim parte, eco si analize intre sapt 11-13 si partea a 2-a in sapt 16 si atfel pina in sapt 18 ai rezultatul si eu am citit si asa e mai bine,nu stiu de ce acolo se face asa tarziu,dar eu zic sa vb cu doctorul tau si sa decideti sa il faci mai repede.

Multa bafta si numai bine!

Denisa
10+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Aici la timisoara e frig si picura. Naspa. dar tot e bine ca ma mai cuprind blugii. ce bine ca sunt cu talie joasa!!!

OANA_B nu dispera, noi te asteptam cu vesti bune, chiar foarte bune.

MONICA ma bucur ca esti bine, chiar daca scrii mai rar.Din cele 37 de fete, nu stiu daca scriu 10, unele au disparut cu desavarsire.Stie cineva ceva de ele?

TATIANA frumoase poze. Ma bucur ca sunt bine.

Eu azi la 15.30 merg la eco la vestitul dr. Cioata.
sa vedem daca e asa de bun, pe cum il lauda toata lumea si sa vedem ce eco performant are. Ca doar si dr. meu are 3D.si costa la jumate.Dar ce nu facem pt. bb-ul nostru?

Eu am 25 ani, dar nu mi-a zis dr.nimic de triplu test, am si uitat sa-l intreb.
Eu stiu ca asta se face numai la femeile de peste 35 ani.
Ma gandesc, ca daca observa ceva ciudat la eco, ma trimitea, dar cum totul e ok, nu are de ce.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neata burtici!

Tatiana ma bucur pentru tine si bebelusii tai ca sunt bine, vioi si maricei si sa dea Dumnezeu sa mearga "umar la umar" pana la final voinicii de ei.
Este adevarat aceasta este "varsta" cea mai spectaculoasa 13-14 sapt. ca bebelusii sunt vioi si se misca in voie. Cu cat inaintam in sarcina se duce spectacolul pentru ca li se micsoreaza spatiul. Asa ca sa ne bucuram de fiecare moment in care ii vedem, oricum.

Denisa cea ce ti-a zis ca iti masoara la Echo este pliul nucal sau claritatea nucala cum mi-a scris mie medicul pe fisa. Este ceea ce am tot discutat noi sapt. trecute.Sa vada cum se formeaza maduvioara pentru coloana vertebrala. Dupa aceasta masuratoare se face triplu test.

Maine ma trezesc si eu dimineata si ma duc la triplu test ca sa am timp sa primesc rezultatul pana joia urmatoare cand ma duc la control.

Nu mai stiu cine zicea ca s-a miscat bebe... el se misca cel mai bine acum ca are f. mult loc de tumbe insa noi nu il simtim. Incepand cu sapt. 16 de simte si posibil ca asa devreme sa simta doar cele care au mai avut bebei.Cele care suntem la primul bebe putem sa-l simtim abia spre sapt. 20 uneori mai si intarzie.

Sper ca astazi sunteti mai bine. Vad ca multe dintre voi incepeti sa simtiti beneficiul trimestrului II scapand de greturi si stari de indispozitie. Asadar sa ne bucuram de aceasta perioada fetelor ca trimestrul III este cel mai greu.

Va doresc o zi buna!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Giova eu implinesc in august 29 de ani.

Mie mi-a zis de triplu test inca de la inceputul sarcinii asa ca nu se pune problema sa ma trimita ca a vazut ceva ciudat la Echo.

Oricum eu stiu ca este totul in regula si ca acesta este doar un test ca multe alte altele pe care le-am facut pana acum si nu ma sperii de nimic.

Succes la Echo azi si te astept cu nerabdare cu vesti despre bebe,

15+

Mergi la inceput