Mamici de ianuarie-februarie (13)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Fetelor am fost la T...bebe/bebelina este super bine...are 5 cm...si sarea caun iepure, se apuca cu mainile de picioare, se indindea, intindea minutele...avea 153 de batai de inima/minut...am poza, dar nu mai este asa clara ca prima ca este abdominala eco...nu pot inca sa o pun ca aparatul este la sot in Delta...am vorbit de Augmentin si mi-a zis si el si rezidentul lui ca nu dauneaza la bebe si daca se confirma la urocultura iar, de simbata voi lua la 8 ore 1 pastila de 635 mg timp de 5 zile si voi scapa de infectie...asa o sa fac...cu T ma voi vedea abia dupa Iosup, asa ca timp de aproape 3 sapt. sunt in pauza de doctor! Ha! Ce fericita sunt!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
J G spune:
Buna,
Sunt noua pe aici, deci cel mai bine ar fi sa incep cu prezentarea... BB: UM 02.05 - DPN 09.02.2006
pisoi3 spune:
Neata burticute frumoase,
IOANA, frumoasa burticuta, esti o mamica superba! Nu ai burtica mare, si a mea e cam tot la fel.
DENISA, ti-am vazut pozele, frumos copilas mai ai, sa iti traiasca, sunt superbe toate pozele.
ADRIANA MY BABY, welcome printre noi, sa te bucuri de bebele pe care ti l-ai dorit atat si sa dea Domnul sa fie totul bine.
OANA, tinem pumnii sa fie cu ochisori, sa ne tii la curent si sa ne spui ce se intampla! Doamne ajuta!
BOMBONICA, eu in locul tau as schimba medicul, nu mi se pare normala atitudinea lui.
Apropo de discutia cu oua, eu mananc in disperare de cand am ramas insarcinata, pur si simplu simt nevoia, dar nu mereu, depinde de ce piticei pe creieras am in momentul respectiv.
La micul dejun mananc branza proaspata cu smantana sau doar un sandvis cu finetti, depinde. Nu prea mai mananc altceva la micul dejun. Aseara am mancat cu sotul paste cu gulas.
Ufff, trebuie sa imi iau si eu ceva digital sa imi pun poze.
Hai ca fug acum la treaba, intru mai tarziu.
Pupici la toate fetele si la bebei 
Anda si matzul subacvatic 13+
toujours optimiste
marchplayer spune:
Fetelor dar scrieti nu va incurcati! N-am niciodata timp sa citesc tot ce ati scris! Si mie mi-au descoperit o infectie urinara...doctorul a vrut sa-mi dea ampicilina iar eu am refuzat sa iau, cel putin pana pe 27 iul cand voi trece in al-II-lea trim. Nu stiu daca am facut bine sau nu!
Eu nu prea am pofte dar imi este rau, iar aseara m-a durut foarte tare capul.Chiar si acum il simt amortit. Nici eu nu prea sunt gravida ce emana fericire si implinire, cred ca mai degraba sunt pleostita!
Si spuneti ca trebuie sa facem gimnastica?! Eu evit orice fel de miscare brusca, ma misc ca o balerina de frica sa nu-l deranjez pe BB. Am voie sa fac baie in mare?! Eu sunt aici langa ea si n-am fost la plaja pana acum deloc!
adriana_i_ spune:
Buna dimineatza fetelor,
Marchplayer: si eu am lasat-o moale de tot cu miscarea de cand am avut sangerari. Astept sa trec de sapt.12-13, ca acuma sunt prea stresata. Ma mai sui cateodata pe bicicleta (aia de camera, ca pe aialalta numa gandul ca dau in gropi si ma scutur ma ingrozeste), si pedalez usor usor. Ma simt prost de atata nemiscare, dar asta e. Si oricum, la cat de rau imi e in general (greatza), cand sunt acasa mai mult zac. Astept insa vremuri mai bune, si atunci incep cu plimbari, putina bicicleta, chestii usoare oricum.
Cat despre inot, inoata linistita! Mai ales in mare... Toti doctorii recomanda inotul si mai ales in mare, e deosebit de benefic. Evident, daca sunt probleme, probabil nu, asa ca intreaba-ti doctorul care urmreste sarcina, si daca da unda verde, in apa cu tine, ca esti o norocoasa sa o ai langa tine ![]()
Giova: succes la Cioata! Din cate stiu, echo-urile lui nu sunt 3D, dar oricum nu asta e important, masuratorile si la cele 3D se fac tot in 2D.
Va pup pe toate, si scuze celor care nu v-am mentionat, sunt cam in viteza azi
.
Adriana 7+
utocatalina spune:
Marchplayer eu impreuna cu Tutunaru si rezidentul lui am decis sa tratam infectia urinara simbata cind fac 12 sapt. si mi-a zis ca Augmentinul chiar daca este antibiotic nu-i face nimic lui bebe, asa ca am sa tratez problema, decit sa stau sa ma gindesc ca-i afecteaza in vreun fel rinichii lui bebe...apropo nici eu nu am mai facut gym de 2 luni si simt nevoia, dar am decis ca dupa 14 sapt. daca totul iese bine la eco morfologica la Iosup sa ma reapuc usor de sport
...
Cafeluta draguta
11+
Simburica
marchplayer spune:
Multumesc Adriana, o sa-l intreb pe doctor daca am voie ca asa imi este dor de mare...oricum acum cred ca este apa cam rece si zbuciumata.
As vrea sa-mi fac si eu album dar nu stiu cum sa procedez...![]()
Dana 9 fix
Giova spune:
dar chiar scrieti nu gluma.
mi-a mers prost netul si azi.
sper sa nu se mai intrerupa.
Adriana am auzit ca are cel mai performant eco din partea de Vest a tarii. asta mi-a zis-o o proaspata mamica. Mai multe nu stiu.
Ma duc mai tare de curioasa. poate a 2-a oara nici nu mai merg.
CATALINA ma bucur pt. bebelinul tau. sper sa vin si eu cu vesti bune azi.
Si la mine ultimul eco a fost abdominal si poza nu mai e asa clara ca la cel transvaginal, asta e ce sa facem.
poze
gio
si bb 12+
utocatalina spune:
Giova succes azi..sa fie bine si bebe sa fie vioi ca un cintezoi!![]()
Cafeluta draguta
11+
Simburica