Mamici de ianuarie-februarie (13)
Raspunsuri - Pagina 5
MyBaby spune:
Totul va fi bine Denisam !!! Si eu am programare joi la 2:15,sunt primele analize de sange?nu ti-a luat sange medicul tau la care mergi?ma gandesc ca e acelasi sistem ca si aici (USA)!!! Cate saptamani ai?
Adriana
Denisam spune:
My Baby-fac 11 sapt azi dupa eco sau joi dupa calculele de la UM.
aproape acelasi sitem, aici ai voie la 3 eco si alte teste, dc aiinsa probleme te urmaresc mai des.
Am facut cateva analzie,a cuma nu mai fac decat 2 seturi, cel de pe 18 iulei si apoi peste 3 sapt iara.
Bafta si tie joi. cate sapt ai tu?
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
MyBaby spune:
Eu am intrat in 11 saptamani luni dupa eco!Eu merg la consultatie in spital unde medicul are cabinet si acolo imi face toate analizele nu trebuie sa ma programez la laborator,eco mi-a facut el cand am fost la a 7-a saptamana,acum va fi a doua vizita.Analizele mi-au iesit bune cele facute prima data(la prima vizita),mi s-a spus doar sa aduc urina de dimineata la urmatoare vizita.Apropo ai ceva scurgeri de lichid incolor,nu miroase nu nimic doar creaza discomfort?
Astept raspuns
Adriana
Denisam spune:
MyBaby eu am scurgeri albe dar sunt normale pt ca eu iau progesteron pina in sapt. 12.Asa ca stai calma, o sa fie bine, Doamne Ajuta sa fie bine si sa fie sambureii sanatosi!
Denisa
10+
BEBIK
MyBaby spune:
Or sa fie bine !!! Ai spus ca acolo poti face doar 3 eco pe toata perioada?Eu am facut deja 2 si nu am auzit vreodata sa se spuna ca ar afecta cumva copilul.
Adriana
Oana_B spune:

Fetelor, stiu ca sunt off-topic da' am observat ca am doua vecinici aici pe subiect si nu m-am putut abtine sa nu ma bag in seama:)), ma bucur cand mai apare pe forum cineva din Michigan. Eu stau in Canton.
Bombonico si MyBaby bine ati venit pe
, felicitari pentru bebei, sarcini usoare in continuare
. Avem si un subiect cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51974" target="_blank">fetele din america, poate va face placere sa treceti si pe acolo.
Oana_B
Denisam spune:
Oana welcome, nu vrei sa vii situ l amamici, parca incercai si tu sa ia un bebe, sau gresec?
bafta si sanatate!
Denisa
10+
BEBIK
MyBaby spune:
Multumim Oana B,si bafta maxima daca incerci si tu sa devi mamica,merita toate eforturile,este un sentiment unic si cel mai puternic pe care l-am simtit pana acum
Adriana
Denisam spune:
Asa e Oana, nu se compara cu nimic, nici cu cererea in casatorie, chair cu nimc, e deosebit cand auzi inimioara aia mica batind atat de repede..uf ca m a emotionez.Bafta!
Denisa
10+
BEBIK
Oana_B spune:
Da, Denisa, eu pandesc de cateva saptamani subiectul asta:))), stau in tensiune ca nu stiu ce se intampla cu nivelele mele de HCG. Am avut asa:
-ziua 18DPO - 149 beta
-ziua 22DPO - 254 beta
-ziua 26DPO - 740 beta
-ziua 32DPO - 2529 beta
cresc inceeeeeeeet, nu mi se dau sanse dar eu am inca un licar de speranta atata timp cat tot cresc cifrele alea. Nici nu stiu cat am, am avut UM pe 23 mai. Maine sunt programata la ultrasound, in afara de niste dureri de sani (pe care eu le suspectez ca sunt de la crema progesteron) n-am alte simptome, nici sangerari, nici crampe. Uooof.
Oana_B