Mamici de ianuarie-februarie (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Bafta la medic Denisam,iti tin pumnii si eu merg joi la 2:15 pm,abia astept sa il vad la ultrasound,mi-e dor de el,nu l-am vazut de o luna.
Numai bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Dumnezeu e mare si bun MyBaby. El ne da sansa de a deveni parinti atunci cand crede el ca suntem pregatiti si cand ni-i dorim suficient. In cazul tau mi se pare chiar un miracol. Sa te bucuri de aceasta minunata sansa si sa ai grija de voi.

Eu sunt casatorita de 6 ani si desi imi doream un copil nu am incercat pentru ca am avut alte prioritati. In momentul in care ne-am decis ca este vremea sa devenim parinti am ramas insarcinata chiar din prima luna.

Dumnezeu are grija de noi si ne iubeste..cel putin eu asa simt pentru mine.

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

La fel vad si eu s-a intamplat un miracol,si este cum am mai spus cel mai important pentru mine.Am credinta si am avut tot timpul si ma gandeam de multe ori de ce eu care ador copiii,nu intelegeam,dar acum stiu ca acum a fost momentul potrivit.
Fug la baita,vorbim intr-o jumatate de ora.Apropo voi aveti scurgerile acelea vaginale,zm citit ca e normal sa apara de la a-6 -a
saptamana.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor v-am gata...ati scapat de mine pe ziua de azi!

Fug ca mai am niste treburi de rezolvat si apoi trec pe la mama...ma asteapta printre altele cu supa de rosii..yammy!

o seara frumoasa tuturor..si Denisa te astept cu vesti despre bebe sa le citesc maine dimineata cand faci tu nanica.

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pai si la mine sarcina asta a fost o minune de la Dumnezeu.eu am avut de la 17ani amenoree secundara(lipsa menstruatiei)si m-am tratat lunar cu fel de fel de preparate hormonale si in ultimii 4ani cu anticonceptionale.inainte de nunta ,acum 2ani am renuntat la orice fel de tratament si ciclul a inceput sa-mi vina regulat in ultimul timp,dar bebe nu aparea.mie mi se mai pusese si diagnostic de uter infantil,sau retrovers.fiecare dr alta parere.nu va zic cate teste de sarcina am stricat si cate sperante spulberate.deja imi luasem gandul de la bebe,dar DUMNEZEU exista si ne-a ascultat rugaciunile.
mirelutza11+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

frumoasa povestea MYBABY.

la mine cred ca stiti.
la anul nunta, suntem de 7 ani impreuna, nu aveam programat bebeul, dar daca D-zeu asa a vrut, asa sa fie.

va pupic si eu.
in 10 min. o tai acasa sa fac spanac.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor ! Dar mult a-ti mai scris in weekend ... noroc ca am destul timp sa va citesc... si uite asa i-mi vin in minte o multime de intrebari. Va tot citesc cum ca faceti tot felul de teste,eco, si eu vai de capul meu... Am mers la dr. luna trecuta ,mai exact aveam 11+ si in afara faptului ca mi s-a luat tensiunea si verificat greutatea nimic... a avut dr. o tentativa de a asculta inimioara la bb cu aparatul ala al lor Doppler, dar a spus in final ca e prea devreme ?! Si uite asa mi-au zis bye -bye , see you next time... Si eu care abia asteptam sa-mi spuna macar ceva acolo sa ma linistesc ca sunt deja stresata pana i-mi vor confirma ca bb e ok! Urmatorul control e luni pe 11, sper ca voi afla mai multe ca altfel inebunesc... Voi credeti ca e normal asa ? Acum am 13sapt +6 si eu nu stiu nimic despre bb, daca e bine acolo in burtica ,daca e dezvoltat, nimic ,nimic ...credeti ca ar trebui sa caut alt dr ?
Va rog dati-mi un sfat ...
Inca un lucru , ca v-am zapacit cu ale mele...cum am scris data trecuta cred ca a miscat bb acum cateva zile, dar avand in vedere ca asta e a 5-a sarcina (din care am doar o minunatie de fetita) restul ba oprite in evolutie, ba cu probleme, E totusi prea devreme sa fi miscat,sau am inebunit eu si mi se pare ...?
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei!

13+6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cand vad oameni care s-au chinuit mult sa aiba un copil, ma gandesc ca eu nici nu merit norocul pe care-l am!
Eu sunt cu prietenul meu din februarie si intr-o luna am rams insarcinata (planificat) si suntem foarte fericiti. Asta dupa o relatzie de 7 ani eshuata lamentabil. Soarta!

Sper sa aud numai vesti bune, cand ma intorc de la tara. Aveti grija.

Bee 14+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetle,
Am venit d el amedic, adica am si colindat un pic prin magazine si mi-am luat 2 bluzite albe si o pereche de pantaloni.

Doctorul a zis ca e totul bien si faptul c amaninc proteien si nu dulciuri si ca sunt slaba ca imi poate simti uterul la pipait
A ascultat inim alui beb si a zis ca e perfect si sa imi fac programare pt triplu test si sa masoare nuchal translucy, ceea c einseaman ca trebuei sa sun, se fac intre sapt 11-13 si se face si o ecogafie.Asa c asun si apoiintru sa va sciru cand eprogramarea. LA 16 sapt mai imi face nsiet aanalize si la 19 sapt ecografia mofoogica f.importanta.
Pupici merg sa maninc ca mi-e foame, de la 9 de azi de dmineatza.

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am suant sa ma programeze pt IPs si eco, pe 18 iulie, la ora 12, s fae intai eco si apoi analize de singe care se studiaza si peste 2 sapt se repeta cele de singe si apoi se da rezultatul dc e negativ sau pozitiv.
Doamne Ajuta sa fie totul bine!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput