Mamici de ianuarie-februarie (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

IOANA acum ti-am vazut burtica. e frumoasa!!!
a mea e mai micuta, dar esti si mai mare ca mine la sapt.
Oricum si eu sunt fericita, ca lumea observa ca sunt insarcinata si nu grasa.
eu umblu cu ea la vedere.Toate le tin pe sub burtica.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Ma innebuniti cu sarmalutele in foi de vita si cu ardeii umpluti...imi ploua in gura . Musai trebuie sa fac si eu...
Eu nu prea am mancat oua fierte, mai mult omleta sau ou prajit...yam, yam...

gata ca mai am pana plec acasa!

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu merg cu burtica inainte..sa le fac in ciuda invidiosilor..sic! La mine la birou sunt multi invidiosi abia astept sa plec din cuibul asta de viespi cu puiul meu.

Asa..sa va mai fac si eu pofte cu sarmalutele in foi de vita si si voi m-ati ucis pe mine cu tocanite..ciulama...si alte bunatati.

Stiti ce-as mai manca...galuste cu prune ( ma rog..cu gem de prune)...cred ca o pun pe socrela sa produca. Desi de la cartoful care se pune in ele ma ia cu niste gazeeeeee. ( pardon de expresie).

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

MyBaby: s-au lamurit, povesteste linistita

Ah... bine ai venit si sarcina usoara!

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Mi-ati facut si mie pofta cu sarmalute,ardei umpluti si galuste cu prune,yamy-yamy.Eu mananc multe oua,salam si multa branza la orice ora pe ce mi-e pofta acum e mancare de fasole verde cu sunca si smantana yamy,cred ca fac mai tarziu si maine e vremea de dovlecel pane numai ca trebuie sa gasesc pe cineva sa mi-l prajeasca ca mi se intoarce stomacul cand simt miros de ulei incins....

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici eu nu stiu daca am mancat 2 oua de cand am ramas insarcinata.
mie nu mi-ati facut pofta cu sarmalute si ardei umpluti.

Dar galuste cu prune as manca si eu.
sunt moarta dupa ele. dar nu cu dulciata, ci cu prune.
Faceam si in Italia. abia astept sa apara prunele ca ma pun pe facut.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Pai,povestea mea sa ii spun asa:
Sunt casatorita de 5 ani de zile si de 4 incerc sa fac un baby,am incercat pentru un an si nici un rezultat,apoi am inceput sa merg pe la medici si in 3 ani dupa ce am mers pe la 4 medici am ajuns la concluzia ca nu pot ramane la fel mi s-a aspus si de medici,dupa operatia de laparoscopie facuta la Timisoara si tot felul de teste m-i sa pus diagnosticul de Sterilitate primara,uter infantil,trompe infundate,deci nici o sansa si pe cand mi-am luat adio de la orice speranta,am ramas insarcinata,fara tratamente si alte alea. Acum sunt intr-a 11 saptamana de sarcina,totul decurge normal dupa cum zice medicul si sper sa am acest copil care e totul pentru mine.Nu mi-a fost rau niciodata,ma simt in general bine,doar ca imi lipseste energia,dorm mai mult decat inainte,mananc intr-o zi cat mancat intr-o saptamana inainte si am inceput sa am scurgerile acelea vaginale care ma dispera,dar in rest mi-e bine si sper sa fie la fel in continuare ceea ce va doresc si voua.
Pupici Adriana

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cand se mai ivesc astfel de probleme,cel mai simplu e sa contactati un moderator de la forumul respectiv sa rezolve situatia.De data asta eu am facut pocinogul;sa-mi spuneti,va rog,ce trebuie copiat/corectat!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

quote:
Originally posted by Veve

Cand se mai ivesc astfel de probleme,cel mai simplu e sa contactati un moderator de la forumul respectiv sa rezolve situatia.De data asta eu am facut pocinogul;sa-mi spune-ti,va rog,ce trebuie copiat/corectat!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Am reparat-o de data asta . Multumim oricum, si daca se mai intampla stim ce sa facem - sarim pe voi (glumesc...)

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana My baby- frumoasa povestea ai grja de voi.
Va pup, ies pe usa acuma!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput