Mamici de ianuarie-februarie (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Eu sunt nascuta in 29 aprilie 1973, zodia taur .

Iar momentan nu mai stiu ce sa fac de rau ce imi e ...

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Si eu sunt nascuta in 1980 ( 2 octombrie ), Balanta, am 24 de ani.Cred ca si bebele meu va fi Capricorn. Noi ne dorim fetita, dar important e sa fie sanatos ca o sa iubim la fel de mult si un baietel!
Auziti fetelor, ia spuneti-mi si mie ceva: am facut azi ardei umpluti cu carne de vita + porc ca numai la ei ma gandeam, am papat sunt multumita, dar am o obsesie legata de carnea insuficient fiarta: eu i-am fiert 3 ore pe argaz, nu i-am bagat la cuptor, e de-ajuns? Nu de alta, dar daca ii mai lasam cred ca se zdrobeau ardeii...Spuneti-mi ca e ok...Sunt si eu incepatoare in ale bucatariei, ce sa-i faci!!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana i baga niste lamaie cu apa sau un fel d e limonada si niste grisine sau sticksuri, la mine mai ceda un pic, tie dilectin nu ti-a dat medicu sa iei, eu de 4 zile nu mai am gretzuri dimineatza.SPer sa iti revii!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Wow, fetelor, sunteti bestiale! . Ce mult ati putut sa scrieti. In alte zile tanjeam sa mai scrie cineva ceva nou, si acum nu mai razbesc sa citesc. Ma bucur mult pentru voi si pentru bebei, felicitari, Mirela penru "prima auditie". Si eu as merge zilnic sa vad "fasolica" daca ar fi dupa mine . Eu astazi ma simt un pic un pic mai bine dupa 3 zile de dureri de cap ingrozitoare si greturi si sper sa pot manca si eu ceva.
Maria, daca vrei scrie-mi un PM si iti spun despre jumate din ginecologii din Brasov, la cat m-am perindat prin spital si la cate barfe am auzit despre fiecare, poate te ajut sa te hotarasti. Eu sunt foarte multumita de medicul meu, e foarte atent si meticulos spre deosebire de alti 3 medici care la un chist de 9 cm imi spuneau ca nu am nimic. Culmea e ca eram convinsa ca nu voi putea naste decat cu cezariana pentru ca am doua taieturi si o laparoscopie pe abdomen, dar Dr. mi-a zis ca nu e nici o problema sa nasc normal.
Giova, eu sunt nascuta pe 04 Mai 1976 (intr-adevar un an minunat pentru bebei pentru '76).
Pupici la toate burticile!

Ralu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu sunt o mamica intarziata! De, vrui si eu s-o fac in timp util dar nu prea mi-a reusit, mi-au trebuit vreo 3-4 ani de incercari, ce sa zic n-a fost rau nici asa...bine ca-i cu happy end!!!
Eu sunt nascuta pe 14 octombrie 1971 (balanta).
Rau imi este si mie si-mi trece cu ceva sarat de rontzait, sucurile si ceaiurie imi fac si mai rau!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

hi,hi,hi IOANA este mai micutza ca mine!!!si eu care credeam ca-s cea mai mica,am pierdut locul de copil rasfatat.
eu am o stare...nu-s buna de nimc.n-am facut nici mancare pt sot macar,ce mama denaturata sunt.nu am pofta de mancare,in schimb as bea tone de apa si de cola.deja am baut un pahar si noroc ca mi-e frica de durerea de stomac ca as mai bea o sticla.as manca si chestii super sarate.am bagat niste masline verzi si niste carnat uscat si sarat,numai tampenii.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor va pup!

In 5 minute intru intr-o sedinta...sper sa nu dureze prea mult dupa ora 18:00 ca astazi am masaj si vreau sa ajung repede acasa.

Tineti-mi pumnii...maine dim. ma duc sa ma intzep la vene pentru triplu test .

Va doresc toate cele bune cu pofte multe si fara greturi!

Pe maine!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TEOLINDA lasa ca o sa vezi ca-ti nimereste vena din prima,daca nu hai ca te intzep eu,ca o fac mai cu mila.fata si sa nu-ti fie frica.
mirelutza11+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor am venit de la eco.
bebele meu e super mare, toate sunt in regula, i-am vazut degetele, picioarele, nasul, coloana,totul e ok.
e mai mare cu 4 zile decat trebuie.
si cred ca e BAIAT.
dr. nu a vrut sa ne spuna sigur, dar din ce a zis asta am inteles.
poza nu mi-a dat, dar l-am filmat.
cea mai frumoasa faza a fost, cand statea cu mana la cap, asa ganditor.
OFF DOAMNE, cate emotii ne da bebele asta.
Clau a desfacut sampania si bea cu colegele de birou.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova, Bravo, bine ca e bebele bine, dc tu stii cand l-ai conceput, te poti lamuri dc e baiat, d cnu mai asteapta.Faci la 2 sapt eco tu? Mie mi se pare f. des, dar cum zice medicul tau.

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput