Mamici de ianuarie-februarie (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
DENISA asta e cel mai bun ecografist din Timisoara, m-am programat acum o luna jumate.
asa s-a nimerit la 2 sapt.
pana acum tot la 2 am facut, ca e sarcina cu eminenta de avort.
numai de ultima data cand am fost la dr. meu mi-a zis sa merg o data pe luna.
ma apuc de treaba cu lista.
poze
gio
si bb 12+
mirela10 spune:
GIOVA CRED CA PLUTESTI DE FERICIRE,NU-I ASA?OARE LA CE SE GANDEA?INTELECTUAL SE FACE.SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE IN CONTINUARE!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
adriana_i_ spune:
Denisam: am papat acum o salata de rucola cu porumb si muuult balsamico, si pare ca mi-a facut bine
... Cred ca imi e de fapt si foame si de aia imi e asa de rau 
Nu mi-a dat doctoritza nimic anti-greatza, iar eu oricum incerc sa iau cat mai putine medicamente posibil in primul trimestru, pana acum am reusit deloc.
Giova: felicitari pentru bebe!
Adriana 7+
Denisam spune:
Adriana mama tu treb sa maninci ceva cam la 3 ore, o gustare si apoi mesele principale, ca saa e normal . altfel de unde rezerve sa isi traga si bebe?Pune minc ai s manicna, eu ce iau de greatza e pe baza de vitamine B si D, deci asta e, si sper sapt viitoare sa renunt de tot si sa revin la materna pe care am intrerupt-o un pic.
Numai bine!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
am rectificat lista din calculatorul meu.
astept sa mai scrieti ceva , ca sa deschid cap. 14.
Sunt super incantata pt. bebe, Clau pluteste, mai ales ca s-ar putea sa fie baiet.
e intelijent baiatu', doar a invatat alaturi de mama lui pt. licenta, asa ca....
poze
gio
si bb 12+
alina80 spune:
Giova, felicitari!!!Ma bucur ca e totul bine! Voi ce va doriti - baietel sau fetita?
Faza cu mana la cap a facut-o si bebele meu la ultima echo si a zis dr "uite, ne saluta!". E super emotionant!
JG, am luat si eu No-Spa la inceputul sarcinii. Nu stiu cat are efect, dar eu ma simteam groaznic de la el: dureri de cap, greata foarte amplificate. Scrie si pe el la efecte secundare.Daca tu il suporti, e ok.
adriana_i_ spune:
Denisam: si eu iau materna de sambata, din doua in doua zile, si o fi autosugestie sau nu, dar mi se pare ca in zilele cu materna mi-e mai rau decat in celelalte 
Incerc cum zici cu mancatu', desi e greu ca nu imi vine sa mananc nimica 
Adriana 7+
Denisam spune:
Giova bine ca e ok bebe , asta conetaza, sexul cred ca mai putin, eu zic ca dc se dezvolt anormal sa nu te mai stresezic u eminenta de avort, ca aia dupa 12 sapt scade mult si apoi dupa 20 de sapt dispare, asa ca linisteste-te.
Deci voi vreti baietzel, nu?
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
CLAU vrea baietel, eu fetita.
si vroiam sa-i stiu sexul, ca sa pot cumpara lucrusoare.
dar poate pana in 5-7 aug. sigur il voi afla, cand vine sora mea din Italia, sa-mi aduca hainute frumoase.
poze
gio
si bb 12+
Giova spune:
BURTICI
UN NOU CAP. VA ASTEAPTA
sa umplem paginile cat mai repede.
ROG MODERATOARELE SA INCHIDA ACEST CAPITOL.
poze
gio
si bb 12+