Mamici de ianuarie-februarie (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela bravo ca e bebe bine si l-ai vazut.
Giova bafta azi la eco!
EU is un pci cam prinsa ca am ceva de printat si nu merge imprimanta asta mare, am sunat al service sa vina cineva sa o repare, sa speram ca azi.
O s a revin, bun venit noilor fete, am apucat sa citesc 2 pagini ca voi scrieti cat dorm eu cate 4-5 pagini.

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Teolinda tu esti mai mica ca mine, buna zodia, bebe 2 sper sa il fac leu dar eu ma intreb de ce mai trecem data ansterii dc e trecuta la profilul personal, ca toata chestia e virtuala ,nu?

Denisa
10+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ioana buna ideea cu data nasterii!
eu m-am nascut pe 13 noiembrie '77

canda 10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dragelor, eu m-am gandit ca e mult mai usor de vizualizat data nasterii daca e trecuta in listuta decat de la profil, mai ales ca la profil nu toata lumea trece datele complete....
Vad ca o multime sunteti nascute in '76,o fi varsta perfecta pentru facut bebei, Cristi al meu asa zice(el e 26.06.1976)
Giova daca ai nevoie de ajutor cu listuta da un tipat!
Va pup, ca merg acasa, si intru eu mai tarziu...nu scapati asa usor!
Ioana

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai mica decat tine Denisa?

Credeai ca sunt mai mare? Ca eu cand ma uit in pozele voastre mi se pare ca suntem cam de-o seama toate. Exceptie face Mirela care e copilul de 1 iunie.

Si eu vroiam bebe Leu dar nici Capricorn nu e rau. Daca va fi baiat stiu ca va fi foarte incapatanat si cu principii...am cateva exemple si cam am inteles la ce trebuie sa ma astept. Daca va fi fetita...nu stiu.. va fi o surpriza..ca nu cunosc Capricorn_itze...poate ne zice Cata cum este.

Denisa nu pot sa iti vad profilul asa ca mai bine spune-ne data nasterii si zodia sa nu mai stam sa calculam

15+

Mergi la inceput

Teolinda esti smechera cu data nasterii, zodia ti-o zic, eu stiu c a fetitele capricorn de ianuarie sunt f. bune si in general e mai buna ianaurie, eu nu am supar dc iese varsator ca e buna zodia si pt fete si pt baietzi.( as ama ex si de capricorn-baieti, tata si frate-miu in dec, e ok dr au si minusuri si varsatori am de febr exemple)//
Sa vi se indeplineasca visele..

Denisa
10+
BEBIK

Mergi la inceput

Smechera?

Ok daca e secret...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu sunt nascuta in 15 Martie 1976. BB va fi varsator... si nu stiu chiar nimic despre zodia asta!
Azi ma cam doare burta si o simt tare, am luat un no-spa dar nu prea are efect. oare ar trebui sa fi ingrijorata? pe voi va doare burta (abdomenul inferior)?

Mergi la inceput

Teolinda, Cum adica nu poti vedea profilul personal, sunt in zodia pestilor, in martie, dc te loghezi o sa poti vedea, cel putin eu am vazut la alte fete.

Denisa
10+
BEBIK

Mergi la inceput

Denisa eu nu vad data nasterii ci doar varsta ta.... Poate nu ma uit eu bine.

Oricum am retinut..pesti.

Se pare ca acesta este anul nostru 1976...sa facem puiuti ca vad ca suntem in majoritate asa cum observase si Ioana.

Uite si JG este pesti!

15+

Mergi la inceput