Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(23)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
fetelor, s-aveti o dupa-amiaza excelenta. eu una o sa am, ca ma duc acusica la film cu o prietena. va spun maine cum a fost.
si ramasesem datoare cu niste "recenzii" la niste carti. le fac maine.
pupici pe burtici
C & bb andrei 21 s
joy04 spune:
Deci eeste generala faza cu soacrele....
Tania asa face si a mea. Eu am reumatismul asta nenorocit si are si ea nu zic nu, dar incepe sa se vaite inaintea mea si cateodata ii mai zic si eu...."tu dar eu la varsta asta? pai numai apuc 50 ani cocheta asa ca tine...." .Si incepe "vai mama dar asa-i eu ce mai zic eu cand si tu esti de la23 ani asa....."
Numai mama mea saraca nu se mai plange si ne cauta si in coarne sa nu avem cava vai de noi....
joy 18+
ana77 spune:
quote:
Originally posted by joy04
ANA 77 scuze ca nu am vazut mesajul tau decat acum....merge netu varza si dau la ultima pagina sa vad ce s-a mai scris si apoi vad din urma.
BINE AI VENIT printre noi...vei gasi numai fete de fete (ca sa zic asa)pe aici....
Deci si tu iei utrosgestan....Ai vazut acum cum este la dr CHITESCU tratamentul . Cu tine cum s-a purtat CHITESCU? Oare vede numai putzulici la eco ala? nici o fata?
Si Horho? Ai vb cu el cum nasti? Ca am auzit ca ar face numai cezariene. Adica aproape numai cezariene.
JOY 18+
Recunosc, nici mie nu mi-a placut madam Chitescu, am fost la ea de 2 ori (8+ si 14+) si mi s-a parut foarte eliptica. Mai ales ca in saptamana 8+ m-am dus in urma unei sangerari si tot ce-am auzit de la ea a fost "placenta cu mica zona de decolare"...adica? e rau? e foarte rau? ma duc acasa? ma duc la spital?
Iar cu Horho stiu cum e, daca iti recomanda pe cineva chiar trebuie sa te duci la persoana respectiva. Iar acum am o mare dilema legata de eco 3/4D. M-a trimis la Sanador, la dr Bosneag (pentru aparatul foarte performant, cica) dar eu am facut o fixatie cu dr Pop la care m-am programat de 3 luni... si parca vad ca saptamana viitoare voi da 5 milioane pe 2 eco... dar la Chitescu nu vreau sa ma mai duc... sper sa nu-mi schimb parerea, descoperind ca , de fapt, toti sunt la fel..
Horho imi este tare drag si am mare incredere in el. Ma linisteste de fiecare data prin calmul lui, mai ales ca si eu sunt destul de disperata: fiecare jena o percep ca pe o adevarata problema
Cat despre nastere, nu am discutat inca, eu imi doresc sa nasc normal dar stiu ca el este adeptul nasterilor "programate". Sa fim noi sanatoase pana atunci ca ii scoatem de-acolo cumva
tania-z spune:
Si mama la fel! Ati auzit mamelor de fetitze?
Eu una sper sa nu devin o scorpie daca o sa am baietzel
Tania
& Punctuletz 17+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
joy04 spune:
DA bine zis TANIA draga . O sa-i spun baiatului meu sa ma traga de maneca, sau mai bine
asa sa-mi faca.
Pe de o parte a mea soacra, nu ai zici ca e prea soacra.Adica daca fac curat, imi zice : "da lasa-le mama draqului ca toata ziua faci si scuturi si freci la ele, las' ca nu-i mizerie la voi.." Pai nu e daca se tot face curat .Daca nu faci, normal ca este si mizerie. Intr-un tarziu sa-mi spuna ca de fapt le tocesc daca le spal, le scutut, le mut d colo colo. Stam la ea incasa, ei fiind plecati la tara, pe perioada nedeterminata momentan.
joy 18+
tania-z spune:
Eh, Joy, la fel voi face si eu, daca va fii baietel.
Eu mai fac o incercare in seara asta si ma duc la dr. la ora 19. Macar sa mai aud o opinie. Ca la medicamente am renuntat, nu-mi ajuta cu nimic. Sotul imi spune: "durerile au devenit starea ta naturala". Si asa si e, doar ca frustrarea e cumplita, casa e pe dos, el sta cu mana rupta si-l mai si doare, ca s-a slabit gipsul, asa ca suntem ca la spital. mama vrea sa vina sa ne ajute, dar nu-i dau voie, pentru ca lucreaza zilnic pana la ora 5, pe urma trebaluieste si pe acasa, nu-i lipseste cu siguranta inca o gospodarie!
Tania
& Punctuletz 17+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
cristinamh spune:
nici ale mele n-au dat pe-afara de entuziasm cand le-am zis de bb2...
una bucata mama, care desi se bucura ca-i fetita... tot ma intreaba retoric ce-mi trebuia al doilea copil...
una bucata soacra, care ne-a felicitat rece, desi noi asteptam cu sufletul la gura sa-i dam vestea cea mare de paste...
tata nu m-a intrebat niciodata cum ma simt, ce face bb din burtica...
si nici una din mame nu intreaba la tf ce mai e nou cu iris...
eee...las ca nici eu nu le anunt cand nasc! la atat interes, ce mare scofala ca le spun cand ajung acasa?!
Cristina
18+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
monet spune:
dienutza draga, felicitari din tot sufletul pentru minunea din burtica! sa vedeti ce fericiti o sa fiti:), bauietei sau fetite, toti sint niste ingerasi dulci!
ana, bine ai venit printre noi.
camelia, da, si mie mi-a fost rau, rau de tot pina fix in saptamina 15. dupa care totul a disparut ca si cum nici n-ar fi fost! hai, vin zile mai bune.
noki lara, fiecare graviduta cu 'problemutele' ei. probabil ca esti tu o sensibiluta si de-aia simti copilu' ca-ti apasa pe toate cele. sa stii ca am avut o colega de servici care a simtit asa de pe la jumatatea sarcinii. bebe a fost destul de mare 3.5 kg la nici 36 de saptamini. ca n-a mai vrut sa stea inauntru pina la sfirsit:). curaj pentru fiecare noua zi!
bic, iai, ce rau imi pare ca te chinui cu dureri. nici eu nu stiu daca aici (in america) exista echivalentul lui 'no-spa' sau ce mai folosesc fetele in romania in sensul asta, ai intrebat doctorii? am inteles ca ti-au zis ca nu ai contractii, asta e bine. si zilele alea una-doua de care zici tu ca preced travaliul (prematur) s-ar fi vazut ca 'contractii' pe monitorul fetal. eu zic sa nu-ti faci ginduri negre, stai cuminte si aseaza-te in pozitiile cele mai confortabile. iti tin pumnii sa fie bine si ma gindesc cu drag la tine.
va mai citesc si mai revin. daca am vreme. ca azi tre' s-o ajut pe o studenta sa-si monteze niste experimente. uf, n-am nici un chef....
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (23fix)
www.seansimon.com/june2005.htm" target="_blank">IUNIE 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
joy04 spune:
VAI DE TINE TANIA....
Eu sunt si acum cu toata casa in reparatii, mai putin dormitorul ,dar oricum si acolo e praf si restul aruncate de colo colo.Pe mine ma mai ajuta al meu. De ex spal(de fapt ariel spala, eu doar le las la inmuiat)si el le stoarce si le intinde. Sau da el cu aspiratorul....mai face o salata, cartofi, alte alea.
dar tu ....nu ma mai plang, ca tu ar trebui sa te plangi mai mult decat mine....

joy 18+