Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(23)
Raspunsuri - Pagina 9
tania-z spune:
JOY 
lasa ca le-om trece pe toate, important e sa o facem fara stres. Si pentru asta exista DC, nu-i asa?
Tania
& Punctuletz 17+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
angy00001 spune:
Buna! Burticilor ,va rog frumos spuneti-mi si mie cum sa ma feresc de rubeola.Nu am imunitate la aceasta boala si sunt tare speriata
.Sunt insarcinata in 22 de saptamani.Va multumesc!
anamari spune:
monet-pai vreau sa profit si eu de piscina cat mai e, la anul nu vom mai locui aici...
succes cu aparatura...
Bic-e bine ca nu sunt contractii. incearca cu gas-x daca esti si balonata.Si multa apa rece-cel putin 8 pahare.Eu am patit asa la Lia- de am ajuns la spital crezand ca sunt contractii.din fericre a trecut aceasta stare ...cam intr-o luna am scapat si de crampe si de balonari
Tania-ce rau imi pare ca nu merge nici un medicament.totusi nu poti sta asa la nesfarsit...
dienutza-felictari pt. baietel-si eu am vrut la primul fetita, dar a fost baiat si nu mi-a parut rau , ca-i mama mandra de flacau...dar, ce doctrita scarboasa, cah...
La mine bebe3 e cam lenes, de miscat misca dar nu prea mult.Suntem, totusi,doar in saptamna a 18-a ...si sper sa fie totul ok la eco , vineri...am emotii...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-17
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Bic spune:
Fetelor,
multumesc mult pentru incurajari.
Dupa ce azi dimineata iar m-am trezit cu noaptea-n cap cu aceeasi durere parca si mai mare, mi-am mai revenit un pic dupa un somn dulce cu o perna intre picioare.
De data asta durerea mi s-a localizat in partea dreapta a abdomenului. Am vorbit din nou cu doctorita si spunea ca daca as fi avut vreun chist s-ar fi vazut la ecografia pe care am facut-o in RO.
Ma gindesc ca poate doar am racit, ca am fost duminica la o petrecere pe barca si mi-a fost frig de la picioare.
Oricum, o sa mai vad.
anamari, sper din tot sufletul sa nu ma tina o luna... dar chiar si asa, daca BB e bine, nu mai conteaza.
DPN 31.10.05 
Mirela Anca spune:
Buna dimineata burtici!
Pineapple Ai grija de tine ,nu face efort .
Noki Lara Si eu am avut perioade in care-l simteam pe bb jos ,il tineam cu mina ,sa nu-mi scape .Odihneste-te mai mult .Sint perioade care trec dar nu-i bine sa faci efort .In cazuri dastea ,efort este si cind mergi .
BIC si Tania sper sa scapati de dureri cit mai curind .Sanatate multa !
Angy0001 Bine ai venit printre noi .Nu vrei sa te trecem pe listuta .Da-ne datele tale .Nu stiu sa-ti raspund la intrebare .
Lavi ai rezolvat ceva ?Trebuia sa-l suni din timp .
Dienuta sa-ti traiasca puta .O sa vezi tu ce mindra o sa fi de flacaul tau .NU uita ca cel mai frumos este sa ai pereche baiat si fata ,baiatul mai mare decit fata .Vine ea si fata ,daca ti-o doresti asa de mult .
Eu am fost ieri la DR. cu rezultatul de la eco .Iosup mi-a spus ca placenta-i inbatrinita si IR inca crescut .DR. mea spune ca placenta nu-i asa de batrina cum spune Iosup .Trebuie sa mai fac o eco[A treia] 

Dar nu mai ma trimite la Iosup .MA TRIMITE LA.....???? CHITESCU
Tocmai cind ma obijnuisem la Iosup ,ma duceam ca acasa .DR. mea mi-a descris-o frumos pe Chitescu .A treia eco o fac la 28 de saptamini .Nu ma intereseaza decit cum este placenta ,IR in cordonul ombilical si biometria fetala .DR mea spune ca n-o sa platesc eco completa atita timp cit nu-l mai masoara pe bb ,nu-i mai verifica ,inima ,ficatul si restul .Nu mi-a spus de ce trebuie sa repet eco dar este clar pentru mine ca verifica daca placenta rezista pina la 32 de saptamini .Am presimtirea ca dupa aceasta eco o sa -mi stabileasca ziua de cezariana 
MUUUlt mai devreme de 1 noiembrie .Cel putin pina atunci am de gind sa nu ma mai stresez ,ca oricium nu rezolv nimic .
Pupici pe burtici .
23sap+2 zile
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Lavi spune:
mirela , nu nu am rezolvat nimic, astae, insa din tot sufletul iti multumesc de ajutor, a fost importanta pentru mine.
Fetelor cu pasarici sau putici, sa ne bucuram de ce avem ca e tare important si mai ales simt tot bebelaci inca de pe acum si o unda de tristete si indoila le stica ziua.
o chestie cu soacre:
o anume cucoana are o fata si un baiat.Fata are un barbata, piinea lui dumnezeu, cara alimente , a juta la gospodarie , este binevoitor, atent, un ginere pe cinste.In schimb , baiatul a dat de o cutra, care il pune sa faca cumparaturi, sa mai ajute prin casa cu cite ceva, ce mai domnule" il exploateaza pe bietul baiat.
ASa cu soacrele de baiat........
Noi sa fim sanatoase si cu mintea acasa.
Lavi21+
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Mirela Anca spune:
Lavi daca tu nu ai reusit ,atunci sa dam posibilitatea altei burtici sa incerce .Probabil la tine a fost timpul prea scurt si nu a avut loc .Asta a fost ?.Astept o burtica care vrea sa faca eco saptamina viitoare .Sa-mi dea un MP.
23+2
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor!
Monet, multumesc pentru incurajari!
Tania, saracuta de tine, chiar ca ai o perioada dificila...
pentru tine!
Mirela Anca, parca m-am mai linistit putin, stiind ca si tu ai avut asemenea senzatii ciudate. E super nasol. De aseara, parca incepe sa ma si doara, asa, surd, jos. Enervant la culme. Si eu care ma laudam pina acum ca am avut, ma rog, in afara varsaturilor, o sarcina asa de cumintica...
O sa astept pina vinerea viitoare cind merg la Pop, la eco morfo, iar lunea de dupa la doctorita mea, unde, daca persista, am sa insist sa ma mai puna o data pe masa. Ieri la spital mi s-a parut foarte repezita. Adevarul ca la 8,20 la Filantropia este o nebuloasa. Haos total. trist e ca eu am iesit de acolo la fel de necrezatoare si de speriata cum am intrat, chiar daca doctorita a incercat sa ma linisteasca...
Va doresc la toate o zi BUNA DE TOT!
22+4
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
mirabilis spune:
Angy
bine ai venit!
Rubeola este f periculoasa daca te infectezi in primele patru luni de sarcina! De aceea trebuie sa verifici serologia (anticorpii) in fiecare luna, in primele patru. In rest, tebuie sa te feresti sa stai in preajma comunitatilor de copii sau a persoanelor care ar putea fii infectate...Daca stii banuiesti sau stii sigur ca ai intrat in contact cu o persoana bolnava, cat mai repede la doctor: in primele 48 de ore!!! Se poate face atunci o imunizare pasiva, adica o injectie cu imunoglobuline, ca sa te apere....dar nu-ti confera imunitate.
Acum nu am mesajul tau in fata, dar parca esti in sapt 22, nu? Riscul mare a cam trecut...Oricum, cel mai bine e sa te instruiasca medicul tau...Sanatate!
corap spune:
neata fetelor, si pupici pe burtici :)
azi-noapte am avut si eu revelatia cu: si eu o sa fiu SOACRA - bleah. prin urmare, am sa incep un caiet cu titlul "ce sa nu faci cand esti soacra". asa, sa-mi aduc aminte (cand eram copil, am facut un caiet cu "ce sa nu-i faci copilului tau cand o sa ai", da' nu stiu pe unde l-am prapadit, probabil s-a aruncat cu ocazia vreuneia din multele mutari de care am avut parte pana acum - chiar imi pare rau ca nu-l mai gasesc)
angy, cel mai bine e sa incerci sa te feresti de posibili infectati, in special de copii. si sa te duci urgent la medic in caz ca ai suspiciuni. stii tu "paza buna trece primejdia rea". si gandeste-te ca nu mai ai decat 17 saptamani. bafta si sanatate la bebel.
nu stiu cine spunea ca a auzit ca daca cari greutati nasti usor. a
dau si eu un raspuns gen "radio ereva" da' nu ma pot abtine: da, nasti usor si muuuuult mai repede. cu vreo 5 luni mai repede.
nu mai ascultati, fetelor, toate ineptiile. daca vrei sa nasti usor faci exercitii, mergi pe jos, si, in general, iti asculti medicul. caratul greutatilor e un drum aproape sigur catre avort (de care scapi doar daca bb e atat de incapatanat cat sa vrea sa creasca si sa se nasca la termen, da-i trebuie ceva ambitie in conditiile astea.)
in legatura cu baia in cada: eu am fost distrusa cand mi-a spus ca n-am voie decat bai la 37 de grade - adica in apa rece. ca eu stateam in cada cu orele inainte si citeam. era ce amai buna metoda de relaxare. da' asta e, acu' fac dusuri nesuferite. manichiurista mea a nascut prematur (la 36 de sapt) pe chestia asta: adica era racit si s-a gandit ca o baie fierbinte cu sare ar pune-o pe picioare. sa va mai spun ca n-a fost asa, si ca i-a declansat contractii si nu mai stiau cum s-o duca mai repede la spital. acu' sunt bine (si ea & bb). da' te intrebi: merita riscul?
multi pupici la burtici si aveti mare grija de voi.
C & bbandrei 21