Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutzelor!
Ce-ati mai scris!
Kidule, multumesc frumos pentru adresa, o sa intru cat pot de repede pe ea sa vad ce scrie pe-acolo!
Auzi la ea, ca a cobit, ca nu stiu ce, stai linistita!
Nu merge, nu merge, asta e, dar tare as vrea sa rezolv si sa nu-l dau inapoi...imi place tare mult! O sa va zic ce-am facut cu el!
MySweetest, frumos clasament! E lupta stransa acolo intre locurile 2 si 3, doar o juma de kg diferenta! Si vin din urma fetele, Flavia esti aproape, inca o prajitura si o ciocolata si le ajungi!![]()
MySweetest, si eu gasisem articolul acela cu folosirea burtii in diverse scopuri!![]()

Mihaela 28+
miflore spune:
Kristinutza, bafta la eco! Sa ne spui ce-ai facut! Cred ca toate avem emotii cand mergem!
Liadi, felicitari, ma bucur pentru tine! Acum poti merge linistita la cumparaturi!
Cge, e tare Victor!
E un scump! Sa vedeti la ce intrebari vom raspunde si noi!!! Si ce replici vom auzi!!!
Mihaela 28+
miflore spune:
Valen, Ioana, Cristina si eu vin la intalneala!!! Peste o saptamana, doua zic eu, cum spuneti si voi!
Mihaela 28+
Flavia_Hurducas spune:
Da Miflore, stau foarte bine la capitolul kg. Cu toate acestea lumea imi tot spune ca nu prea m-am ingrasat, ca am burta mica si asta ma scoate din sarite. Cred ca incep si eu sa cred ca eram cam slaba inainte. Oricum, dupa ce nasc intentionez sa ajung tot acolo de unde am plecat. Deja sotul mi-a promis ca ma sponsorizeaza pentru masaje, ca aerobicul mi-l platesc singurica.
Multumesc Valen de sfaturi. Seara a pus sotul mana pe burtica si l-a potolit pe prichindel, iar astazi vad ca loveste din nou sus. Deci este mai bine.
Flavia 28+
cge spune:
Flavia,sa inteleg ca Stefan ii stie deja de frica lui tati ?![]()
![]()
Va mai povestesc despre Victor, numai perle scot copiii astia.
Ii zicem ca daca nu e cuminte, il ducem la oamenii rai si el intreaba :
"De ce v-ati mai facut copil daca vreti sa il dati ?"![]()
Cand vor creste si bebeii de acum, sa vezi show.
Vor veni puternic din urma.
Am inteles ca bebelusii din burticile noastre incepand cu sapt 28, incep sa viseze![]()
Inca nu se stie la ce.
Cristina(28+)
jadi spune:
Buna grasanelor! 
Eu m-am intors de la plaja de aproximativ 1 ora si incerc sa mai lucrez ceva.
Ieri am facut baie in mare, doamne ce apa buna, nu imi venea sa mai ies... azi avem apa rece sloi cu pestici in ea deci ajunge 1 data pe an, hehe.
Am stat cu burta la soare ( acoperita de tricou) iar bb se misca mereu, oare nu ii place??? In apa nu a miscat deloc, sper sa semene cu taicasu' ca abia il scoti din apa indiferent de cite grade prezinta ea...
Sint bucuroasa ca am capatat o culoare fata de albbasina ce ma caracterizeaza.
In rest , gasca de aici se distreaza de minune,
Jadi
26+
miflore spune:
Fetelor, cine ma ajuta? Caut si eu prin Bucurestiul asta niste nisip colorat, in principiu vreau oranj sau portocaliu, o nuanta de genul asta! Stie cineva pe unde? La Carrefour au dar momentan n-au culorile astea (si aveau mai mult pietricele decat nisip), mai stiu la bamboo, in cadrul complexului Orhideea (acolo n-am ajuns inca); alte locsoare?
Imi trebuie pentru mobila de dormitor care urmeaza sa intre in lucru; incorporez in tablia patului, la noptiere si pe dulapuri bucati de geam si inauntrul lor dune de nisip presat!
Mihaela 28+
miflore spune:
Cristina, cred ca te distrezi de minune cu Victor!![]()
Deci de-acum viseaza si bebelusii nostri! La ce oare? (am si eu 28 de saptamani de azi!)
Dixtractie placuta Jadi!
Mihaela 28+
mysweetest spune:
Sa-mi zici si mie Ioana daca iti da si alte analzie decat cele obisnuite...eu o sa ma duc lunea viitoare sa ma intep.
Da ...locul pe podium ne este tare amenintat...
Reluam clasamentul
:
1.Oana cu +16 kg
2.Irina cu +13 kg
3.Ioana & Marlena cu +12,5 kg
toate avem DPN cam in aceeasi perioada si suntem in luna a 8a.
vin puternic din urma:
Flavia_Hurducas cu +12 kg
Ancadm cu +11,5 kg
Mary_25 cu +11 kg
Toate in luna a 7 a...cred ca voi ar trebui sa aveti alt clasament
..sa va bateti intre voi.
si parca mai era cineva cu 11,5 kg dar nu mai stiu cine.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
mysweetest spune:
Nu ma simt prea bine ..ma simt cam ametita si ma duc sa stau in pat ..cred ca iar am tensiunea mica..ieri aveam 9 cu 6.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a