Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Flavia sa stii ca si la noi functioneaza..... cand pune tati mana pe burta se linisteste bebe.... ca el si vorbeste mult cu "burta" ... se inteleg de minune.
intr-o seara eram foarte obositi amandoi, numai ca nr 3 al familiei era foarte vioi .... tati pune mana pe burta bebe se linisteste, dar tati de oboseala adoarme si ii pica mana grea pe burta mea de nu mai stiam ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Salut ,

Si la noi e la fel cu bb si cu tati... Foarte bine se inteleg. Ieri de exemplu bb i-a aratat lui tati ce voinic e el. Impingea asa de tare in burica cu piciorul ca mai aveam putin si ii vedem si degetelele. A fost super . Si cand il gadila tati in talpa isi tragea piciorusul ca apoi sa-l scoata ceva mai la stanga sau la dreapta de locul initial... Si uite asa s-au jucat vreo 10 minute... Tati era in extaz ce va sapun...

Irina 32+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

burica = burtica

Irina 32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna!
N-am chef de nimic azi!

Valen, nu stiu cum mai stau cu IR-urile, ma duc sambata la eco special pt. ele. Am intrebat pe site-ul dr. T. si mi-a raspuns ca nu sunt foarte marite si ca ar fi suficiente Biomarin+ Magne B6.

Ioana si Marlena, pe locul 3???? Dupa cat v-ati chinuit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina, super, eu vazusem pe un site o poza cu o burtica si o talpitza de bebe care se vedea perfect , da am zis ca e trucata .... se pare ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Marlena, multumesc pentru clasament. Sunt foarte mandra ca sunt pe primul loc! Maine voi afla si cat ocupa bebe din cele 12 kg ale mele.

Cristina s-ar putea sa ii stie deja de frica lui tata, desi cred ca dintre noi doi tata va fi cel care il va rasfata mai mult.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Fetelor, puteti sa ma lamuriti si pe mine ce fel de biberoane sa cumparam?? Eu sunt tare debusolata pentru ca sunt de n-spe feluri..Ma refer in primul rand la gramaj sa fie mici sau mai marisoare?? Am vrut ieri sa cumpar si nu am stiut de care Va rog pe cele care stiti sa ma edificati si pe mine sa nu cumpar vreo prostie..Miflore multumesc pentru grija sigur asa voi faceNorina 29+

Mergi la inceput

Si eu am vazut poza de care zici, dar e totusi putin exagerata. Se simtea la mana f. bine ca e o talpita, dar ca forma era o ridicatura mare de dimensiunea unei talpite. Cat despre degetele... tare am fi vrut sa le vedem

Irina 32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu, si eu am vazut poza! Dar nu mai stiu unde.. sau mi-a aratat-o cineva!!!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, asa-i cu biberoanele-astea, sunt gramada de modele! Eu zic ca ne trebuie macar 2 biberoane mici si restul mai mari (mici cred ca inseamna 120ml, mari 240ml); la inceput sunt utile astea mici (dar putin timp, cam o luna, cand mananca BB mai putin, dup-aia baga mai mult si e mai complicat cu biberoane mici); ca marca, eu am o prietena care a cumparat Bfree anticolici si a fost multumita pentru inceput; Bebelina ei a plans fff.putin din cauza colicilor! Acum nu stim daca au fost intr-adevar bune sau BB al ei nu prea a avut treaba cu colicii... dupa aceea parca le-a schimbat cu Nuk; ideea e ca daca te profilezi pe o marca nu poti schimba accesoriile de la unele la altele (nu se potrivesc, baietii vor sa-si vanda in egala masura si tetinele si suzetele)!

Mihaela 28+

Mergi la inceput