Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
cge spune:
Asa ne speriem noi cu ecografiile astea.
Eu mor de frica de fiecare data cand ma duc la eco, prima ecografie care am facut-o la Victor n-a iesit prea bine, si am ramas cu frica.
Si ati vazut ce baiat este acum.
Se mai inseala si ecografistii astia.
Cristina
cge spune:
Anca, nu prea stii ce sa explici cum ajung bebelushii in burtica.
Soacra-mea il intreaba pe Victor de barza care va veni la noi.
Si el ca nu vine barza la noi, barza aduce numai copii rai, copii cuminti sunt facuti din carnita de la mami si de la tati.
Spune cu mandrie: "M-am nascut dintr-o samanta."![]()
![]()
Acum e nedumerit de ce tocmai acuma a aparut bebelusha la mine in burta. Si eu i-am zis ca acum a vrut Doamne-Doamne.
Si el ca v-ati gandit cati crenvusti trebuie cumparati daca Doamne-Doamne va mai da inca 48 de copii.![]()
![]()
Cristina
mysweetest spune:
Felicitari pentru rezultat Liadi si pentru
!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
mysweetest spune:
Am gasit acest articol pe internet:
"Luna a opta este probabil luna cea mai lipsita de evenimente si de simptome (exceptand bineinteles prima luna a sarcinii) dintre toate celelalte pe care le-ai parcurs pana acuma. Pentru a caracteriza plastic atat cum te simti cat si cum arati putem folosi doar un singur cuvant: MARE. Abdomenul a ajuns atat de mare si te simti atat de mare incat uneori simti ca ai avea nevoie de o strada intreaga pentru a te intoarce in loc. Un aspect simpatic al acestui fapt este ca iti poti folosi cu usurinta burtica pe post de masuta, noptiera sau birou: aveam o prietena care isi servea pe ea cafeaua dimineata sau punea pune pe ea diferite obiecte (un carnetel de note, pixuri, cutiuta cu farduri). Totusi nu incerca sa-ti instalezi computerul pe ea, s-ar putea sa nu iti incapa! ".
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
ancadm spune:
Cristina,
Exact asta e si problema Andreei: de ce a aparut baby tocmai acum! Pe aici psihologii te sfatuiesc sa ii explici copilului ce si cum a facut mami si tati de a aparut baby (fara a intra in amanunte prea picante, dar si fara a te departa de adevar) lucru care mie nu mi se pare tocmai usor de facut. Si nici nu cred ca vreau sa intru in discutii de genul asta de la 4.5 ani...
Anca
oana0204 spune:
Buna fetelor. Azi am fost la medic. Bebelusul este bine, l-am vazut la ecograf, dar nu este foarte peformant si nu am putut vedea prea bine.(cel putin eu). Desi suntem in sapt 31, deja arata ca si cand as fi in 32. Este cu caputul in jos si posibil sa nasc pana la jumatatea lui august, dar in orice caz nu ma va lasa d-ra sa depasesc 6 septembrie. Am vorbit si despre pediatru, speram sa fie bine pana la urma.
Liadi, felicitari pentru rezultatele bune.
Anca, spor la cumparaturi, ma felicit ca in mare sunt erminate ale mele, ma simt asa de grea si prefer sa stau cat mai mult jos, nu as fi in stare sa mai stau sa bat magazinele ca alta data.
Kristinutza, cum a fost la ecograf?
Cristina, un dulce Victoras al vostru.
Marlena, am depasit cu mult kg alea. Promit maine dimineata sa ma cantaresc, la control greutatea se masoara in pounds nu in kg, si mi-a spus ca fata de acum 3 saptamani m-am ingrasat "numai" 2 kg. Cand a vazut ca oftez, m-a consolat ca o sa se duca kg dupa ce nasc de nici nu o sa stiu nici cand nici unde. Mi-am amintit ca una din fete povestea ca se duce cu teama la medic sa nu o certe ca s-a ingrasat prea mult si zau daca avea multe kilograme.
Ma duc sa imi fac un dus si sa ma intind in pat la televizor, sper sa nu am probleme cu somnul, desi am dormit cam mult dupa-amiaza, m-a obosit drumul la spital. Azi dimineata mai sa nu ma trezesc, noroc ca m-a sunat cumnata mea.
Somn usor in continuare 
Oana D - saptamana 31
Foto
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Ancadm, te bat la kg! Am 12 kg la 28 sapt. si 1 zi! Dar de ceva vreme vad ca am inceput sa stagnez.
Liadi felicitari pentru amniocenteza si spor la cumparaturi! Stiu cat de linistita si cat de bine te simti acum.
Flavia 28+
valen spune:
Buna dimineata gravidutzelor!Tonnia tie ce-ti fac IR-urile? Ai inceput sa iei magneziu?Ioana vaz ca ne vom intalni doar noi douaLiadi felicitari pt. fetita!Flavia nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze loviturile joase ale bebelusului, asta pt. ca si mie mi se intampla uneori sa-mi dea cate una asa de jos ca simt nevoia sa-mi strang picioarele; la inceput mi-era teama sa nu iasa, dar se pare ca s-au plictisit si ei intr-un spatiu mic si intunecat. Sunt isteti copiii din ziua de azi, ehe...Santal de portocale fara zahar ai incercat? La mine a avut asa un efect...
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Azi ma duc la dr sa-mi dea pomelnicul de analize pentru trimestrul 3
. Iar ma usureaza Sanador-ul de citeva milioane
.
liadi, felicitari pentru rezultate si pentru
, si succes in negocierea numelui
.
Marlena, nu-mi revin din soc: auzi, sa fim detronate pe locul 3, si mai vin si puternic din urma
cu 12 kile ... Zau, eu m-am ambitionat, si aseara pe la 10 bobinam la un mare lighean cu floricele
.
irina, felicitari pentru locul 2
.
valen, daca nu vrea nimeni sa se intilneasca cu noi ... Eu cred ca fetele o asteapta pe Raluca sa ne faca listuta si sa ne propuna data si locatie
.
Ioana
cge spune:
Buna dimineata gravidute!
Ce faceti ? V-ati trezit ?
Eu mor de somn la serviciu.
In rest, am vazut aseara o fetita super-scumpa si asa am vrea sa fie si a noastra. Ne-am ales modelul.![]()
Oana, ma bucur ca tu si bebe sunteti ok, lasa ca slabim noi dupa.
Problema este ca ne miscam din ce in ce mai greu, dar asta este.
Vreau sa ma mobilizez si eu ptr bagaje (spital si mare), ca nu se mai poate altfel.
Deja dupa serviciu ma gandesc sa merg la cumparaturi sau sa stau acasa, si aleg sa stau acasa
Ioana, Valen si io vin la intalnire![]()
MySweetTest, n-am incercat pana acum sa folosesc burta in modurile descrise de tine. Asta fiindca nu mi-a dat prin cap, nu fiindca n-as putea. E mare, mare![]()
Dar doctorita m-a felicitat ptr ea![]()
O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 6luni) si bebelusha (28+)