Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
mysweetest spune:
Frumoase poze Irina ..ai intr-adevar o burtica mai mare ca a mea..si ce tort 
.
Sa facem si clasamentul 
:
1.Oana cu +16 kg
2.Irina cu +13 kg
3.Ioana & Marlena cu +12,5 kg (fiecare ..a nu se confunda
)
iar toate avem DPN cam in aceeasi perioada.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
Tonnia spune:
Da, si ar mai trebui un clasament pentru sarcinile mai mici. Eu inca nu candidez, am +5. Dar au fost puse toate in 5 saptamani...
Fetelor, cele care sunteti la prima sarcina, voi ati inceput sa cititi despre alaptare, despre stiu eu, diaree la bb/constipatie, probleme de piele, colici etc? Eu am citit cate ceva si mi se par prea multe informatii, nu retin nimic. Mi-e teamaa ca nu voi sti ce sa fac...
cge spune:
Tonnia, si eu ii spuneam de dimineata sotului ca mi se pare ca am uitat de la Victor.
O sa ne descurcam noi pana la urma, stai linistita.
Cred ca acuma o sa fim mai calmi decat la Victor.
Si acum imi aduc aminte, cand la prima baita eu citeam din carte si sotul executa specificatiile. Maica-mea si acum rade de Victor, ca e copil crescut dupa carte.
PS:
Aseara ne-a sunat de la soacra-mea, a spus ca vrea "sa vorbeasca cu tata" si sotului i-a transmis sa aiba grija de mine si de bebe.
E mortal, cum vorbeste la 5 ani ca un adult.
Cristina(28+)
Tonnia spune:
Cge, crezi ca e mai bine sa nu citesc si ...vazand si facand? Nu prea stiu cum sa fac.
De Victor, ce sa mai zic? ma uimeste, e foarte inteligent!
kid2003 spune:
Miflore, intra aici
http://www.enjoy-europe.com/hte/chap11/electric.htm
ca sa citesti de ce ai nevoie pentru a functiona aparatul. Scrie acolo ca unele merg cu un transformator in Europa, uita-te tu la link si vezi cum e monitorul tau, de ce tensiune are nevoie. M-am simtit obligata sa caut pe net dupa ce te-am speriat 
Sper sa fie unul dintre aparatele la care ai nevoie doar de un transformator...pupici
kristinutza spune:
merg in seara asta la 8 la echografie. n-am mai fost de multicel si cam am emotii... o fi totul bine? eu ma simt bine, dar oare copilul e dezvoltat bine?... of... tre' sa fie bine
. ce naiba m-o fi apucat oare?...
liadi spune:
Va sarut pe toate gravidutelor!
Sunt asa de fericita! In sfarsit pot sa respir usurata! Am primit rezultatul de la amniocenteza si fetita mea este sanatoasa. Nu are Down.Totul este ok. Asa ca m-am dus sa cumpar primele ei lucrusoare.
Marti o sa fac eco morfologica si Doppler si o sa primesc si un CD sa o vada si bunicii.
Va rog sa-mi treceti si mie un carucior roz. De nume sa nu ma intrebati ca este un mare scandal.
Va pup pe toate!
Lia
Tonnia spune:
Felicitari, liadi! Extraordinara veste!
Kristinutza, bafta multa! Si mi-e frica de fiecare data si aproape ca nu respir pana se termina!
cge spune:
Antonia, desi citesti acuma toate aceste lucruri, nu stiu cat o sa iti mai aduci aminte.
Iti garantez ca o sa le mai recitesti![]()
O sa ne descurcam noi si cu forumul si cu cartile![]()
![]()
Liadi, ma bucur foarte tare pentru tine si bebelusha ca sunteti bine.
Acuma ca te-ai linistit, o sa te mobilizezi pentru cumparaturi, sunt sigura.
Cristina(28+)
ancadm spune:
Salutare dragelor,
Uite ca mai scot si eu capul din cind in cind. Vreau sa va zic ca am cam dat de "necaz"! Andreea mea a inceput sa puna intrebari de genul: de ce creste acum un baby la mami in burtica si cum o sa il scoatem noi pe baby de acolo? A si mai are una favorita ca de ce e numai un baby si nu sunt doi, ca parca ei i-ar place mai mult doi...E si foarte ingrijorata ca inca nu am cumparat hainutze si papa pentru baby asa ca azi mergem la cumparaturi sa luam primele haine.
In rest totul e bine! Puiul meu s-a inghesuit cu funduletul si piciorutele in dreapta,jos si ma tot gidila pe acolo. Asta cid nu tresare si imi da cite un ghiont de ma misc cu totul. La kg cred ca ar trebui sa ma inscriu si eu in competitie: 11.5 kg la 28 saptamani si 3 zile.
Pe tati l-a cuprins romantismul aseara si a zis ca imi sta tare bine cu burtica. I-am zis sa se uite bine acum la mine ca nu cred ca ma mai vede asa
.
spor,
Anca 28+