Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Salut
,
Am venit si eu de la nunta de la Cluj... A fost fain, pacat ca a plouat tot timpul... Am pus cateva poze
..
Si eu ma tin dupa voi cu kilogramele... Am reusit performanta sa adun 13 kg pana acum si o burtoaca (cum ii place sotului sa zica) de 99 cm.
Irina 32+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
miflore spune:
Fetelor, eu nu ma scol noaptea sa fac pipi; asta ce-nseamna, ca nu beau suficiente lichide? Eu fac de obicei mai rar, acum fac mai des, e-adevarat, dar doar peste zi; stiti cum e treaba aceea, daca faci, nu-i bine, daca nu faci, ca de ce nu faci...![]()
Nu mai am nici un chef de servici...

Mihaela 27++
kristinutza spune:
n-am mai scris de o gramada de timp... nusht cum se face ca nu mai am timp de nik. in loc sa fiu un picutz mai libera, mai linistita... pe naiba! lucrez mai mult ca niciodata. plus ca o sa am concediu o saptamana si trebuie sa recuperez zilele de munca (adica numai concediu nu se cheama asta...).
dar sa stiti ca am fost constiincioasa la citit! 
cristina 27+
miflore spune:
Irina, bine-ai venit de la nunta! Frumoase poze!
Am eu senzatia sau esti candidata la podium? 13kg! Atentie Ioana, Mysweetest, Oana!!!![]()

Mihaela 27++
Flavia_Hurducas spune:
Eu am avut pana acum sedinta si in sfarsit s-a discutat pe larg situatia mea: adica de la 1 august nu mai sunt, cine va prelua sarcinile...Acum sunt foarte linistita si parca stau mai cu drag la munca, stiind ca peste trei saptamani voi intra intr-un luuuuuuuuuuuung concediu.
La mine constipatia nu trece cu nici un fruct sau leguma. Credeti-ma ca am incercat tot ce se putea cand am fost 21 de zile constipata. La mine problema este ca am unde depoyita, pentru ca am megacolon, pe care mi l-am facut (nu m-am nascut cu el), pentru ca tot timpul asteptam sa ajung acasa la toaleta mea sau la una foarte curata si parfumata.
La mine bebe loveste de vreo ora foarte jos. Ar trebui sa ma ingrijorez? Parca in zona asta chiar doare putin.
Flavia 28+
cge spune:
Flavia, si eu as vrea sa stabileasca clar cine o sa preia sarcinile mele cand o sa fiu in concediu. Dar nu prea vrea nimeni sa le preia
Irina, foarte frumoase pozele.
Ati fost 2 perechi de nasi, si ambele nase gravide ?
Fertilitate nu gluma, la nunta asta.
O sa te mai intreb de cum este rochia croita, ca si eu o sa trebuiasca sa ajung la nunta cumnata-mii pe 27 aug.
Cristina (28+)
mysweetest spune:
21 de zile ...wow ...asa ceva chiar nu mi s-a intamplat...nu ti-ai rupt fundul dupa cele 3 saptamani Flavia?
Ioana se pare ca am pierdut locul 2 pe care l-a ocupat Irina si ne batem in continuare pentru 3
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
kid2003 spune:
Bine ati revenit Anya si Codruta!
Anya, bravo pentru gimnastica. Am facut si eu putina in concediu, dar nu in fiecare zi. Am inotat insa destul de mult.
Miflore, nu vreau sa cobesc, dar stiu de cand am fost in state ca e o problema sa aduci aparate electrice de acolo incoace si nu invers. In sensul ca americanii au alta tensiune la priza, mai mica de 220, si nu se poate converti, adica se prajesc in Romania, ca sunt facute pentru curent mai putin. Habar nu am daca sunt in vreun fel coerenta, eu am vrut sa imi iau ceva aparate mici dar mi s-a spus ca nu merg in europa si nu mi-au dat nici o alternativa, chiar de la ei din magazin. Mi-au dat o periuta electrica cu baterii!!! sa ma consoleze.
In Anglia e iar diferit, dar la ei e un pic mai mult (240 de volti) si merg cu adaptor si de la ei la noi si invers.
De ce nu vorbesti cu un electrician? Poate reuseste sa adapteze ceva, sau cauta pe net daca exista adaptoare pentru standardele europene ce pot fi folosite la aparatele americane (US to EU).
Ar fi bine sa rezolvi, ca e tare simpatic baby-monitorul tau.
b_irina_c spune:
![]()
da am fost 2 nase, una mai
ca alta
. Tare ar fi fost sa fie si fina
.
Cristina, cand vrei o sa-ti explic cum e rochia.
DA
trag la podium...
Si cu toate ca am 13 kg mai mult, din fericire pt mine dorm de rup (o singura data ma trezesc sa merg la baie, dar nu aprind becul asa ca adorm instant la loc) si nici cu altele nu am probleme... Sper sa o tin tot asa pana la sfarsit.
Irina 32+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos