Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, haios Mihnea.

Asa a facut si Victor, intr-o duminica dup-amiaza eu muream de somn si sa ne culcam amandoi. Eu am adormit super repede, Victor a zis ca a dormit decat 2 minute.
Cand a venit sotu' sa vada ce facem, eu dormeam, si Victor era cu enciclopedia deschisa pe masuta si buchisea literele. Statea cuminte ca sa ma lase sa dorm.

Si asa a invatat copilu' sa citeasca singur la 5 ani.

Si eu sunt incantata de bebelusha si i-o dau exemplu lui Victor: mananca ce ii dau eu, sta unde vreau eu, merge cu mine peste tot

Fetele care sunt la prima sarcina, sa vedeti mofturi la mancare, vreau asta neaparat si cand e gata mancarea, nu mai pot sa mananc

Cristina (28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!
N-am putut intra pe net, ca ne-am schimbat calculatorul, iar sotul meu tot instaleaza si instaleaza programe.
Ma simt bine, dar nu mananc cat mancati voi. La mine e cam asa: dimineata, sunca (sau ou), rosii, miere (sau gem), lapte. La amiaza nici nu vreau sa vad supe pe caldurile astea, iar felul 2 (paste sau pui sau gratar). Nu prea am chef sa gatesc. Seara o salata consistenta. Iar peste zi fructe intre mese. Si atat.
In ultimul timp simt mai ciudate miscarile bebelinei, parca nu mai are loc sa se invarta si sa se miste.
Si cam iau no-spa si 2 tablete pe zi.
Inca n-am apucat sa citesc ce ati scris voi, dar ma apuc indata!
Va pup,

Codruta & 32 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, ne bucuram sa te auzim, ne-am tot intrebat de ce nu mai intri pe forum.

Mihaela_e, eu sunt interesata de cursurile prenatale de la Giulesti, desi nu stiu cum o sa ajung ca inca lucrez.
Dar trebuie sa ne mobilizam ptr. bebei.

Eu ceva-ceva mai stiu de la Victor, dar parca as vrea sa imi reimprospatez materia

Cristina (28+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oana, nu-mi spune c-ar putea fi ars... sper totusi sa se rezolve...prietena care mi l-a adus pleaca inapoi cam spre sfarsitul lunii, dupa 20 iulie; daca nu rezolvam problema pana atunci, e posibil sa il dau sa-l duca inapoi la magazin, sa-l schimbe sau sa recupereze banii; dar n-as vrea sa se-ntample asa!

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acuma v-am citit! Dragele de voi, v-ati facut griji pentru mine!! In 11 iulie merg la doctor din nou. Sa vedem ce imi va spune!
Mi-am mai luat tensiunea si ba am 9 cu 6, ba 12 cu 6.
Cred ca atunci cand am avut 14 cu 8 m-am speriat (cand am mers la urgente. Poate sa creasca tensiunea cand ne speriem sau ne stresam?

Codruta & 32 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana nu te dezamagesc sa stii...inca suntem pe podium ...am tot +12,5 kg chiar +13 kg dar mancasem ceva dimineata iar burtoiul are 97 cm.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Fetelor, asa-i cu kilele astea; stagnezi o perioada pe un anumit nr. de kg si brusc iei cate 2-3... cel putin eu asa patesc; acum cateva zile aveam +7 (de vreo luna) iar acum am +9 rapidamente!
Flavia, si eu aveam ceva probleme cu constipatia dar vad ca acum nu mai am fara sa fac nimic; am succes cam la 2 zile, maxim 3.
Codruta, ne bucuram c-ai revenit!
Bine-ai venit Anya din concediu!

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Codruta bine ai revenit printre noi ! Tensiunea astazi dimineata o aveam si eu 9 cu 6. Se pare ca am reusit sa adun 500 gr in 2 zile fiindca am mancat ca ..nu degeaba mi se umflase asa tare burta.
Referitor la bb eu abia astept sa treaca perioada asta totusi ..o fi mai linistit in burtica dar eu nu mai suport picioarele care imi amortesc si nu suport deloc caldura ... am chiar bufeuri ..la medicul de familie am stat 15 min. si am plecat fiindca transpiram continuu si mi se facea rau si in autobuz la fel si afara nu e asa cald. Ca sa nu mai zic ca trebuie sa-mi spal hainele dupa ce m-am imbracat o singura data cu ele...nu suport spatiie inchise chiar si cu geamuri deschise.
De nopti nedormite nu mi-e teama ca deja exersez de ceva timp si abia astept sa vina sfarsitul lunii august desi nu ma simt chiar pregatita pentru intalnirea cu bb.

Mergi la inceput

Referitor la constipatie ...eu nu mai am nimic de cand mananc pastai ...au efect foarte rapid fiindca contin multe fibre.

Mergi la inceput

Codruta, tensiunea poate creste daca te sperii sau te stresezi...dar e o stare de moment si se regleaza dupa ce trece panica; nu e nici o problema, fiecare are in viata o gramada de momente tensionate; ideea e sa nu fie oscilanta sau f. mica sau f. mare fara nici un motiv; de obicei se ia de mai multe ori in interval de cateva zile ca sa se sesizeze daca e ceva in neregula; nu o gasesti o data mare si gata! Asa ca stai linistita!

Mihaela 27++

Mergi la inceput