Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ah, la cosmaruri cred ca sunt campioana. Tot la 2 nopti am cate unul. Si la asta se mai adauga si somnul prost, pentru ca ma trezesc de cate ori ma intorc de pe o parte pe alta, mersul la toaleta...iar dimineata sunt zoombie. Si o duc asa toate ziua, pana se face iar ora 24 si ma duc la culcare. Nu ma mir ca am burtica tare, la cat de putin ma odihnesc.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Eliuta nu te plange ca eu te invidiez, pana la 4 luni nu am luat nici un kg, in ultimile luni am pus sanatos, acum nu ma mai pot opri desi nu pap mai mult ca inainte .......
auziti , 5 kg la sapt 28 ..... ce invidioasa sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, si eu tot asha in ultima luna am luat destul de mult in greutate desi nu mi se pare ca am mancat mai mult decat in celelalte.

Eliuta, eu cred ca o sa recuperezi si tu, sa vezi ce rapid o sa treci de pragul celor 5 kg.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La capitolul insomnii puteti sa ma treceti si pe mine !

Toata noaptea ma invirt de pe o parte pe alta , iar spre dimineata adorm tun ! Azi am patit la fel .Noroc ca are cine sa ma trezeasca .

Sa vedeti ce mi s-a intimplat . Neavind somn si vazind ca spiridusul de linga mine a inceput sa se miste , i-am incalzit lapticul si pentru ca nu l-a vrut cind l-am incercat l-am pus pe perna linga dinsul ca sa imi vina mie mai usor . Pustiulica a adormit , am adormit si eu ....Aud apoi un miriit , ma trezesc repede si caut sticla care nu mai era la locul ei , il caut pe Mihnea , care nu mai era de mult in pat . Ei ,da . Era deja pe scuterul lui si nu se mai putea da jos , asa ca a strigat dupa ajutor . Bause laptele si apoi a fugit la joaca . S-a gindit el ca e mai bine sa lase pe mami si tati sa se odihneasca in continuare .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dragute-dutze.

Eu am inceput alergatura pt birocratie . Dimineata, la institutul hematologic pt dozare hormonala - rezultatul vineri; apoi, administratia financiara unde mi-au recalculat impozitul anticipat pt 2005 si am ajuns de la fabuloasa suma de 50 mil cat mi-au calculat initial la suma de 3 mil . Dar, doar suntem in Romania nu?, asta a fost la sectorul 1 unde am eu dosar fiscal, dar de platit trebuie sa merg maine la sectorul 3 - unde am domiciliul - si sa vezi acolo circ!!! Or sa capieze aia. De acolo, cu noile acte in brate si cu mult tupeu m-am dus la casa de asigurari (OPSNAJ) unde i-am pus si pe-astia sa-mi recalculeze taxa de CASS si am ajuns de la 9 mil la 2,5 mil. Si cam atat cu birocratia.

Maine ma duc sa-mi depun actele pt schimbarea buletinului. Urmatoarea statie la administratia sectorului 3 pt impozit. Apoi il urmaresc pe seful meu sa-mi semneze actul aditional pt incetarea colaborarii si sa ma duc sa-mi depun actele pentru cabinetul meu. Asa ti-am raspuns si tie Tonia, da imi fac propriul cabinet. Asta daca nu cumva va trebui sa plec maine la Ploiesti

Flavia, tu inca mai ai probleme cu constipatia? Eu tocmai am constatat ca la mine functioneaza impecabil laptele pe post de depurativ (1 kg pe zi)

Oana, adica tie ti se pare putin 10 kg in 6 luni (24s)si deja inca 1,5 kg in 3 zile? zici ca mai trebuie sa muncesc sa ajung pe podium????

Voi va plangeti de insomnie eu ma plang de umflaturi. Am mainile atat de umflate, incat dreapta deja e amortita si am fost nevoita sa-mi scopt verigheta - am purtat-o mult 1 luna de zile.

Apropos, pentru fetele din Bucuresti...se fac cursuri prenatale la maternitatea Giulesti....este careva interesata!!!...acum vorbesc eu, pt ca incep de maine sa-mi fac timp liber pt mine si pt bb.

Gata cu vorbaraia, ca am de facut 2 actiuni, pt ca vreau sa plec acasa mai repede.

Cine spunea ca seara se apuca de munca prin casa??? eu ajung in casa si ma prabusesc...mai citesc, mai butonez la TV si asa se face ora 9,30-10 seara de culcat. Eu mor de somn de la ora 9,30 - dar ma trezesc eu. Spre exemplu, aseara: culcat la 9,30, trezit la 12,40;1,10, 3,10; 4,10; 6,35 si gata. evident, treziri pt dus la baie si la intoarcere baut apa, asa ca cercul sa fie complet.

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutze! De fapt nu prea mai e dimineatza...hm..munca asta...
Oana, eu eram cu baby monitorul! Multumesc frumos pt. sfaturi, stiu ca se poate adapta, problema e c-am incercat si nu merge ...nu stim inca motivul, mai trebuie aprofundata problema..... probabil trebuie corelat ceva ce noi nu stim...deocamdata.

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Da, vorbeati de somn in pioneze? PREZENT. Faza mai nasoala ca la ora 9 trebuie sa ies pe usa,mergem la control. Acum daca tot ma invart ca pestele pe uscat de ceva timp, sper sa ma trezesc, sa nu intarzii.
Miflore, nu stiu de ce nu merge baby-monitorul vostru, mare atentie sa nu fie deja ars.
Mihaela, scuze, nu am vazut ca esti in 24, da.. considerabila si greutatea ta. Cred ca ar trebui facute 2 clasamente, in functie de luna DPN-ului. Pana acum, in primul clasament eu, Marlena si Ioana avem si DPN-uri apropiate, la cateva zile. Intr-adevar, nu-i corect sa nu fi luata in calcul. In legatura cu amortirea mainii drepte.. si acum cand tastez este amortita, si imi amorteste si mana stanga din cand in cand. Se numeste Sindromul Carpian si este specific femeilor gravide si celor care lucreaza mult cu o anumita mana (ex pianistii)
Gabi, haios baietelul tau.
Ma duc inapoi in pat, poate reusesc sa adorm repede si sa pacalesc foamea asta care imi da tarcoale cu o banana .
Abia astept sa ajung la control.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

HOP SI EU!

M-am intors din cocediu. A fost tare bine. Am stat la soare, am mancat toata ziua, si am fost si "harnica"- zilnic 1/2 ora de aerobic in piscina.

Acum trebuie s-o "iau de coada" iar cu analizele si mersul la doctori. Ce dor imi era de ei!

Cat despre graba de a naste...sa ne bucuram de perioada de graviditate! E singura in care copilul sta unde il pui si mai si tace din gura! Ca sa nu zic ca ne mai rasfata si unii-altii. Eu m-am trezit ca am dus la reparat o sandaluta de-a fiului meu si n-a vrut tipa de la reparatii sa-mi ia nici-un ban... A zis sotul meu ca ma mai trimite cu diverse treburi...

Cand ne intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ANYA CATA DREPTATE AI!!! verishoara mea(pe care sunt invidioasa ca deja a nascut) ma invidieaza ca bebe e in burta si nu plange, dorm noaptea .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Da Mihaela, am si acum probleme cu constipatia, darn u mai sunt asa grave, in sensul ca nu depasesc 3 zile. Iar la mine laptele nu are nici un efect.

Am uitat sa va spun ca ieri la Scoala mamei am vizionat o caseta despre transformarile care au loc in organism in timpul sarnicii. M/am speriat cand am vazut cum se deformeaza coloana in aceasta perioada si cum se deplaseaza celelalte organe, mai ales bazinul .Acum insa imi explic toate durerile de spate.

Flavia 28+

Mergi la inceput