Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
monicafrosa spune:
Buna, burticoaselor
Revin si eu dupa ceva absenta, pt. ca inca mai lucrez, iar cand vin acasa se gaseste mereu ceva de facut. Sper sa intru si eu in concediu in curand.
Azi am avut programarea la doctor si am numai vesti bune. Bebe este ok, analizele , asemenea (glicemia, urocultura). Doctorita mi-a palpat burta si mi-a zis ca dupa toate aparentele, bebe este cu capul un jos. Acum astept confirmarea la ecografie, saptamana viitoare.
Cu dusul noaptea la toaleta si eu ma laud.
Voi ziceti ca doriti sa treaca odata sarcina ca v-ati saturat de trezit noaptea. Nu credeti ca este un exercitiu bun, avand in vedere ca o sa ne trezim oricum si dupa nastere, pentru bebe???
Adriana, felicitari pentru noua sarcina. Sa ai puterea si sa fie totul bine sa o duci pana la capat. Ma bucur pt. tine.
Monica, sapt. a 31-a
jadi spune:
Salutare la umflatele! 
Azi ziua e naspa , nori pe cer dar nu mai bate vintul.
Sa speram ca iese soarele.
M-am prajit un pic ....
Alea Alea
Jadi
26+
alinam spune:
Neata burtici!
Simodina am citit ca mai toata mamicile in ultimul trimestru au cosmare da asta din cauza ca se gandesc mai tot timpul la nastere, la bebe .... stii tu drobul de sare.
Mai , aveti grija cu kg ca vin eu din urma in forta, am inceput sa iau un kg pe saptamana
am deja +10 la 28+
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Marlena, uite cu ce ma prezint azi la competitie
: +12.5 kg la 31s+2z. Te astept sa vii si tu cu ceva bun, ca podiumul este amenintat
.
Monica, ma bucur ca esti bine
.
mihalea, bafta in noua "formula" de munca! Si da-l incolo pe seful asta, nu are rost sa te consumi pentru asa un
.
Ioana
valen spune:
Neatza gradutzelor!Tonia, nu stiu exact cum sunt IR-urile acum, stiu doar ca la controlul de acum 2 sapt. Sarah era bine dezvoltata, iar Dr. Tutunaru mi-a zis ca nu mai e nevoie sa fac echo morfologica, deci nici Doppler. Daca vor fi probleme cu indicele de crestere vom vedea, pana atunci totul e bine, iau magneziu si Biomarin.
Merci Kid; te intrebam tocmai pt. ca si eu vreau mai des la control (nu pe masa, ca nu mi-a facut si nu regret) ca mi-e asa draga gasculitza; ultima data ne arata pumnul...se pregatea pt. o noua repriza de box cu ficatul lui mami;Eu intru mai rar pt. ca lucrez cu tipa care va ramane in locul meu la serviciu si ma spioneaza, nu pot face nimic fara sa vada ea si cum e cunostinta sefului....Va pup
Eliuta spune:
Buna-dimineata, burtici! Ce-mi place vremea asta de ploaie 
, sa tot muncesti sa nu te mai opresti. Cum va descurcati cu scaunele astea ergonomice de la birou? Pe mine ma doare spatele de la asta pe care il am in posesie de nu mai stiu cum sa stau. Are spatarul foarte jos, cam la jumatatea spatelui, si degeaba incerc sa stau rezemata si cu spatele drept ca tot la stilul cocosat-aplecat ajung.Uff, bine ca nu mai am mult de venit.
Si cum mai zicea cineva, tocmai acum trebuie toate rezolvate urgent si transferate mii de sume in lei noi si uite asa...
prin capul meu.
Mai fetelor de unde luati atatea kile? Ca io nu trec de 5 defel. Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa incep sa tot pun de n-o sa ma mai opresc pana la vreo 15...
Spor la treaba la toata lumea si concediu placut pt. toate burticile plecate la odihna

29+
cge spune:
Neata fete cu burtici!
Eu sunt la scarbiciu, ca de obicei.
Oana, si mie mi-ar place tare sa fie aici legile din State, mai ales cea cu suprasolicitarea gravidei la locul de munca.
Mie mi-e somn de mor si in plus azi vreau sa finalizez o groaza de lucrari pe care le aman de ceva timp.
Si eu vreau intalneala, vedeti ca pe 31 iulie plec la mare, si mi-ar parea tare rau sa ratez si intalnirea asta.
Simodina, asa este in ultimul trimestru, apar insomniile si cosmarurile. Eu sunt de pomina in familie, ca faceam ordine in casa la 2 noapte si spalam vasele cand eram insarcinata cu Victor cam in 9 luni.
Sotul a sperat ca o sa raman setata asa harnica, dar nu i-a ascultat nimeni dorintele![]()
![]()
O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si a bebelushei (28+)
cge spune:
Si eu uit, problema cea mai aiurea este ca ma apuc sa vorbesc si incurc cuvinte. Dar numai cand sunt obosita.
Cristina (28+)
cge spune:
MySweetTest, si a fost super bun tortul lui Victor de 5 ani.
Abia astept sa organizam petreceri si ptr bebelushii astia din burtica.![]()
Ii spuneam eu sotului despre botez, local, etc si Victor se baga in discutie : "Nu stiti ca se boteaza copiii la biserica, nu la restaurant ?" Ha,Ha!!
Cristina
Flavia_Hurducas spune:
BUna dimineata!
Ioana mulțumesc pentru ajutor la măsurile pentru nou-născuți. Sunt tot mai pusă pe treabă, adică nu trece o săptămână fără să îi cumpăr ceva lui bebe. Și se pare că hăinuțele mi-au dat bătăi de cap.
Si eu sunt din ce în ce mai uitucă și mă concetrez destul de greu. Abia aștept data de 1 august, când voi intra în concediu și voi avea timp de plimbări, cumpărături etc.
Ieri am fost apreciata la Scoala mamei ca ma pricep foarte bine la impins si scremut!!! Asa sunt astea constipate, au experienta in domeniu. ![]()
![]()
![]()
Flavia 27+