Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Valen, nu te-am mai auzit de mult!!!
Ce mai faci? Cum te mai simti?
Nu, nu am fost asa des la dr T. la control, ultima data inainte de aseara, am fost acum o luna sa verifice eco morfologica de la 22 sapt. Si nici macar nu mi-a facut eco atunci, imi facuse la 19 sapt.
Deci aseara am fost iar la dr T la eco si consult (ma rog, discutii diverse, stii tu, nu consult pe masa, ma intreb daca o sa imi faca vreodata asa ceva).
Am inteles ca dupa 30 de saptamani trebuie sa mergem mai des, din 2 in 2 saptamani, adica. Eu abia astept perioada aia, am motiv serios sa vad bebitza la eco.
Pana acum mi-am mai facut 2 eco de moft la Ama Medical, dar sunt bani aruncati, mai mult m-au speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Tonia, si eu cred ca sunt niste contractii, dar nu aveam ce face. Dar azi sunt pt ca seful meu e un nesimtit total: a promis ca ne face plata restanta si pana in prezent, evident ca nu s-a tinut de cuvant si evident ca nu o va face. Asa ca de vreo 2 ore imi strang lucrurile din cabinet (am chelit biblioteca de carti - asa am realizat ce nebuna eram cu documentarea si cati bani am bagat in carti), mi-am stabilit viitorul sediu si deja cateva intalniri cu potentiali clienti. Gata, trebuie sa ma gandesc la BB, ca trebuie sa-i asigur ceea ce are nevoie si sa termin cu voluntarismul gen sclavagism. Asa ca, pazea, sunt pusa pe fapte mari.

Vorbiti de mancat noaptea... eu nu am inca acest frumos obicei, poate sunt prea obosita de drumurile la toaleta. In schimb, chiar daca nu mananc foarte mult peste zi seara constat ca am cca 800-900g mai mult, iar dimineata se mentine noua greutate. Cred ca o sa ajung - spre exemplu, azi meniul meu a fost: dimineata ora 7 - doua oua omleta cu sunca, gustare de ora 10 - o inghetata (vafa), pranz(luat in 3 etape 12, 15, 18) - 300 g branza cu 1-2 kg rosii, un mar si 2 piersici. Iar seara mai am un mar si piersici. Deci, repet nu stiu de unde pun atata pe mine, pt ca nici marcar toate alimentele astea nu fac 800-900g si nici nu pot spune ceva de cantar (este electronic si la alte persoane functioneaza normal).

Cam atat pt azi,

Va pupicesc pe toate

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela_e, multa bafta in noul inceput!

Am pus si eu cateva poze cu noi in album.

http://community.webshots.com/user/cristina_g101

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mihaela _e da' tu chiar mananci putin ...si eu inca ma mir cum de am pus atatea kg.
Pai eu trebuie sa mananc cateva feluri de mancare in cursul zilei ..si eu care credeam ca acum mananc putin ca nu mai e loc .
De exemplu azi am mancat: oua, 500 ml lapte, muschi, ciorba, pastai, prajituri, compot de visine, caise, cartofi prajiti, salata, floricele si tocmai ma gandeam ca e cazul sa mai mananc ceva .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Frumoase poze Cristina ... mi s-a facut o pofta de tort .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mihaela, ce putin mananci! Cred ca as fi slabit cu dieta asta a ta! Si ce faci, pleci de la asta si-ti deschizi tu cabinet?

Mergi la inceput

Mie mi-a crescut pofta de mancare mai ales de 2 zile de cand am aflat ca tot +12 kg am la 31 saptamani si miercuri e competitia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna, fetelor! M-am hotarat sa scriu mai des, poate ma "adoptati" si pe mine

Astazi m-am trezit ft bulversata pt ca am visat ca am nascut deja! Bb era bine si eu n-am suferit dar nu reuseam sa-l fac sa pape la san: nu ne pricepeam nici eu nici el. Credeti-ma ca de indata ce m-am trezit am dus mana la burtica si mi s-a parut mai micaAbia mai spre pranz mi-am revenit dar si acum ma mai simt putzin ciudat. Voi ati avut asemenea vise pana acum?

In ceea ce priveste kg, am + 9 seara si + 8 dimineata, dar pe la 25s jumate aveam deja +8 dimineata, luate toate dupa sapt 16. Deci am scapat de ritmul 1kg/saptamana care ma exasperase. In ceea ce priveste pofta de mancare nu stiu daca este mult mai mare dar parca ma satur mai repede fortzat, ca nu prea mai are loc mancarea ....In schimb am inceput sa am pofte ( chiar acum am fost sa-mi iau o bucatica de ciocolata ca simteam ca mor)

Eu am in schimb alta problema: ma concentrez din ce in ce mai greu si sunt ft uituca. E adevarat ca muncesc intre 11-14 ore/ zi, poate e si oboseala dar parca tot e exagerat. Uit si ce-am facut ieri si tre' sa-mi notez orice. Iar cateodata sunt de-a dreptu' Ma simt cam frustrata...

Gata, m-am plans suficient. Dar m-am gandit ca voi ma intzelegetzti cel mai bine

Am vazut ca iar vorbeati de o intalnire. Cand v-ati gandit sa o facetzi ca n-as vrea vrea sa o mai ratez.

Acum va las ca bb da iar reprezentatie si mami trebuie sa mai vorbeasca putin cu el.

Noapte buna ,

Nadina, 28s+

SIMODINA

Mergi la inceput

Eu si Oana suntem insomniacele de la grupul asta de .
Ma chinui de o ora sa dorm si imi amortesc picioarele si nu pot..cred ca uterul apasa pe vreun vas de sange. M-am dat si cu lioton, am facut si dus rece la gambe, am pus si perne ca sa stau cu picioarele la inaltime si nimic si nu stiu ce sa mai fac.
Intre timp profit si eu de timp si mai mananc putin compot de visine ..poate recuperez ceva grame pana dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ohh Marlena, te inteleg asa de bine.. si eu ma trezesc ba ca ma mananca picioarele, ba ca trebuie sa ma duc la wc, iar daca stau prea mult treaza, asa vine si foamea. Mama m-a sfatuit sa beau seara o cana de ceai de tei. Am sa o ascult. Culmea dupa ce m-am dus la 5 la culcare, am dormit neantoarsa pana la 9.30, m-am trezit cu vezica plina ochi, ma durea ingrozitor.
Simodina, nu te impacienta, am citit ca la gravide, fenomenul uitarii este destul de des intalnit si se datoreaza hormonilor, dar fii optimista, dupa nastere se rezolva. Vad ca si Marlena se plange.. curaj, nu mai e asa mult. Vorba aceea, mult nu mai este, a ramas ce e mai greu.
Mihaela, mai usor cu munca, aici pentru asa ceva iti poti da seful in judecata. Nu are dreptul sa suprasolicite o gravida. In privinta podiumului, cred ca trebuie sa stai un pic la coada, sau sa te grabesti un pic cu recuperatul. Sa stii ca nu e chiar asa usor sa te numeri printre primele 3, avand asa o concurenta serioasa
Vero, este normal sa nu mai loveasca bebelusul, acum incepe sa se miste, sa se intinda, devine mai lenes in miscari (mai sunt si perioade cu exceptii), locul unde sta e din ce in ce mai stramt. Dus rau este medicul meu. Pe mine nu m-a certat nimeni ca am luat atatea kg (poate din cand in cand constiinta), nu m-a trecut nimeni la dieta, din contra, bucuroasa ca mi-a iesit bine testul glicemiei provocate, mi-a zis ca pot sa mananc linistita ciocolata (desi nu ma omor asa de tare dupa ea).
Flavia, in dilema asta eram si eu la inceputul cumparaturilor mele pentru bebelus, pana cand am vazut ca pe eticheta este trecuta varsta pentru care este buna hainuta. De obicei sunt pe 0-3, 3-6, 6-9 luni si asa mai departe.
Una din fete primise un baby monitor din US. sunt transformatoare sau nu stiu exact cum se numesc, cu ajutorul carora il poti folosi si la 220 V, numai ca trebuie sa aiba amperajul cel putin cat scrie pe cel original. Daca te duci la un magazin specializat si nimeresti un vanzator care are habar, sigur vei reusi. Vezi numai ca si prizele difera, sa aiba lacas pentru prizele de aici, stecherele au 2 lamele, una mai ingusta si una mai lata putin.
Azi iar a fost racoare, numai bine. Maine merg la medic, abia astept. Ca un facut, si data trecuta a fost racoare desi cam in toata perioada fusese canicula. Desi este aer conditionat in cladiri si in mijloacele de transport in comun, tot ma seaca sa ies din casa pe temperaturi ridicate. Poate imi vad iar puiutul la ecograf, o sa cer iar fotografii, acum suntem destul de mari.
Somn usor si daca se poate fara insomnii.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput