Oltencele, poftiti la povesti! (10)
Raspunsuri - Pagina 4
smmiha spune:
Salutari dragele mele!
Noi suntem bine, azi a fost ingrozitor de cald, unde mai zilele trecute ma plangeam ca nu-i vara, azi am avut cu varf si indesat.
David e un dulce, ieri a facut 4 luni, iar maine mergem pt vaccin si avem emotii, de fapt eu, ca el habar nu are ce-l asteapta.
A inceput sa se joace cu jucariile, baga in gurita tot ce prinde si chiuie de-mi sparge timpanele. Imi vine sa-l mananc.
Weekendul care vine am vrea sa mergem la mare, desi nu vom sta pe plaja decat seara, numai sa vedem cum mai anunta astia vremea.
Valeria, am revenit la greutate dupa prima luna de la nastere, adica am vreo 45 kg, desi eu chiar voiem sa mai raman cu ceva kg.Pupici lui Luca ca-i tare scump.
Oana, parca mai ieri treceam si eu prin ce treci tu acum. Lasa ca puiul merita orice efort. Multa sanatate si nastere usoara!
Zozela, casa de piatra! Ai fost tare frumoasa si ai facut nnta unde am facut-o si eu.
Fetele din Craiova, o sa vin si eu la sfarsitul lunii asteia si stau o saptamana si sper din tot sufletul sa ne vedem.
Am pus poze de la botez si poze mai recente cu David aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos
Va pup pe toate
Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)
Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/album?.dir=cd29&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos
Nedda spune:
Dragele mele oltence, imi cer mii de scuze ca am disparut subit si pentru o vreme asa de lunga. Va pup pe toate ca ati intrebat de noi si va zic ca suntem bine. Am fost plecati o luna in Europa (in vreo 3 tari incluzand si Romania). S-a vrut a fi o vacanta dar am planuit sa mergem in prea multe locuri iar timpul a fost prea scurt. Drept urmare, mai mult am obosit decat ne-am odihnit. Nu va mai zic ca in Romania mi-am pierdut si vocea pentru cateva zile de cat de mult am vorbit.
In fine, acum ne-am intors in SUA si incercam sa ne revenim dupa calatoria asta lunga.
Lara s-a comportat excelent. A obosit si ea mititica dar a fost sanatoasa tot timpul si n-a avut nici-o problema cu calatoriile. Am mers si cu trenul si cu masina, nu mai pun si avioanele, si tot nu s-a plans scumpa de ea.
Oful meu a fost ca n-am stat in Romania decat 5 zile: 3 la Bucuresti, una la Severin si una pe drum. Asta e! M-am dus numai sa-mi fac dorul si mai mare! Nici n-am avut timp sa ma vad cu toata lumea.
Dar acum nu ma mai plang. De fapt am planificat sa ne intoarcem aici repede ca sa ne cumparam casa. Si, Doamne ajuta, se pare ca am gasit-o. Urmeaza sa facem actele si, daca totul decurge cum trebuie, pe la sfarsitul lui august ar trebui sa ne mutam. Asa ca, macar n-am avut destul timp in Ro dar am rezolvat problema cu casa aici, in SUA.
Ciuf draga, acum doi ani am fost in Yellowstone! Superb!! Ma bucur ca v-a placut. Este o minune a naturii care trebuie vazuta.
Oana, n-am apucat sa citesc tot din urma dar sper ca esti bine cu sarcina si bebitzul nu te necajeste.
Cornelia, am inteles ca veniti in SUA? Sa stii ca si eu sunt relativ aproape de Chicago. Oraselul se numeste Champaign si e la doua ore jumate de mers cu masina, la sud de Chicago. Nu stiu daca veniti de tot sau numai in vizita, dar poate aveti timp sa treceti si pe la noi daca tot vreti sa vedeti imprejurimile.
Am vazut ca ai intrebat de Disneyland. Eu am fost si la Disneyland (California) si la DisneyWorld (Florida). Parcul din California este primul deschis si e mai mic si mai vechi (de fapt e compus din 2 parcuri de distractii). Daca aveti de ales, eu ti-as recomanda pe cel din Florida (care are de fapt 4 parcuri de distractii). Este mult mai mare si cu mai multe atractii. De fapt iti trebuie mai mult de o zi pentru fiecare din cele 4 parcuri ca sa te dai in toate "dracoveniile" din parc si tot ai obosi foarte tare.
(Nu-ti mai zic ca tot in Florida aveti si Universal Studios care este alt parc de distractii similar DisneyWorld-ului.)
Dar vino tu aici si iti mai zic eu si de alte locuri ce merita vazute in America asta mare. Eu pot sa zic ca am tot colindat-o (ca noi suntem plimbareti din fire! ) si tot mai avem multe de vazut.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Zozela, felicitari si casa de piatra! Ma duc sa vad daca ai pus poze si sa admir mireasa.
Miha, iubita, am vazut pozele de la botezul lui David!! Este un scump, dragul de el!! Sa va traiasca! Sunteti o familie tare frumoasa iar tu sa nu te vaiti ca ai pierdut kilogramele din sarcina! Mie mi se pare ca iti sta foarte bine asa.
Chatonel, am citit si eu despre grozaviile de inundatii din Romania. (Am si patit-o acum cativa ani - cred ca era 1999 - cand a intrat apa in casa pe care o aveau ai mei la tara.)
Sper ca familia ta e bine acum si tie iti nervi de otel sa termini cursurile si sa sustii diploma. Apoi iti voi ura vacanta placuta!
Nedda spune:
Rodica, ce mai face Dragos? Am citit ca ati avut ceva probleme de sanatate dar ca el tot vioi e! Sper sa fie bine acum.
Lorena, Bertha, va salut dragele mele! O sa citesc capitolele scrise in lipsa mea sa vad ce mai fac puisorii vostri.
Celelalte oltencute dragi, va salut si va pup pe toate desi nu va mai numesc aici. De-acum o sa fiu pe langa calculator si o sa va povestesc mai des despre noi.
De Lara nu v-am zis decat doua vorbe dar s-a schimbat mult in cateva luni. Are mama fata mare de-acum. O sa pun si poze, sa ne mai vedeti si pe ea si pe mine, dar trebuie s-o prind intr-o zi cand e foarte obosita si doarme si ea neintrerupt mai mult de o ora.
chatonel spune:
Mulmesc, Nedda!
Sa-mi tineti pumnii, ca asa simt c-o iau la vale si as da cu totul de pamint....
La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Am revenit printre voi dupa o pauza de vreo 5 zile pe care le-am petrecut in Baile Herculane.A fost super,copiii s-au simtit excelent,chiar au plans la plecare,ar fi vrut sa mai stam dar...bble meu o astepta si el pe mami(el ramanand in Craiova la mama).
Am plecat pana la urma doar 3 mamici cu 3 copii,toti de 6 ani(cei mai buni prieteni ai fetitei mele),s-au balacit la 7 Izvoare,au urcat pe munte,am mers la manastirea Maicii Domnului,apoi am vizitat Orsova(super orasel),cel mai mult i-a impresionat chipul lui Decebal,sculptat in stanca si manastirea Sf.Ana de la Orsova care se afla pe munte.
Acum va las ca mai am ceva treaba.
Rodica P spune:
Cornelia am votat bebelina! Care e situatia acum?
Camelia ma bucur ca v-ati simtit bine la Herculane pina la urma unde ati stat?
Mihaela cind va mutati in aprtamentul nou sau v-ati mutat deja?
Nedda multumim Stefan e bine zilele astea a cazut insa si s-a lovit la cap i-a curs singele destul de tare iar eu m-am speriat asa rau.
Zozela am vazut si eu pozele foarte frumoasa nunta felicitari si casa de piatra.
Valeria multam a crescut pipota in mine dar uite ca trebuie sa slabesc macar putin inainte de concediul la mare. Am vazut fiecare poza din cele de la Yellowstone ce frumos insa trebuie sa fie in realitate . Pentru astfel de locuri chiar ca merita sa emigrezi insa eu nici Romania nu am vazut-o bine .
Stefan se decurca bine bine cu mingea suteaza la fix, loveste bine din voleu oare se intrevede ceva talent?
Fetelor am si eu nevoie de un ginecolog bun si destul de repede va rog. Am facut un ecograf si am ceva probleme la un ovar. Eu m-am dus la Branet pina acum, cu el am si nascut de fapt dar nu stiu ce sa zic parca m-a dezamagit putin.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
camelia72 spune:
Rodica,nu am mai apucat sa vorbesc cu gazda ta,rezervasera fetele intre timp 2 camere la o pensiune destul de draguta si linistita,deschisa anul acesta,a fost ok.In privinta unui ginecolog bun,sa stii ca mie imi place doctorita Surtea de la nr.2,are si cabinet particular.
In august avem bilete la mare si l-as lua si pe Mihaita insa problema este ca mergem cu trenul si nu prea m-as incumeta.
Voi ati mai mers cu trenul cu bb de 1 an?Al meu e tare nazdravan,nu sta o clipa intr-un loc,are o energie fantastica.
Rodica P spune:
Salut oltencute,
Am intrat sa va urez weekend placut.
Ziceti si voi ce facem ne mai vedem vara asta?
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
bertha spune:
Fetelor, gata, ne-am intors!
A fost un concediu super, Darius a fost cel mai cuminte copil din univers, in sensul ca s-a acomodat repede, n-a racit, n-a vomitat, ca de nazdravanii n-am dus deloc lipsa!
Incerc sa pun azi poze si sa revin cu amanunte!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze