Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Ce de oltencutze pe aici si eu plangeam singurica pe la subiectul cu nunti ca sunt singura de pe acolo ...dar mi-a spus zozela de voi si ma bucur ca v-am gasit . Eu sunt din Dragasani ...si peste o luna ma marit
Va pupicesc cu drag oltencutzelor

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

sal,
Zozela, casa de piatra, sa fiti fericiti, sa impliniti multe "nunti" si Dzeu sa va ajute cu un copilas. Foarte frumoase pozele.
Oana, imi amintesc cate curse mai faceam si eu pe motiv de vezica plina. Ah, si stii dormeam cu cate un cotoi de pui pe noptiera, ca imediat cum ma trezeam sa ma duc la baie mi se facea foame instantaneu. Si nu-mi trecea durerea de stomac decat cu carnita.
Dar, lasa, ca uite mai este un picut si o sa te intalnesti cu minunea ta.
Cornelia, in Disneyland ajungem prin aug. Va fi pentru prima oara cand il vom vedea.
Sa stii ca nu este scump sa te plimbi. Daca ai o masina buna pe care sa te bazezi, daca iti convine sa dormi la cort, crede-ma ca nu este scump.
Daca esti mai comod si vrei cu avionul, un hotel bun, atunci nu mi-as permite sa-mi fac vacanta asta decat o data pe an. Iau in calcul si concediul sotului meu care este de numai 2 sapt.
Noi de cand am descoperit ce bine dormim in cort, in fiecare we iesim. Ai toate conditiile: wc-uri super curate, dusuri, apa calda. Pentru cort ne-am luat saci de dormit, saltele, perne, cort mare si de calitate.
De doua seri nu ne odihnim deloc bine acasa ca este prea cald. In statul nostru sunt cam 2 saptamani adunate pe an cand ai avea nevoie de aer conditionat. Si de aceea am hotarat ca nu avem nevoie.
Asa ca de abia asteptam sa o intindem diseara cu cortul si ne intoarcem duminica seara. Ne vom duce pe undeva in munti, intr-un canion.
Axia, imi pare rau dar noi am plecat de 4 ani si chiar habar n-am ce hoteluri bune mai sunt in Craiova. Dar poate te ajuta fetele.
Rodica, dar ce ti-a venit mama de slabit? De unde vrei sa mai dai jos? Ca zau de te-am vazut plinuta. Dar, ma rog, tu stii mai bine.
Bertha, distractie placuta la mare si asteptam pozele.
Mihaela, ce mai faci? Mai povesteste-ne de bbu tau. Ai revenit la greutatea normala? Sau mai ai ceva de dat jos? Ca tu erai tare slabuta gravida fiind.
Nedda, pe unde esti iubita?
Va pupicesc, we placut tuturor
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

!!!!!
Va multumesc tuturor pt.urari!!!! Sa dea D-zeu sa avem parte si noi de un copilas.....!! De abia astept sa impartasesc cu voi aceasta bucurie ...desi..cred ca va mai dura.....
Hirondellaaaaa....ma bucur ca ne-ai gasit!!
Va !!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Va rugam sa votati daca vreti alt pui de oltencuta...la : w w w.reclamamascata.ro/contests/1 (fara spatii intre www dar nu aveam voie ca e reclama). Multumim. Ioana Alexandra Vasilcoiu o cheama pe bebelina.

Pupicei.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Zozela casa de piatra si sa fiti fericiti!
Rodica poate ma mobilizez si eu cu tine sa mai dau si eu jos ceva.Vorbim pe messenger pentru amanunte.
Valeria superbe poze!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor..niste calduri pe aici..iara . Inca nu dau drumu la aer conditionat, merge si cu ventilatorul din tavan dar la noapte nici nu ma gandesc sa nu fac frig in dormitor. Frig, nu racoare . Azi noapte iar am avut insomnie, m-am tot dus la wc, cu regrete l-am exilat si pe sot in living, am aprins lumina ca mi s-a parut ca m-a piscat ceva de picior si..adio somn intre 4 si 6.30 . Pana vineri o sa fiu singurica, sotul a plecat la Denver pentru un curs de specializare, pacat ca sarcina este inaintata si nu mai pot calatori cu avionul, ca tare ar fi vrut sa ma ia si pe mine. Tot are inchiriat un apartament la hotel.. asta este, poate se va mai duce si alta data si ne ia si pe noi. Si ce sa va mai spun ce greu imi este singurica fara el .

Oana D - saptamana 33

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutari de la o noctambula
Ce mai fac oltencutele? Am citit prin ziare ca si pe la Dolj au fost inundatii, cum mai e acum?

La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata

Am dormit si eu fara intreruperi prea mari, numai cat dus la wc, baut apa si alte chestii domestice. Era si cazul la cat am bocit ieri, mai ales ca timpul trecea si sotul nu mai datea telefon, a avut unele probleme cu inchirierea masinii. Deja eram pe CNN, cu urechile ciulite si cu spaima sa nu anunte ceva rau. Deh.. hormonii de gravida.
Chatonel bine ai revenit- credeam ca esti suparata pe noi. Poveste-ne ce mai faci.

Oana D - saptamana 33

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Oana, ce pacat ca nu ai putut sa vii si tu in Denver. Este cam la 45 de min. de orasul unde stam noi. Stateam si noi la taclale. Asta este. Alta data.
Chatonel, Doamne, de ce mult timp nu te-am mai vazut. Bine ai revenit.
Cornelia, o sa o votam pe minunea ta. Succes.
Noi ne-am intors aseara de la camping. Luca in culmea fericirii, a golit toate sticlele de bere, cand mai tragea o ragaitura putea tot a bere, chiar l-am prins cand mi-a furat paharul de vin dar am fost pe faza rapid (orcium nu i-a placut ca l-a scuipat imediat). Exact asa facea taica-sau cand era mic. Golea toate sticlele de bere.
Asa tata, asa fiu.
Acum vrem sa o lasam mai moale cu dusul cu cortul, ca am tot mers vreo 3 week end-uri la rand si sa fiu sincera am cam obosit. Ieri ma simteam lesinata, imi venea sa vomit, ce sa mai, foarte rau mi-a fost.
Al meu copil e acum cu fundul in sus, nu-i convine nimic, se trezeste devreme, i se face somn si nu vrea sa doarma, cum face un pas a si cazut jos, adica este un bleg cand e obosit, si ne cam toaca nervii.
Sotul meu miercuri dim. pleaca in Oman pentru 10 zile. noroc ca ii am pe ai mei, sa nu fiu si eu singura cu Monstrulica.
Cam astea sunt noutatile pe la noi.
Va pupicesc,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Nu-s suparata, ca doar nu m-a luat necuratu de coada :P
Is ocupata, acu cu inundatiile-astea, stau si sondez netu
Sint in stagiu, mai am 1 luna mai mare (adica pina la sf lui august) si apoi sustin diploma. Mi s-a urit, vreau vacanta!!! In rest, singurica pe acasa, motanu pleca la plimbari de doo sapt, una in maroc a fost si acu e prin bretania... iar eu am fost pe la socrii week-endu asta.
Altceva ce sa va mai povestesc? ca nici nu stiu....
Am tot stat pe-aci, sa vad ce se intimpla in ro, am plins, am trimis bani, m-am dat de ceasul mortii, am citit in ziare ca-s 30 de judete luate de apa si azi auzii ca Basescu zice ca e 1% din ro... ma intreb cine minte? :( vorba vine, ca nu ma mai intreb... sint doar bucuroasa ca ai mei au scapat- tata si-a luat casa in iunie chiar pe malul Oltului, la Vilcea, linga baraj.... m-am gindit cu groaza ce se intimpla daca venea Oltul peste el... de fapt el mi-a zis ce-i in ro, cred ca era si el un pic socat ...

Voi ce mai faceti?

La liberté de chacun s'arrête là où commence celle des autres.

Mergi la inceput