Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina, nu-mi aduce aminte...ca eu am asteptat 2 ore si ceva..si pe bune am fost cu ochii pe ceas..dar m-am prins tarziu ca ,puteam sa scurtez timpul daca o bagam un pic in congelator

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anda, acuma am vazut mesajul despre masina, daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi spui.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 36sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini, eu nu ma pricep de asta nici nu vreau sa-mi dau cu parerea ... Singura idee ce mi-a venit a fost ca ar putea fi hernie ombilicala ... dar aia cred ca ar fi vizibila, nu?
Multa sanatate, sper sa-ti treaca repede!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi si eu m-am gindit, dar aia se vede si la mine nu e nimic. oricum azi e mai suportabila, sunt vinata la ochi de durere si nedormit s-au lasat cearcanele pe tot obrazul-parca-s zombie.hai ca acum se face 12 si sun...poate imi da o trimitere, ceva.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Acum am vazut ce a scris si Kulta; suna mai plauzibil decat aberatia ce am scos-o eu

Mi-ati facut pofta cu musuroiul vreau si eu!

Irina, sa ne anunti cand afli ceva de Irda.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna dimineata fetelor mai pe la pranz!
Vad ca fiecare se plange de nesomn. Nici eu nu mai pot sa dorm cum trebuie din cauza durerilor de oase. Ma tot mut de pe o parte pe cealalta. Nici loc in pat nu mai am din cauza pernelor pt picioare. Saracu' sotul meu e mai mereu lipit de perete. M-am plans dimineata la el ca nu mai am loc in pat si mi-a zis resemnat, dar in gluma: "Bineee nevasta, o sa ma culc in sufragerie daca nu mai ai loc de mine". In plus l-am oropsit si cu geamul deschis. Se scoala in fiecare dimineata cu nasul infundat. Da' i-am zis sa mai reziste si el putin ca nu mai e mult.
Aseara am visat ca am nascut pe neasteptate si n-aveam lapte nici la san si nici praf si i-am dat ciorba cu biberonul. Curgea cam rau din cauza legumelor . Doamne, ce e in capul meu! Nici biberon n-aveam. Am improvizat unul. Cred ca subconstientul meu a luat-o razna. Numai la bagajul de spital ma gandesc ca n-am luat chiar nimic si nici pt cand va veni acasa n-am luat nimic. Eu, chiar fara sa vreau m-am tinut pana acum de traditia asta ca nu e bine sa iei la copil nimic.
Mai venise si vecina mea ca ea cand a nascut s-a dus soacra-sa si cu sotul ei sa-i cumpere tot ce trebuie la copil. Ma apuca groaza numai cand ma gandesc sa se duca sotul cu mama la cumparaturi. Mama ca pe vremea ei si sotul care habar n-are ce sa ia. .

Am mai pus si eu poza cu burta mea de 33 sapt. E cam neclara.

Pupici
acusor 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Of, Mamini, imi pare asa de rau ca te simti rau. Daca te ajuta cu ceva(probabil nu), n-am dormit aproape deloc azi noapte de caldura, de durere de burtik, sale si sold, m-am foit in toate camerele, am deschis ferestre si tot n-am putut adormi decit pe la 3,30. A fost cumplit. Si eu am cearcane si ma dor toate alea si gindeste-te ca am si job cu Danuta.
Sanatate multa.
Irina, de ce vrei sa faci analize?Te simti rau? Ce mai face burtika?
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Kulta,imi pare rau de tine, eu de-abia ma tirasc pina la buda, sa mai am si copil, si sa fie si argint viu ca scumpi a ta, as preda armele direct...te admir din suflet, pt mine esti mama-eroina...cind iti vin ajutoarele?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Katink nu mai imi trebuie,merci mult!!!Am gasit aseara pana la urma ...pe ghicite,dar a mers!!

Anis-de alataieri seara am cumparat-o din metro si am pus-o in sufragerie pe masuta ca pe bibelou-vorba sotului-si ma-m uitat lung la ea pana cand o fac acum.Imi trebuia tavita rotunda si a trebuit sa o astept asera pe sora mea sa mi-o aduca iar ea a venit la 9,30 si mi s-a parut tarziu s-o fac atunci,asa ca...Irina 2 ore la frigider sunt:piece of cake!!!

Irina-bafta la control!!Sa te intorci cu vesti bune!!!

Acusor-am ras de m-am pra[padit de visul tau!!! Si eu sunt fff stresata ca n-am luat mai nimic!!Dar ma duc sambata si iau tot!!Sa scap de o grija.Biberoane si pompa si patut si....pampers i-am luat si alte cateva nimicuri dar mai sunt .....si cel mai tare ma streseaza salteaua.Am luat-o pe urma lui Anis!!!

Gabirus-te invit la o felie!!!

Mamini-uite un sa treaca buba!!!

Anda si buburuzu' din burtica32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Acusor, ai fost bestiala cu ciorba, bine ca n-a mincat-o bietul copil cu lingura si sa fi zis si saru-mina pt masa. eu te sfatuiesc sa lasi prostiile, cind termini cu scoli si treburi, sa te duci sa iti cumperi ce iti trebuie pt copil, cum vrei tu si ce iti place si o sa stai mai linistita. macar o sa visezi mai putin straniu...
M

Mergi la inceput