Mamici de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Acum m-am uitat la fetele noastre cu 38 de sapt in fata...
Si am vazut ca in afara de Albinutzza, mai e si Delia...asa ca tinem pumnii..
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anis, nu sunt contractii si nici dureri de bazin sau altceva-e chiar centrata pe buric ,e f bine localizata si f puternica. acum de ex nu ma mai doare asa rau, dar ma doare constant
si in plus sunt si cheauna de somn, ingrijorata si plina de spume pe sistemul astora de rahat. nicaieri nu te poti duce pur si simplu, sa iti faci o programare dureaza si in plus am deja una la spital pt sapt viitoare asa ca dr nu mai vad probabil pina vine fata. asta e reversul medaliei la spitalul dotat si ce alte avantaje mai sunt fata de Ro...
M
anis spune:
Mamini,nu stiu ce sa zic...ai luat ceva medicamente..gen no spa?
Sper sa nu fie nimik...poate reusesti cumva sa te vada un dr..daca durerile persista..
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anis, nu am no-spa, m-am uitat aseara( am avut pt colicile mele renale) dar era expirat, iar aici nu au dat licenta de vinzare pt drotaverina- nu o considera ok sau nu stiu din ce motive...m-am uitat pe net, am gasit ca ar fi "normal" sa mai doara si buricul pe linga oase etc,la un moment dat cred ca si Andre_ea se plingea de asa ceva, dar nu stiu daca e chiar ok sa doara in halul asta.
iar cu dr...e complicat rau de tot...apuci sa mori cu zile.
poate totusi imi trece...
M
KULTA spune:
Mamini, asemenea dureri am avut eu intr-o perioada daca-ti aduci aminte ca ma plingeam. In dreapta jos si in jurul buricului. Au spus ca sunt muschii burtii si ca in procesul lor de a se separa in doua de-a lungul uterului, apar astfel de dureri. Au fost crincene, vorba ta, si nu ma puteam indrepta. Ajuta mult o sustinere corecta a burticii de jos in sus cu un fel de centura. Nu ai ce face si ce lua, trece de la sine. Imi pare rau sa aud ca te doare.
Irina, stiu ca musca acest superstralucitor soare dar nu stau exagerat. Am patura la umbra si ma mai balacesc in apa si atunci ma "prinde".
Ce-i cu Monicutz?
Sanatate
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Buna dimineata! Azi terminam si cap. 60?! ![]()
Mamini, imi pare rau ca ai dureri... nu stiu ce poate sa fie.. dar si pe mine aseara m-a luat o durere de burta, in partea de jos, simteam ca iese bebelina, au fost 3 dureri la interval de 15-20 minute, dar foarte puternice.
Sotul tot spunea ca sa mergem la spital sa scoatem bebelina, el de abia asteapta
, dar am incercat sa gasesc o pozitie cat mai buna - oricum stateam tot ma durea - si am respirat asa cum ne-a invatat la curs si m-a lasat... Poate au fost contractii, poate coboara mandra mea si apasa pe acolo pe ceva... oricum azi am implinit 36 sapt si sper sa mai stea cel putin 2 sapt. cumintica in burtica, apoi poate sa vina dupa 20 iulie cand vrea ea ![]()
Pupici si mai revin ca nu am apucat sa citesc tot - am inceput ca pacala cu sfarsitul
,
Katink
si dulcineea mea 36sapt.
Fotografii
andatudor spune:
Buna dimineata!! Azi suntem si noi mai vrednicuti,desi sunt cam moarta de somn,dar nu mai puteam sa stau in pat!!
Mamini-sper sa-ti treaca durerile alea si sa nu mai fie nevoie sa mergi la control.Eu nu am avut asa ,mi-au trecut de cateva ori niste cutite prindreptul buricului dar atat.La mine spatele mi se taie,abia abia ma pot ridica si ma pot intoarce de pe o parte pe alta!!!
Anis-e buna ideea cu biletele,dar...mi-ar fi lene sa le fac!! Acum trebuie sa ma duc sa iau banane,ca ma apuc sa fac si eu prajitura "musuroi de cartita!"!Ai zis ca a iesit buuuuuna ,nu?
DanaB-bine ca ti-au iesit analizele OK.Sanatate maxima lui baby Pooh,sa creasca mare si voinic!!
Ce -o mai face Monicutz ,ca m-am culcat cu gandul la ea si cred ca am si visat ceva,in orice caz nu ceva frumos!!!Mii de ganduri bune indreptate spre tine Monicutz!!!
Anda si
buburuzu' din burtica 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mamini spune:
fetelor, multumesc pt solidaritate, ce m-as face fara voi?
stau f cumintica intr-o pozitie in care nu doare ( scriu cu laptopul sprijinit pe o perna si pe bratul sting) si sper sa treaca. am incercat sa sun la policlinica la asistenta care urmareste sarcina, dar nu raspunde nici de afurisita ( nu are program de tel decit intre 12 si 13- asa se practica pe aici) si sa vad ce imi spune cind o prind. oricum, e mai bine, aseara imi ieseau lacrimi spontan cind ma miscam.am tot avut dureri de spate, de burta, de ficat, pe o parte, pe amindoua, dar atit de horror nu a fost nici o durere. in fine, o fi normala si asta si o trece, bine ca am programarea aia la dr sapt viitoare(Kulta stie ce inseamna aici sa primesti o programare la dr, faci chef, nu alta- iar orasul lor sta mult mai bine decit al nostru la servicii, la noi e jale), sper pina atunci sa nu fie decit o amintire porcaria asta.
burtici si mamici si bebici.
mai stie cineva ceva de Irda? o fi venit acasa?
M
anis spune:
Andatudor...eu am devorat prajitura...mi-a placut la nebunie..am zis ca o sa incerc si cu alte fructe in afara de banane.Sa ai grija s apui cantitatile exact cat scrie pe cutie.
Cu biletele nu am ce face..ca altfel o i-au razna de tot..uit tottttttt
AniS
irinabungau spune:
Mamini, nu te poti duce la urgenta???? Poate acolo te baga careva in seama...
De Irda nu mai stiu nik, dar o sun deseara sa vad ce face. Si eu ma intrebam de dimineatza ce o mai face, dar astept sa vina ora 18 pentru minutele gratuite...![]()
Anda, spor la gatit!!! Cred ca faza cea mai naspa la prajitura asta este ca trebuie sa astepti cateva ore dupa ce o bagi la frigider, nu-i asa Anis?
Pupici, eu o sa plec la dra de familie, cred ca este cazul sa-mi mai fac ceva analize...
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau