Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Dana, ti-am trimis PM. Cum a fost la control azi??? Sper din tot sufletul sa fie totul ok!!! Te asteptam cu vesti bune!

Denisa, Monai, eu am fata lunguiatza si acum mi se pare ca am un cap rotund... ca o minge de fotbal...

Kulta, ce destrabalare pe capul vostru... ma bucur ca ati petrecut frumos pe plaja, ai mare grija cu soarele asta, ca nu bronzeaza, musca!

Monicutz, sper ca totul este bine cu tine!!

Dana, daca-mi raspunzi sa stii ca numai de dimineatza mai pot citi, asa ca te pupic si ai mare grija de voi!!

Ma bag la nani, m-a apucat o durere de cap asa ca ma bag in pat, va pup pe toate,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burtici, mamici si bebici!

Cam tarziu, dar am promis ca va zic ce-am facut la control.
Suntem bine. Ne-a facut testul de streptococ B si am facut chiar si o ecografie de-aia normala.
Cica bebe e destul de maricel. Ca lichid avem suficient si ca placenta e ok. Nu mi-a spus ce grad de imbatranire are, dar cica e in conditii ok.
Nu ma intrebati de kg., ca probabil o sa ajungem la +15 in clasamentul adevarului...Noi sa fim sanatosi, ca avem de unde da jos.
In rest, ne-a zis ca, colul s-a "inmuiat" putin dar ca e inchis si ok. Deh, ne apropiem! Mai mergem la serviciu pana joia viitoare. Eu voiam sa stau acasa de luni, dar n-am insistat. Abia imi termin treburile pe indelete.

Cam asta e! Ma simt din ce in ce mai butoias, si una-doua, imi vine sa ma intind in pat. Dar stiti si voi foarte bine cum e.

Ma duc si eu la nani, fiindca a fost o zi plina si obositoare tare.

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Neatza, se pare ca de data asta sunt cea mai matinala...
Asa as dormi dimineatza de nu am cuvinte sa va explic, dar din cauza durerilor de spate si a faptului ca imi amortesc picioarele de atata dormit doar in doua pozitii... adio somn de dimineatza!!!

Dana, ma bucur ca Pooh este bine si este maricel, oricum mai aveti putin si voi, va apropiati de linia se sosire... Pacat ca nu ai mai mult timp de stat acasa pana apare Pooh...

Astept sa faceti si voi ochisori, va astept numai cu vesti bune,

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina, sunt si eu pe aici, dar tare somnoroasa. La noi ploua iar si eu iar trebuie sa umblu azi.
Ma duc sa mai dorm nitel.

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

M-am trezit si eu; toata amortita, evident. Ar trebui niste miscare , dar mai mult decat o plimbare nu prea mai sunt in stare.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Delia Grozav am si eu o intrebare la tine. Mihnea mananca cam din ora in ora dar nu mai mult de 10 min la san. E mai nasol noaptea dar asta este. Are icter si mi s-a spus ca va fi putin mai prelungit ptr ca are Rh-ul negativ al meu si am inteles ca va avea un icter prelungit si in aceasta perioada nu prea i-a in greutate.Asa este?
Eu am facut si vaccinul de imunizare la nastere ptr ca bebe are grupa AII a lui tati si Rh-ul meu negativ. Delia daca poti sa imi dai un PM referitor la luarea in greutate zic sarumana.
Odihniti-va cat puteti acum. Pupici.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!
eu nu prea am dormit, ieri dupa masa m-a apucat o durere de buric( in jurul ombilicului, sau in spatele lui) de nu ma mai puteam misca si am stat pina pe la 1.30 sa vad ma duc la spital sau imi trece...m-am culcat si m-a mai lasat, dar nu de tot, nu stiu ce e asta si astept sa se faca ora sa pot sa sun la asistenta( nu raspunde la tel decit o ora pe zi!) iar dr personal "nu meritam" in tzara asta. si iar o sa ma apuce nervii ca imi spune ca durerile sunt de la cresterea uterului( si ieri la control i-am spus de durerea cealalta care m-a chinuit si se uita la mine parca as fi verde si as avea antenutze...).in fine, mai stau in patut si sa vedem ce se intimpla. voi aveti astfel de dureri? aseara cel putin a fost crincen, mergeam aplecata si nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta si cind si cind aveam cite un junghi ca o sabie de juma de metru exact in burta in dreptul buricului. nu am singerare, copilul se misca, sper sa fie ok, dar nu stiu ce e porcaria asta.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata
Si eu ca si voi m-am trezit amortita..eu dorm mai mult pe partea dreapta, ca pe stanga face dom'soara scandal si nu pot sa stau mai mult de 5 min...asa ca ,atunci cand fac ochii de regula piciorul meu stang e de lemn..desi dorm cu ele in fiecare noapte pe o perna inalta...

Delia, ca tot intreba Monica....bebe mosteneste doar RH mamei,nu? Parca asa stiam..dar cum neuronii astia sunt in vacanta nu pun baza pe ce stiu.Eu am RH pozitiv,tati negativ...bebe ma va mosteni pe mine,nu?

Altceva, de 1-2 sapt am inceput sa imi scriu biletele...uit tot, e cumplit...am uitat cand trebuia de ex sa ma duc la dr cu mama mea...noroc ca i-am spus ei atunci cand am facut programarea..ca eu nu imi m-ai aduceam aminte deloc...e si de atunci mi-am facut un caiet unde scriu tot..programari,unde pun acte..chei...ca altfel nu se mai poate....am cautat alaltaieri o factura de am innebunit..asta fiindca am uitat sa scriu in caiet unde am pus-o

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini...si eu m-am plans acum cateva zile bune de o durere mai mare...nu era in jurul buricului, dar era pe burtica si la spate.Mi s-a spus ca sunt contractiile B.H. plus ca se poate sa mai fie de la oboseala, stat in picioare...
Eu sper sa nu ai nimik grav...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu am apucat sa mai dorm o ora, bebelusha mea este tare cuminte, cand mergem la nani face si ea nani cumintica, ptiu sa nu o deochi!!

Mamini, nu stiu ce sa zic de durerea ta, dar cred ca ar trebui sa mergi acolo, ca prin telefon... s-ar putea sa-ti spuna cine stie ce balarii... Eu sper sa-ti treaca si sa nu fie nimic grav.

Anis, esti tare cu biletelele... si eu sunt tare imprastiata, cred ca toti neuronii mei au fugit in burtika la bebelina, se joaca acolo cu ea... Eu am facut programare la doctor pentru prietena mea cu 2 minute inainte de a iesi de la consult si a trebuit sa ma intorc sa mai intreb o data ora... deci nu esti singura!!

Monica Elena, ce mancacios este dragutzul de Mihnea!! Cand ne pui niste pozici cu el???

Dede si , va rugam sa faceti prezenta, suntem cu ochii pe voi!!!

Ioana, ce-mi face ginerele??? Creste, creste? Tui cum mai stai cu lapticul??

Oana, Adriana si AC, americancele noastre, ce faceti??? Va tin puiutii ocupate cred, nu mai aveti timp de noi...

Pupici, astept sa se intensifice activitatea prin zona,

Irina si bebe 34 sapt.

Mergi la inceput