Mamici de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
KULTA spune:
Eeee, Mamini, stii cum e, te obisnuiesti cu orice situatie. E greu intr-adevar dar asta e, am multumire sufleteasca.Fizic, imi fac fire si trebuia sa fiu tare.
Sa imi spui si mie cum rezolvi problema.
Ajutoarele vin cred pe la inceputul lui August.Abia astept.
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Neatza
Mamini imi pare rau ca ai dureri dar cred ca trebuie sa iei un atispasmic poate sunt contractii ceva si sa stai cumnticia acolo in patut. Da?
Noi ne tot chinuim sa dormim of of... Monica dar cat laptic ai tu acolo de papati din ora in ora????Ii dai numai san? Ce bine de tine.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
lulu75 spune:
Buna burtici!
Sedinta foto a fost foarte relaxanta iar hainele tare dragutze. Am fost 4 burtici: eu si inca o mamica mai burticoasa decat mine (naste peste 2 saptamnani) si 2 burtici de 5 luni.
Toti cei implicati in acesta sedinta, au fost de 1.000 de puncte.
Am inteles ca saptamana asta or sa apara pe site la Buburuza. Daca le vad eu inaintea voastra, va anunt.
imi pare rau ca nu ai venit si tu.
Irina, am vazut propunerea ta cu marea si asteptam cu nerabdare sa fie acceptata pt ca...VREAU LA MAREEEEEEEEEEEE! Dar anul asta nu se poate ca mi-e teama ca il fac baiat de Constanta pe Andrei.
Magda, sper sa nu te mai doara burtica.
Luminita
34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mamini spune:
am sunat la dna asistenta care mi-a zis ca nu crede ca e nimic...dar suna inapoi sa imi spuna ce zice dr. a sunat: dr nu se gaseste, programare pe sapt asta nu se poate, e plin...asa ca sa sun eu la dr de familie-generalist( aici pe vara sunt numai studenti de anul 4, stiu eu mai multe ca ei...)-unde nici macar nu e un ecograf sau sa ma duc la spital daca e nasol.dar eu stiu ca aici la spital nu treci de usa daca n-ai apa rupta,contractii la 5-10min sau singerari, mai ales acum, pe perioada vacantelor. la particular nici o programare pina vineri...antispastice nu am si nici nu se vind fara reteta ( iar parafa mea e incuiata in birou, la servici).iau paracetamol si sper sa treaca. si ma rog de pisi sa se miste sa stiu ca e bine. parca n-aveam destul cearcane, acum m-am umflat si de plins.
va doresc sanatate si sper sa imi treaca si mie cit mai repede.
M
andre_ea spune:
Fetele, scuze, eu nu inteleg nimic.
Unde e mesajul despre Monicutz?
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Buna fetele,
mor de somn si nu pot dormi asa ca am intrat pe DC sa ma plang la voi.
Aidan cere intr-una de mancare, si tot ce fac este sa stau incontinuu cu tzitzi la el in gura.Nici nu stiu unde baga atata in el.Papa si kk incontinuu.Acum e linistit ca la calculator am scaun balansoar si ii place.
Sper sa trec cat de curand de treapta asta ca sa pot dormi si eu macar cateva ore neintrerupte pe noapte.Acum dorm ca iepurele, cu un ochi deschis.
Ma bucur ca e mancacios dar as vrea tare mult sa ma pot odihni si eu.
Sa dormiti cat puteti acum ca dupa ce vin bebeii....:)
Ma duc sa ma pun in pat, mai intru mai incolo, sper.
Pupici la toate
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
acusor spune:
Mamini, sa stii ca n-am intentionat sa tin seama de superstitia asta pur si simplu n-am avut timp din cauza serviciului si a examenelor. Dar saptamana viitoare plec la cumparaturi.
Sper ca te simti mai bine. Stai in pat, linistita, poate trece. E chiar aiurea cu sistemul asta medical din alte tari. O fi la noi numai cu ciubucuri dar parca e mai bine sa ai pe cine suna. Eu am sunat-o pe dr. mea pentru orice prostie si a fost tare draguta desi nu i-am dat nimic pana acum.
Daca chiar esti foarte ingrijorata, du-te peste ei la spital. Poate asa te baga in seama. 
Pupici 
acusor 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
ancutzathree spune:
Salutare la toate burticile si felicitari la noile mamici,sa va traiasca bb-ii mari si sanatosi!
N-am mai dat nici un semn in ultimul timp,sa-mi fie rusine,dar am fost cam ocupata,iar kilogramele care le-am pus in ultima luna le cam simt cand stau in sezut,voi simtiti asa ceva?Am pus pe mine 10 kg intr-o luna va vine sa credeti?mie nu.Sincera sa fiu ma bucur ca m-am ingrasat pt ca la inceputul sarcinii am slabit mult si-mi faceam probleme pt bb,dar acum am cumulat in total 16 kg in plus ceeace stiu ca e chiar bine in rest mi-e bine pot sa zic daca nu mai pun ca mi s-au umflat picioarele si capul,toata lumea ma intreaba daca am plans asa cearcane am dar de dureri nu pot sa ma plang si bb-le e bine,este angajat deja de cateva saptamani cu capsorul inainte sper sa ramana asa ca nu-mi doresc o cezariana nici in ruptul capului,dar acum va las ca ma cam lasa bateriile ca n-am dormit azinoapte decat de la 4 dimineata pana la 8 si ceva asa ca ar trebui sa recuperez putin,mai vorbim,va pup!
P.S.-sper sa pot pune si eu niste pozici zilele astea,mi-am cerut cont de album mi s-a raspuns cu"bine"si atat,iar cand am intrat la album foto mi s-a spus ca nu am cont de album,poate stiti voi ceva mai mult si ma ajutati?!
Va
,aveti grija de voi si de ingerasi!
Ancutza-gravidutza&
Alex din burtik 37+
KULTA spune:
Mamini, te rog stai intinsa in pat in pozitia care iti permite durerea. Of, ce rau imi pare ca te simti rau. Pe mine m-a tinut vreo saptamina sper pe tine sa nu te tina atita.Stai linistita ca bb nu are nimik. Nu mai plinge si ridica-ti moralul cu ceva, gaseste ceva ce te relaxeaza. Citeste ceva.Stiu cum ma simteam eu si e nashpa rau.
Eu am cazut. Veneam de pe terasa si eram uda pe picioare de la piscina Danutei(i-am pus piscina pe terasa). Am cazut in semisfoara si mi s-au cam intins toate alea. Ma cam doare burtikul jos.Sper ca totul va fi bine. Asta-mi lipsea pe linga oboseala pe care o simt.
k33+
Poze cu noi
KULTA spune:
Lulu, nu vad nici o poza in albumul tau(cu poze de la sedinta foto).
N-ai pus?
K33+
Poze cu noi