Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Mamini, si eu am mai avut dureri in zona buricului, si cateodata loveste si bebe asa trea acolo ca am senzatia ca iese pe acolo. Nu stiu ce sa zic! La tine a iesit in afara buricul? Ca la mine tot gaura e. Pacat ca e asa sistemul la voi. Eu daca am vreo problema imi pot suna oricand medicul. Dar nu-mi vine sa-l deranjez asa din orice!

Irina- hai capul sus ca nu esti deloc grasa. Dupa cum spuneam esti o mamica sexi!

Ce se intampla cu Monicutz? Ca eu nu am citit nici un mesaj! Unde era mesajul despre ea? Ma speriati, ce-o fi?Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ce fac fetele mele, cam slabutz astazi...
Eu am fost la medicul de familie sa-mi iau reteta compensata (iau in continuare utrogestan pana aproape de nastere), concediu de maternitate si trimitere pentru analize. Maine merg la analize si saptamana viitoare pentru al 2-lea antitetanos.

Mamini, du-te peste ei si fara programare!!! Daca pe tine te doare, nu poti astepta pana gasesc ei timp, asa ca da-i o fuga pana acolo, ce ai de pierdut? Eventual in loc sa plangi acasa , plangi acolo, poate-i convingi!! Offf, draga de tine, sper din tot sufletul sa nu fie nimic!!!

Kulta, am fost doar la medicul de familie, in rest ma simt bine. Astazi am avut ceva contractii, de aceea nici nu am intrat pe net imediat cum am ajuns acasa, m-am bagat direct in pat si am luat un NoSpa... Acum e mai bine, sper sa nu ma mai apuce...

Anca, pntru contul foto... ai de asteptat o gramada, asa ca te sfatuiesc sa-ti faci asa cum ne-am facut si noi, pe yahoo un cont pentru fotografii. Iti faci o adresa de e-mail pe yahoo si poti beneficia si de cont foto. Daca vrei indrumari spune-mi!!!

Cati, sper ca bebe sa mai astepte putin, pentru asta trebuie sa fii si tu mai cumintica, sa stai mai mult in pat... Dar eu nu cred totusi ca se va intampla asa de repede!!!

Adriana, cred ca bb Aidan seamana cu tati... ii plac "biberoanele" tale!! Lasa ca-i bine ca-i mancacios, este mai mancacios la inceput pana isi face un program, din cate am inteles prima luna e mai greu.

Despre Irda, am primit un SMS de la ea prin care-mi spunea ca bebelina este bine, iar ea mai are de asteptat cca 2 sapt. inca in spital dupa care o va vedea pe Daria. Va pupa pe toate!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burtici, mamici si bebici!

Cam liniste astazi pe forum. E deja mijlocul saptamanii si voi v-ati consumat energia? Hm! O fi de la caldura ...

Si pe-aici e cald, dar nu bagam de seama.
Cel putin nu ziua. noaptea e mai suparator ca suntem fara aer conditionat si umiditatea ajunge si la 75-80%. Asta daca nu bate vantul deloc. E ca in sauna. Desi nu-s mai mult de 31 C.

Noi suntem bine. Cu ceva contractii nedureroase. Si, fiindca Pooh a mai tras de burtica in jos, s-a mai usurat respiratia si parca si arsurile. Nu, nu au disparut, dar parca nu mai sunt asa de ucigatoare.
Am dormi pe rupte. nu ne ajung 9 ore pe noapte. in viata mea n-am dormit atata! Eu sunt destul de zgatie de felul meu. Si, de cand ma stiu, nu le-am avut cu somnul sau statul in pat. Chiar cand sunt bolnava, n-am stare. Daca stau in pat ori sunt anesteziata ori am febra 40. Altfel, parca ma musca patul.6-7 ore de somn noaptea si sunt ca noua.
Dar de cand cu Pooh, cred ca dorm si pentru el.
Ma trezesc sa ma mai misc (sa ma dezmortesc) si sa verific instalatiile de la baie. Altfel as dormi de la 9 pm la 9 am. Si nici la munca nu ma mai zdrofoc.

Eu tot sper sa scapam de simptomele astea "lenese" dupa nastere, ca altfel trebuie sa imi caut menajera.
De exemplu, saptamana asta n-am facut nici macar o supa. Iar vasele de seara le spal dimineatza fiindca seara cad ca secerata de oboseala.
Aoleu, iar am scris o gramada!

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna seara mele dragi

Incepem cu raspunsurile

Dana, ma bucur ca Pooh e bine...sa stii ca si eu ash dormi non-stop...si ma culc pe la 12-1 si ma trezesc dupa 10..vb ta sper sa scap de starile astea

Monai, multumim pt compliment

Mamini, sper ca esti mai bine, si vb lui Irina de ce nu te duci peste ei... acolo poate ii impresioneaza

Anis, sa stii ca si eu am obsv ca m-a lasat memoria...mai nasol era cand eram la serv..c.a uitam cate ceva

Irina, deci esti ok...nu te-ai dus ca aveai probleme...bravo

Acusor super vis...am ras cu lacrimi

Kulta, ce faci? te mai doare? Ai grija cu cazaturile astea, ca asta ti-ar mai lipsi acum

Dede, vb ta...colega de suferinta... ma bucur ca esti bine, stai calma, daca vrei sa ajungi la 40

Simona, sa stii ca si eu am obsv ca femeile sunt mai nesimtite decat barbatii...si mie mi s-a intamplat din pacate

Ce s-a intamplat cu Monicutz...nu inteleg????

Azi am avut activitate...de-asta nici nu am intrat...am fost si am luat patutz, care de fapt este cadou de la socrii mei, si carutzul il vom primi cadou de la nasi...si maine instalam patutzul...abia astept...punem si poze...
In rest suntem OK...putin obositzi, dar dormim la noapte

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Kulta cum te simti? Ar fi bine sa incerci sa vezi doctorul. Ca sa stai linistita. Poate daca mergi la urgenta iti fac ecografie si il mai vezi si pe Sebastian cu ocazia asta :-).

Eu zic ca, chiar daca nu te mai doare, sa incerci sa vezi un doctor. Mai ales ca banuiesc ca te-ai si speriat. Daca e nevoie mai exagereaza si tu un pic cu simptomele. Poate ii indupleci sa-ti faca o eco. Ce naiba, ca e un caz special!

Oricum stai si tu cat poti de cumintica! Multa sanatate!

Irina cum mai e vremea la mare? Mama, ce-as mai da o fuga pana acolo! Dar ma mai uit la pozicile tale si imi mai trece dorul :-). Tu n-ai facut baie deloc in mare anul asta? Cred ca daca nu sunt valuri foarte puternice si apa e calda, nu poate sa-ti faca decat bine. Am citit ca si la bebei le place sa-i sustina apa. Se relaxeaza.

Eu m-am simtit super in apa. Parca nu mai eram asa "balenoasa". Mie imi si place apa de cand ma stiu. Am facut si ceva inot la viata mea. Dar nu destul ... :-)

Mie imi place mult plaja de dupa amiaza. Spre asfintit. Cand nu mai arde soarele asa de tare si lumina e blanda si calda. Si marea e linistita si calda si ea... Uf! Ce-o fi cu mine? Cred ca am gresit subiectul. Sa incerc ceva cu muntele? :-) M-am tzacanit, zau asa!
Mai bine ma duc la loc in laborator si mai produc ceva valori (daune?!?!) pentru societate.

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, chiar, fii mai atenta cu cazaturile, auleuuuuu!!!! Si vorba Danei, mergi la dr. sa vezi daca nu cumva ai facut vreo boroboatza!! Poate asa il mai vezi si tu pe Seba...

Dana, eu nu am facut nici o baie in mare anul asta, am facut o singura plaja si acea extrem de scurta si n-am indraznit sa ma dezbrac... Oricum, apa era extrem de rece , cand mi-am bagat picioarele am crezut ca mi-a taiat cineva gleznele!! Acum cred ca-i calda, dar... nu ma avant! Si eu am facut 5 ani de inot de performanta, am si ceva diplome... ce vremuri...

, sa-l stapaniti sanatosi si sa doarma bondarelul linistit in patutul lui!!!!

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Revenim si noi dupa weekendul prelungit al groazei. Bebe a facut febra si fiind asa de mic ne-au internat in spital... cum bebei nu localizeaza infectiile la varsta asta...zdup antibiotice pe el si probe de sange, urina, punctie lombara... Si intravenos toata medicatia... De cosmar cautatul venelor cu lumini mici, atatea incercari nereusit... D-ne cred ca n-am plans ca wkd-ul asta niciodata.... De ieri seara suntem acasa si bebe inca scanceste si tremura in somnic...

Corbioana si Oana C e absolut firesc ca bebe sa pape in primele saptamani intre 6 si 12 ori pe zi... deci la fiecare doua ore este de asemenea posibil. Nu suplimentati... cu biberonul... se va obisnui cu el si s-a terminat. Si nici o pompa nu stimuleaza sanul ca bebe. Cu riscul pierderii catorva mese si unor oracaituri de toata frumusetea nu este prea tarziu sa-l puneti pe bebe exclusiv la san. Lapticul curge de la san in valuri. Un prim val care curge repede si e mai putin gras curge imediat. Apoi di san curge putin mai putin si apoi urmeaza un alt val (let down reflex) cu lapte mai gras care tine de foame. Deci este esential ca la inceput un bebe sa goleasca el sanul. Cu riscul dezechilibrului lasati-l pe un san vreo 20 de min si apoi incepeti celalt si la viitoarea alaptare inversati sanii. Asa va ajunge la 3 ore intre mese. Cum papa zece minute il luati in sus cu capsorul pe umar si-l bateti pe spate la nivelul omoplatilor... ca sa iasa gazul. Batut usor nu mangaiat!

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, ai grija sa nu faci vreo traznaie...si eu cobor cu o grija pe scari, fiindca nu imi vad picoarele de 2 luni...
Irina, multumim pt vestile de Irda.si speram ca si analizele vor iesi bine.eu sunt mai bine, multumesc.
Azi am vorbit cu Emaaimee, ea si Oana sunt bine,pe la sf saptaminii va intra si ea pe net si va transmite: "aveti grija de voi toate, burtici cu minuni,mamici cu bebici!felicitari noilor mamici!". i-am transmis pupicii vostri.
eu m-am mai linistit si iubita mea topaie, asa ca stau cit de cit calma, accept deocamdata teoria cu cresterea uterului si intinsul peretelui abdominal.
Simona, nu mi-a iesit buricul, e o groapa in sunci si am citit ca cica poate aparea durere cind e buricul asa. hai sa vedem, poate si trece, ca aia astept.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ac...bine ca a trecut febra brotacelului...dar ce au zis ca are?

OanaC,nu stiu nu ma pricep in materie de bebei, dar cred ca poti sa incerci sa ii faci un mic program...eu vorbesc? sunt pla primul bebe...ziceau si eu...bateam campii cred

Mamini, cum adica buricul e inauntru?

Simonaci, sa inteleg ca dupa ce am visat mere, suntem mai intelepte??

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetitele dragele, ma simt bine, nu ma doare nik, inca, , miine am programare la asistenta. Sper sa dorm la noapte. Ma simt doar obosita si am ceva contractii, si ma dor picioarele si ma simt grea si...........dar mai bine lasa. Nu, serios, ma simt ok. Azi mi-am facut toaleta, jos, nu mai suportam doar tunsulica asa ca.........m-am facut mumoasa, ca pentru mers la nascut. Ma simt bine si usoara.Si asa nu mai vedeam sa ma tund si cred ca multe dintre voi sunt de acord cu mine. Frate, nu ti-o mai vezi decit in oglinda.
Cred ca burtika mea a coborit destul de mult.Cind stau in sezut, se odihneste pe picioarele mele , ciudat, nu?
Doamne, vad cite-o silfida pe strada si-mi zik: da' nu nasc eu, si sa vedeti atunci de care silueta imi fac. Eu, care n-aveam burta delok, acum, , nici nu-mi vad ......
Hai, ca v-am zapacit.
Plec sa culc Danuta dupa ce facem un dusulet. Tocmai l-am terminat de tuns pe Dan.
Pupici si sanatate multa.
Mamini, va fi cam asa, cind te hotarasti sa mergi la doctor, nu te mai doare.Eu sper sa-ti treaca pina miine. Ai grija ca doare la mers pe jos.
Irina, sanatate si ma bucur ca te simti mai bine. Stai in pat si odihneste-te acum cit mai poti, ca dupa ce se naste bb............o sa vezi tu...

Albinuzza, acum ma simt bine. Pupici multi si ai grija sa mai stea bb in burtik o saptamina.
DanaB, as mai vrea eu o alta eco da aici nu-i asa de simplu. Cu siguranta voi mai face una peste vreo saptamina-doua pentru ca voi bate cu pumnu-n masa dar din alte motiva. Oricum e bine.
Aveti grija de voi si de puiuti
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput