Mamici de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
MONAI spune:
Mamini, imi pare tare rau ca nu te simti bine. Sper sa-ti treaca repede
.
Anis, eu ma gandeam ca daca nu am suficient lapte la inceput, sa incerc formula cu tetina fiziologica de la Avent sau mai sunt niste biberoane cu lingurita in loc de tetina. Fetele experimentate ce zic?
Noi mergem azi la control, sper sa nu fie cu surprize
!
Sa auzim numai de bine.
37+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Ella2000 spune:
Am intrat ptr un minut sa va salut si sa felicit eventualele mamici si imi pare rau ca mamini nu esti bine... stai cuminte si intinsa .
O sa va citesc sper mai tarziu !
Va pup
Ella 2000, Iulia si surioara ei Paula 34+
anis spune:
Monai,multa bafta la control azi!
Eu am luat biberoane de la Avent, acum arata tetina aia fiziologica>?
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Oana C spune:
Si eu sint asa de obosita ...
La mine se trezeste la fiecare 2 ore, baga in ea cit poate (bine ca a invatat cel putin cum sa respire cind maninca, pt ca pina acum nici nu respira cind minca, asa de fomista este).
Si dupa ce se trezeste, o schimb si maninca, sta vreo 2 ore cu ochii gogonati pe pereti sau ma joc cu ea (daca e zi) si noaptea sta vreo 1 ora, apoi se foieste in patut ... ca am ajuns sa nici nu ma mai pot misca, asa de slabita sint. Nici pofta de mincare nu am ...
Miine merg la pediatru cu ea si o sa intreb despre astea (cit sa manince in mod normal, la ce intervale, cit sa doarma, cit sa stea treaza ... Ca eu mi-am facut un program pt ea de cind am adus-o acasa, unde scriu cam tot ce se intimpla cu ea; ca un tabel cu ore, in care scriu cind si cit a mincat, dormit, facut kk, pipi, cind am pompat laptic de la sin ...
Am incercat la fiecare masa sa ii dau sa suga, dar e f lenesa, s-a invatat cu biberonul, iar la sin trage de citeva ori, apoi se opreste si tot asa vreo 20 min, cind se supara ca nu maninca de ajuns (ca nu stie exact cum sa suga) si incepe smiorcaiala, asa ca atunci ii dau biberon ...
Abia astept sa merg la consultanta pt lactatie; cred ca m-as descurca mai bine daca ar minca numai de la sin. Am atitea biberonase cu tetine pe care trebuie sa le sterilizez de fiecare data, dupa ce pompez punlaptele in sticlute si la frigider, iar inainte de a minca trebuie sa am grija sa incalzesc putin laptele ... Ce bine ar fi daca ar trage numai de la sin ... n-as mai avea toate problemele astea in plus ...
Aaaaaa, si daca v-ati gindit ca bebe o sa stea in camera ei/lui noaptea, maaaaare greseala. Asta am gindit si eu, dar m-am saturat de facut naveta cu ochii inchisi noaptea, asa ca am desfacut patutul ala de calatorie (play pen) si doarme acolo in camera noastra; are si masuta de schimbat; ne-am adus si un fotoliu in camera, plus tot ce imi trebuie, asa ca e putin mai usor. Doar ziua doarme in camera ei.
Va pup, si merg sa ma intind putin pina ii vine ideea sa se trezeasca ... E bine ca am monitor si o vad de peste tot (iau monitorul video cu mine).
Dede, o sa beau sucuri si sa maninc fructe. Eu ma abtineam de la astea, pt ca am auzit ca dau acid la bebe, dar daca tu spui, asa o sa fac.
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
andre_ea spune:
Anda, iti multumesc pentru mesaj. Am ramas fara cuvinte. Nu vreau sa spun mai mult.
N-am putut sau n-am stiut cum sa-ti raspund.
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Simonaci79 spune:
Am ramas cam in urma asa ca raspund si eu pe rand sa nu uit ceva!
Oana - Avem si noi un prieten care a patit ca tine, ducandu-se la urgenta a descoperit ca bebe tace in masina si numai asa l-au adormit 2 luni si ceva!

Sper la tine sa nu dureze chiar asa dar e bine de stiut daca asa adoarme mai repede!![]()
Irina - Am devenit si eu mai activa
, dar uite ca mi-am luat-o in cap si azi nu am mai intrat, dar am o scuza: m-am dus sa-mi iau sange pt analize azi dimineata si m-au enervat niste nesimtite de-mi venea sa le omor- imi zice asistenta ca sa intru eu ca am prioritate dar mai era un copilas si am zis sa intre intai cu copilul, si copilasul urla rau asa ca a durat cam jum de ora pana i-au luat sange lui, si 2 nesimtite stateau pe scaun si radeau la mine ca "esti gravida, ce frumos" dar nici poveste sa ma lase sa stau jos si alta pe care o intrebase un nene cine e ultimul la coada s-a rastit "dna este dar cica are prioritate ea"- ma doare faptul ca in general femeile sunt cele mai nesimtite, parca n-ar stii cum este!
Simona
si
Mario 36+
Simonaci79 spune:
Lulu- felicitari pt foto! Abia asteptam sa te vedem!
Oana- imi pare bine ca te intelegi mai bine cu soacra. Era si cazul la ce nepotica i-ai facut!
Pompa eu mi-am luat manuala si imi place ca parca e turnata pt mine- iar de muschi cred ca o sa-l pun pe tati sa faca!![]()
Simona
si
Mario 36+
Simonaci79 spune:
Anis - 10 cu 2??????? E prea mic 2!!!!! Dar nu conteaza, si 10 e mic asa ca de la asta cred ca ai ameteli! Ai grija de tine!
Uite ce am gasit despre visul cu mere:
MAR: (copacul fara fructe) element de decor ce atrage atentia asupra potentialului creativ al propriei persoane; (copac cu fructe sau fruct in copac) tine de calitatile si talentele individului, de capacitatea sa de creatie, de ideile si actiunile sale, teama de a nu reusi, de a nu-si atinge scopurile; (fructul in sine) rezultatele concrete ale muncii proprii, intelepciune, cunoastere, informare, deschiderea de noi orizonturi, risc de neintelegeri, posibilitatea de a gresi, ridicare impotriva regulilor impuse de altii, liberul arbitru al persoanei, dorinta de independenta, ispita, tentatie spre ceva nou, necunoscut; (ceva facut din mere) proiecte in desfasurare, avand la baza idei proprii, creatie personala; (mancand) sanatate, voluptate, energie; (mar verde) sinceritate, adevar spus in fata, lipsa de menajamente, prospetime, noutate, tinerete, sanatate; (mar copt sau colorat frumos) simt artistic si estetic, nevoia de a crea o imagine mai buna rezultatelor propprii; (stricat sau cu viermi) dezamagiri, esec, boala ascunsa sau care da semne, efecte neplacute ale unor greseli mai vechi; nevoie de a acorda atentie si la cele mai mici detalii.
Simona
si
Mario 36+
mamini spune:
eu am luat paracetamol (altceva nu am) si am dormit o ora si ma simt un pic mai bine, dar sunt inca f slabita si ma doare in continuare, din fericire nu la fel de rau. sper sa treaca. va multumesc ca sunteti asa dragute si va ginditi la mine si
Kulta, in tot programul tau incarcat ai timp sa imi dai mesaj.
pt Danutza.
ziceti voi cum sunteti, fetele care au avut controale, Irina, Katink,MonaI si cine a mai fost la dr...Dede zicea ca e ok...sunt asa de belalie ca precis uit pe cineva, sa nu va suparati.
M
corbioana spune:
Delia tocmai am incercat sa-i dau doar san sa vedem cat rezista de foame. Pt ca el nu avea deajuns si lua de cele mai multe ori intreg biberonul cu cantitatea pe care i-o faceam. daca se trezeste mai repde acum inseamana ca e insfuficient nu?
Azi a fost tare scartait micutul probabil il doare burtica pt ca se trezea din somn brusc cu un planset mai acut ca cel de foame de obicei. I-am dat putina solutie de Baby Gripe Water pt colici sper sa fie ok la noapte. eventual ii mai dau diseara cateva picaturi.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos