Mamici de iulie-august 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Acusor- mare burtik! Cand ai zis de perne in pat m-am si vazut pe mine ca am vreo 3 numai pt piciare si noaptea imi mai cad din pat si incep sa le caut! Iar cu ciorba.... Super faza!

Kulta si Mamini - Imi pare rau ca nu va simtiti bine! Sper sa treaca! Eu Mamini raspunsesem ceva mai devreme dar nu mai tine explicatia ca vad ca pe tine te doare tare si mult timp. Multa sanatate va doresc!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, clar, m-a mai lasat numai ca am dat telefoane sper sa se termine cu totul pina miine, oricum e muuult mai bine. bafta miine la neuvola!
Anis, adica e inauntru, nu am buric iesit in afara, nu am avut niciodata nici din ala plat ca la slabutze- fiindca nu am fost niciodata, intotdeauna am avut un strat de grasime pe burta, si cind eram mai tinara si mai subtire si e ca o gropita in burta cind sunt slaba si ca o groapa acuma...
AC, multa sanatate pt broscutza Marc!
M

Mergi la inceput

V-am averizat ca raspund pe masura ce citesc! Sper sa nu va stresez cu prea multe mesaje dar altfel uit! (ca vad ca e o chestie generala cu uitatul)

Adriana - imi pare rau ca nu te lasa bebe sa dormi, dar macar e bine ca ai laptic si ca nu trebuie sa mai si faci, sa fierbi apa, sa sterilizezi bibe ....Poate creste si el mai mult acum, ce sa zic? Somn odihnitor cand prinzi un pic si multa putere! (cred ca oricum e cea mai minunata senzatie sa-l tii in brate, ca restul nu mai conteaza)

Pisi_Ella - daca nu te-ai internat inca (si chiar si asa) iti tin pumnii, sa te refaci cat de repede si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AC, stiu despre ce vorbesti in legatura cu bebe 4 zile in nursery, cu antibiotice, IV-uri (acum are 2 gaurele la fiecare minuta), plus 1 in cap (ca nu mai aveau alte vene), luat singe din picioruse, plins cit se poate ... si bebe si mama (ii dadeam sa ma tina de deget si mititica stringea degetul meu cit putea si isi impingea capusorul micut in mina mea, ca si cum ar fi spus "mami, ajuta-ma") ... ... si asta doar pt ca idiotii au crezut ca are infectie (ceea ce nu a avut) si s-au gasit sa o testeze pt calciu exact in ziua cind trebuia sa plecam acasa (si mititica a avut Ca f putin sub limita), asa ca a trebuit sa stea singurica acolo, iar noi sa venim acasa fara bebelus . Dar mami si tati au luat-o acasa in ziua urmatoare si acum este fericita, zimbeste o gramada, mai ales cind se uita la noi si o mingiiem pe frunte si capusor (ii place la nebunie asta!!!)
Nici nu vreau sa imi mai amintesc ... si acum ma apuca plinsul ... Atunci i-am promis micutei mele ca mami o sa faca tot posibilul sa nu o mai raneasca nimeni, niciodata, si daca o sa o rasfat o sa fie pentru suferinta micutei atunci si pt ca mami si tati o iubesc enorm!!!!!!
Dupa 4 zile in nursery (unde au hranit-o numai cu biberonul) si abia 3 acasa, unde incerc sa o invat sa prinda la sin, ii dau dreptate micutei ca nu stie deocamdata ce sa faca ...

Hihihi, a apucat-o risul prin somn!!! Ris, nu zimbit!!!. Acum scriu mesajul asta si ea este in bouncer dormind, linga mine ... si a inceput sa rida ca un om mare!!!
Ce imi place cel mai mult, este ca nu plinge aproape deloc, zimbeste mult, asculta cu atentie povestile din carticelele pt bebei si isi impinge si intoarce capul singurica.

Anis, am scris intr-un mesaj mai inainte ca am inceput sa ii fac program (atit cit se poate) sau cel putin sa ii urmaresc comportamentul, am deja tabele cu orele cind maninca, doarme, ii schimb diaperul (si daca face pipi si/sau kk) si inca un tabel cu orele cind pompez de la sin. Am lucrat ca babysitter in primul an cind am venit aici, asa ca experienta la orare pt copii am cu duiumul ... O prietena chiar zicea ca bebelusa mea o sa fie intr-un program ca la armata, totul planificat si respectat intocmai . Nu o sa fie chiar asa, dar cind bebe o creste putin mai mult, iar eu apuc sa o cunosc mai bine, va intra intr-o rutina in fiecare zi, pt ca bebelusilor le place asta.

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, sa-mi tineti pumnii maine!!! La 8 dimineata tre' sa fiu la spital si cred ca in jur de 11-12 ma opereaza!!!
Sanatate la toata lumea!!!!

AC, multa sanatate va doresc! Bine ca a trecut!!

Simona...mersi de urari!!

Pupici si revin in cateva zile!!!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Irina- sa-i transmiti te rugam pupici Irdei si din partea noastra si multa sanatate! Dar de ce trebuie sa mai stea in spital asa de mult?

Cati- Eu nu am patit asa dar am o colega care avea colul stres din sapt 34 cred si a stat mai mult in pat si a nascut la termen. Dar a stat cuminte in pat! Ceea ce ar trebui sa faci si tu daca vrei sa mai stea bebe la caldurica!

Dede - ce pacat ca nu lucrezi tu la Giulesti si sa te cunosc si sa fii acolo cand nasc eu! Aici am inteles ca nici nu se obosesc. Le baga la bebei biberon cu gauri mari din prima ca sa pape repede si sa nu le mai deranjeze pe ele. Ce pacat ca nu se gandesc si ele la noi si la copii!

Albinutzza- felicitari pt patut! Sa se simta bine bebe in el si sa doarma linistit! Tot azi mi l-au adus si mie pe al meu si sunt asa de fericita!!!!!!!!!! O sa pun maine poze dupa ce il spal si mai lipesc ceva pe acolo! Sper sa nu radeti de mine ca e pestrit rau: rosu cu galcen si cu albastru! Dar arata tare bine! Si tati cand a vazut si patutul, l-a apucat nostalgia si cred ca deja il viseaza pe bebe in pat!

Kulta- ai grija de tine!!!!!!!!!! Cum sa cazi tocmai acum, si in sfoara? Te mai doare? Vezi sa nu fi patit ceva. Cum ziceau si fetele, mai bine dai o fuga la dr. Vezi ca se simte si la tine oboseala? Ai tu forta dar deja e prea mult! Mai lasa macar serviciul! Pana cand te mai duci?

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ella, tinem pumnii, te asteptam cu bine, cu bebe cu tot!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, azi am avut o zi mai grea, cu o multime de probleme neplacute, dar am fost si la control, bebelusha e bine, avem placenta cu gr.3 de maturatie, mai mergem si luni la control.
Anis, tu parca ziceai ca ai toata geanta de biberoane Avent. Tetinele cu un orificiu, pentru perioada de inceput, sunt cele care imita cel mai bine sanul. La alea le-am zis fiziologice, eu am auzit des formula asta.
Ma bucur ca Irda e bine si ma bucur si ca Mamini se simte mai bine.
Oana C, mi se pare super ideea cu notatul, o voi practica si eu.
Fetele, eu va pup si ma retrag la depou, ca suntem frante .

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52685" target="_blank">Mamici de iulie-august(61)

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am mai pus poze facute chiar acum (cu fetita in bouncer) si acum 2 zile

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput