vreau papagali
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
emma, eu i-am luat din magazin, nu au fost chiar pui si m-au tinut mai bine de un an, nu eram gravidutza cand i-am cumparat si i-am dat pe cand Stefan avea vreo 2 luni parca, si acu vreo 3 luni m-am intalnit cu persoana caruia i-am dat si inca ii mai avea
In ceea ce priveste mizeria....da...mie mi-au facut dezastru!Ii tineam in colivii, am avut 2, si foarte rar le dadeam drumul pentru ca nu am reusit sa-i invat sa se intoarca singuri...si nici sa fie mai sociabili din pacate....
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
emma27 spune:
mai,yank,ala e bun de prasila.pe cand comert in romania cu asa ceva?????
ana,azi am fost in pet shop.300 mii un puiut de perus si nu aratu f bine.mi s-a parut enorm,eu ma asteptam la 150 mii.iar o colivie faina era 1,8 mil.asta inseamna ca mai trebuie sa mai astept o luna ,sa strang bani si sa incepem cu dreptul....mi-ar fi placut insa sa iau un pui de la un particular,dar........nu stii dc papagalii respectivi nu s-au inmultit?
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
CristinaT spune:
Buna, hai ca-ti raspund tot eu desi cam pe langa subiect....a venit Oana de la tara si cu o mata... asa ca acum e menajeria completa: pisica, purcelus, hamster, peste ... e o forfota pe aici.... sotul cred ca nu mai rezista.... si astazi am auzit cum o convingea Oana pe bunica sa aduca si surioara matei, ca plange si o ploua....
5 ani -14 februarie 2005
emma27 spune:
cristina,si sotului ii placeau portcusorii.era topit dupa ei,cand i-a vazut.dar sa nu vad ceva asemanator cu soarecii sau sobolanii.nu pot ingriji si iubi ,ceva de care mi-ar fi frica.daria era innebunita dupa pesti si iepuri.dar un acvariu mai acatari era 5 milioane,iar iepurii miros.asa ca ,asteptam papagalii.
sincer ar fi foat o alegere perfecta o mata,dar nu le suportam de nici o culaore,poate doar daria care a zapacit una bucata,cand am fost la bunica,o apuca de ceafa,ii intindea pielea,ii baga mana in gura.mi-era mila de pisica,decat ca pateste ceva daria.
o inteleg,in conditiile astea pe oana.cine are multe animale,inseamna ca e un om bun la suflet.noi trebuie sa mai lucram la capitolul asta.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
adi2003 spune:
Azi se implinesc 3 ani de cand mi-am luat papagal. Desi face suficienta galagie, nu regret ca am facut aceasta achizitie. Chiar acum cand scriu, "Raducu" (papagalul verde) e pe balcon si vorbeste de toate. Eu stau si-l ascult.
Si ca sa sarbatoresc cumva evenimentul, azi mi-am luat un leandru. Trebuia sa fac o noua achizitie. Nu mi-am propus leandru, in mod special, dar asa s-a potrivit si nu-mi pare rau. O sa pun si poze in album mai incolo.
Simina
album foto1
album foto2
emma27 spune:
simina,la multi ani,pentru papagalul tau!!!apropo,cat ai dat tu atunci pe el???astept pozele.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by emma27
simina,la multi ani,pentru papagalul tau!!!apropo,cat ai dat tu atunci pe el???astept pozele.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
In 2002, un perus era 120.000 lei, pe colivie am dat 350.000 lei, plus cateva accesorii si mancare/nisip pentru papagali in jur de 130.000, deci din prima am cheltuit aproximativ 600.000 lei.
Oricum, stiu ca e o achizitie din ultima mea bursa din studentie.
Am pus si cateva poze noi in albumul nr2, dar se incadreaza la sectiunea flori. Papagalii nu i-am pozat azi, n-am mai apucat ca am avut cateva ore musafiri.
Simina
album foto1
album foto2
emma27 spune:
simina,ma innebunesti ce flori ai.eu am o gramada de plante,dar nu prea imi infloresc,cu exceptia unor cale salbatice si a unei violete de parma.superbe.
cat despre papagali,judecand dupa cat ai dat tu atunci,nu ar fi scump un puiut la 300 mii.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
emma27 spune:
AM PAPAGAL!!!!!!mi-au luat nasii papagal.nici nu l-am vazut bine.mi-au aratat colivia de la departare.au venit la mine la serviciu si cand au plecat ,mi-au aratat colivia.am inteles ca ar fi un perus mascul verde,destul de tacut.de-abia astept sa ajung acasa.asa ca de-acum am nevoie de sfaturi.am inteles ca i-au luat si os de sepie,caci i se cojeste ciocul,caci e puiut.cum imi dau seama dc e bolnav?
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie