vreau papagali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nazdravan papagalul tau. Dar nu cred ca era perus. Precis un papagal mai mare.
M-am amuzat in dimineata asta cu povestile despre el.Merci.

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

yank,ce n-as da sa am si eu asa prieteni.tare faza cu cainele!!!acum vreau si eu un papagal asa destept,o sa fiu dezamagita dc o sa am unul tampitel.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by emma27

yank,ce n-as da sa am si eu asa prieteni.tare faza cu cainele!!!acum vreau si eu un papagal asa destept,o sa fiu dezamagita dc o sa am unul tampitel.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Emma27 uite aici alt papagal destept. Il cheama Rocco si este istet foc. Cand "mamica" lui lucreaza, el sta afara in colivia lui, iar cand mamica vine acasa sta cu ea in casa (unde are alta colivie dar il las liber ziua; noapte il inchid si-i pun un cearceaf in "cap"). Ne conversam si ne iubim muuult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Orchid as vrea sa pot vedea si eu papagalul tau, din pacate nu pot.
Poate poti atasa poza altfel.

Eu am un canar(am avut si 2 papagali) alb, foarte frumos, barbatel, care canta extraordinar de frumos, el sta jos in bucatarie si el da scularea cu cantecul dimineatza.
Si mai am un catel de 5 kg, corcitura intre maltez si yorkshire terrier, o bijuterie cu mutra de jucarie de plus, ca un bibelou, pe nume Tom.Noaptea vine si se urca pe mine si doarme..Cateodata imi doarme pe cap..E un ingeras, ce mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Sa revin la intrebarea ta: canarii sunt la fel de domestici, pasarele micute, gingase, foarte calme.Din cauza ca sunt calme nu fac multa mizerie.Masculul canta foarte frumos, fiecare canar are unn tril deosebit, nu canta toti la fel(melodie proprie).Sunt canari de mai multe culori, al meu e alb.Cei mai obisnuiti sunt cei galbeni(ca cel din desenele cu Silvester sasaitul).

Dar cel mai potrivit pt un copilas este un ingeras ca si Tom al meu.Nu are nici un strop de rautate in el, are o fatza de ingeras, este moale, pufos, foarte jucaus, si ce este cel mai important, acest caine nu pierde par.Asta este foarte important intr-o casa.Chiar nu-i pica parul deloc(trebuie tuns regulat, altfel ii creste parul de atarna dupa el).
Maltezii si Yorkshire Terrier sunt caini care nu naparlesc.
Ce zici? Nu-i iei un catel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Nazdravan papagalul tau. Dar nu cred ca era perus. Precis un papagal mai mare.
M-am amuzat in dimineata asta cu povestile despre el.Merci.

Simina
Fotografii

Da,era mare,nu stiu ce rasa,dar avea vreo 15 inches si limba era mov:)))))

ignorance is bliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Yank se cheama cumva Macao? Am vazut la zoo din aia cu limba mov,sunt foarte draguti aici sunt si scumpi, iar in tara cred ca sunt si mai scumpi...

Mergi la inceput

in sf,am convins-o si pe fiica-mea sa luam papagal.am intrebat-o cum sa-l cheme si mi-a rasp simplu:papagal.sotul e si el induplecat,mai ales dupa ce i-am povestit pataniile papagului tau,yank.bine,i-am explicat ca al nostru o sa fie mai tampitel.azi poate tragem o fuga prin pet shop,pt documentare.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Si eu am avut 5 papagali...hm...dar dupa ce am venit acasa de la maternitate cu Stefan a trebuit sa-i dam la cineva, nu mai puteam face fatza, trebuie curatat zilnic la ei, altfel lasa mizerie....plin de puf si coji de seminte....
Eu am avut initial 2 apoi un amic care sa mutat in Bucuresti la garsoniera ne-a convins sa-i luam si pe ai lui, ca nu putea sa-i duca acolo...si uite asa din 2 sau facut 5!!!

Mie mi-a fost greu cu ei, desi vara ii scoteam in curte, dar de curatat nu am avut tot timpul timp sa o fac.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

buna,ana!!
chiar asa de rau e cu mizeria?nu-i tineai in colivii???
chiar,nu stii pe cineva care sa aiba puiuti?mi-ar conveni sa iau de la cineva,decat din magazin,caci am auzit ca sunt facuti in incubator si mor dupa 7-8 luni de zile.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput