PENTRU PAPUSICA...
Raspunsuri - Pagina 11
Arhistefy spune:
Ce-ar fi sa faci un test de sarcina acasa? Se gasesc la orice farmacie si am inteles ca nu sunt scumpe. Macar stii cum stai.
Veronicai spune:
Am si eu o MAREEEEE rugaminte la voi.
Stie cineva cum se pot desface niste farmece sau cum poti sa afli sigur daca ai farmece???
Nu va suparati pe mine.
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Veronicai
Am si eu o MAREEEEE rugaminte la voi.
Stie cineva cum se pot desface niste farmece sau cum poti sa afli sigur daca ai farmece???
Nu va suparati pe mine.
Parca la Cernica era un preot care deschidea cartea, nu sunt convinsa ca asa e, stiu doar ca una din manastirile de pe langa Bucuresti.
Oana_B
Veronicai spune:
Sunt foarte ingrijorata pentru ca nu mi-a venit ciclul. Maine dimineata imi fac un test de sarcina si imi tremura tot corpul numai cand ma gandesc ce rezultat ar putea sa fie.
Imi este frica, nu vreau sa "arunc" un BB care acum cateva luni era atat de asteptat. Sunt ingrozita .
Am vorbit la telefon cu sotul meu (inca mai este) si i-am spus si lui ca nu mi-a venit, si l-am intrebat daca merge cu mine sa fac avort (daca este sa fie BB).
Si mi-a spus "hm / DA merg cu tine".
Si l-am intrebat ce ar spune daca l-as pastra si NU mi-a raspuns nimic.
Va rog sa va rugati pentru mine sa nu fie BB. Sunt atat de speriata!!
papadie spune:
Veroniko
1 la mina terminati cu scrisul la acest subiect ...nu mai esti papusica de o luna.
2 la mina scoate-ti din cap prostiile cu farmecele. tii neaparat sa intri in spitalul de nebuni pt ca TI SE PARE ca nemernicul ar avea scuza ca a fost "fermecat"...Nah o fi Fermecatorul Gigi al snagovului
3 la mina daca e sa fie sarcina parerea mea e sa te gindesti de 10 ori ininte de a face o prostie. Si daca nu vrei deloc sa pastrezi copilul ce sens are sa te duci cu musiul la avort? Crezi ca-l impresionezi daca te vede demolata? Din contra... o sa se creada macho del corason!
Nu-ti mai plinge atita de milä. Pune mina si vezi-ti de viata ta, nu de viata "voastra"...
mirelam spune:
Draga mea imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente, mai ales ca ar fi primul tau copil.
Eu iti doresc din tot sufletul sa nu fii insarcinata, desi nu m-as fi gandit ca voi ajunge sa doresc cuiva acest lucru (exceptand anumite cazuri).
Poate este doar o intarziere, mai ales ca spui ca ai ciclu neregulat (Cate zile ti-a intarziat?).
Si imi permit sa-ti mai spun ceva. Parerea mea este ca, daca esti insarcinata si te hotarasti sa faci avort, sa nu-l iei pe fostul tau sot cu tine. Iti va face mai mult rau.
(5 anisori)
Veronicai spune:
Am mai facut o intrerupere de sarcina acum 2 ani si ceva.
Ultima data cand mi-a venit a fost 20 februarie.
Voi ce stiti despre ERGOMET?
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Veronicai
Am mai facut o intrerupere de sarcina acum 2 ani si ceva.
Ultima data cand mi-a venit a fost 20 februarie.
Voi ce stiti despre ERGOMET?
Mi-e mi-a prescris ERGOMET ca sa-mi mai opreasca singerarea cind mi-a venit ciclul prima oara dupa nastere( era ffff abundent!)
lala spune:
veronica poate ar fi bine mergi la un medic si sa vezi intai daca esti sau nu insarcinata.
Cat despre decizia de a pastra sau nu copilul aceasta iti apartine in totalitate. Dar cantareste-ti bine alegerea si incearca sa nu te lasi calauzita de manie sau dorinta de razbunare.
Iti inteleg durerea dar cred ca este bine sa te trezesti la realitate: sotul tau a avut de ales intre tine si mama si ales-o pe ea. Inteleg ca il mai iubesti inca dar in loc sa-ti plangi de mila ar trebui sa faci eforturi pentru a trece peste ceea ce a fost (asta nu inseamna ca automat vei uitat totul).