PENTRU PAPUSICA...
Raspunsuri - Pagina 10
parpalak spune:
Fetelor, nu-mi sariti in cap, voiam numai sa zic la mamele de baieti - voi sa nu faceti asa..
Veronicai spune:
Sa stiti ca si eu am tras concluzia asta.
Daca esti mama de baiat trebuie sa ai mare grija cum te porti, daca nu poti invata din experienta proprie, macar sa asculti pe altii si sa le urmezi sfaturile. Poti distruge niste suflete nevinovate doar pentru niste mofturi sau idei invechite.
Daca voi avea vreodata un baiat SIGUR voi avea grija sa-mi controlez comportamentul.
Va pup si va mai tin la curent.
Deocamdata nu este nimic nou. Sunt putin mai linistita, dar, Doamne ce greu imi este sa mi-l scot din suflet pe EL!!!!!!
izu spune:
eu cred ca daca te iubea cu adevarat nu renunta la tine
si eu m-am certat cu sotul meu din cauza soacrei dar cand l-am intrebat pe cine alege, pe ea sau pe mine, a "uitat" ca are mama
mergi mai departe
Arhistefy spune:
Draga mea, daca aveti mai mult de 2 ani de la casatorie si nu aveti copii, nu inteleg de ce nu ati ales varianta divortului prin buna intelegere. Pur si simplu va prezentati acolo, spunea-ti amandoi da si cu asta se termina. De ce martori? Ce sa dovediti cu martori? Ca nu va mai intelegeti? Nu prea este acesta un motiv de divort si judecatoarea va dori mai multe amanunte. De fapt, chiar, care este motivul de divort din cerere? Nepotrivire de caracter?
Nu stiu la ce spui ca ai renuntat tu, dar sper sa nu te lasi pacalita la partaj. Da-o incolo, si "f.." si cu banii luati, este mult prea de tot.
Cat depre el, si eu sunt de parere ca are pe altcineva. S-ar putea sa nu-i iasa foarte repede ploile, de aceea arata atat de schimbat. Hai, fii curajoasa, ce-i frumos acum incepe. Te asigur eu ca dupa infatisarea la divort, daca este cu martori, nu-ti va mai arde nici macar talpa de la picior dupa el, darami-te inima. Va fi destul de urat, dar el a ales. Tu nu te lasa calcata in picioare, tine-ti fruntea sus si atentie mare la partaj. Sa te duci frumos imbracata, nu strident si atentie la machiaj.
Pupicei,
Mihaela
Veronicai spune:
Ne-am casatorit in luna iulie 2002 si ne trebuie un martor pentru ca NU avem inca un an de la incheierea casatoriei. Asa este acum.
Vreau sa va spun ca deja am inceput sa ma mai detasez si incerc sa-mi vad de viata mea, asa cum pot.
Nici nu mai vreau sa ma gandesc la el (desi nu pot), daramite sa mai lupt. Nu mai vreau sa fiu cu el, a renuntat prea REPEDE la mine. Stau sa ma gandesc de ce s-a mai casatorit cu mine?!
Dar mai stiu ca MAI TARZIU va realiza ca a procedat gresit.
In ceea ce priveste partajul, Nu am nici o pretenite de la el. Mi-a adus cadourile de la nunta care au fost din partea rudelor mele si nu ma mai intereseaza nimic. Vreau numai SA SCAP.
Dumnezeu va avea grija de fiecare la timpul potrivit. Mie sa-mi dea sanatate si liniste sufleteasca.
In ceea ce priveste faptul ca am renuntat la ceva pentru el, este vorba de un servici. Trebuia sa merg la un interviu pentru angajare, dar era in acelasi loc unde lucra si el. Nu as fi putut suporta sa lucrez in acelasi loc cu el. Cu toate ca era vorba de mai multi bani si alte conditii NU AS FI PUTUT.
Deocamdata sunt ingrijorata ca nu mi-a venit ciclul pana acum???!!!
Mai vorbim. Va pup.
cl spune:
Bravo, Veronica! Bine ca reusesti sa te detasezi de el! Esti pe drumul cel bun. Cat despre
quote:
Deocamdata sunt ingrijorata ca nu mi-a venit ciclul pana acum???!!!
mai vorbim. Nu fi ingrijorata, totul se rezolva. Oricum, un bebe este mereu o bucurie, nu?
si ,
Claudia
Veronicai spune:
Vreau sa va spun, ca daca este vorba de un BB NU AM DE GAND SA IL PASTREZ.
Mi se va rupe sufletul in mii de bucatele, dar nu pot avea un copil in aceste momente ale vietii mele.
Insa eu sper din toata inima sa fie niste simple dereglari (nu am avut niciodata ciclul regulat).
Doamne ajuta.
ani35 spune:
Veronica,nu lua hotarari pripite.Timpul le va rezolva pe toate,ai incredere.Sigur i-ti va intarzia din cauza emotiilor prin care ai trecut.Ca sa stai linistita...un test,nu?Te pup,Ani
cl spune:
Veronica, mai gandeste-te! Cunosc persoane care au facut un avort, iar apoi s-au chinuit o viata-ntreaga sa aiba un copil! Si n-au reusit! Dar, cine stie, poate nu e sarcina.
Claudia