PENTRU PAPUSICA...
Raspunsuri - Pagina 12
papadie spune:
Veronica voi v-ati despartit inainte de a-ti veni tie ciclul (deci inainte de 20 feb...cel putin asa arata data mesajelor postate aici) asa ca nu te teme de o eventuala sarcina, mai degraba mergi la dr si vezi sa n-ai cine stie ce tulburari pe fond de stres (si nervi, si etc). Si vezi-ti de viata ta. esti o femeie tinara, puternica si frumoasa...REFUZA sa-ti intre in cap prostii gen farmece si alte lulele. Nu lua Ergomet de capul tau. Asta se da post traumatic (dupa chiuretaje, nasteri etc)
anacristina spune:
Buna Fetelor, indraznesc sa raspund la acest mesaj, dorind sa o fac pe Veronica sa priveasca altfel lucrurile de acum inainte.
Veronica, vreau sa-ti spun ca acum este momentul cel mai potrivit sa-ti alegi drumul tau dupa acest episod nefast din viata ta.
Ai fi avut de suferit toata viata din cauza mamei lui pe care el intotdeauna ar fi situat-o pe locul intai, iar tu si un eventual bebe, chir daca ar fi fost rodul iubirii voastre, el v-ar fi situat intotdeauna pe locul doi.
Acest lucru se intampla in viata mea de patru ani si iti spun ca o astfel de situatie te termina pe zi ce trece. Este bine sa-ti vezi de viata ta, acum cand nu te leaga absolut nimic de el, cand oricand poti privi in fata cu demnitate si sa-ti realizezi tot ceea ce-ti vei propune.
Veronicai spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mi-am facut un test de sarcina aseara, bineinteles ca nu am mai avut rabdare pana azi dimineata, si BUCURIE MARE - mi-a iesit NEGATIV.
Can am vazut o singura liniuta acolo, imi venea sa topai prin casa de bucurie.
Sunt foarte bucuroasa ca nu este BB pentru ca ar fi insemnat inca o suferinta in plus.
Va pup si va mai tin la curent.
Arhistefy spune:
Doamne pazeste, este mai bine asa. Totusi, verifica de ce nu ti-a venit ciclul. Vei trece printr-o perioada cu mult mai stresanta in continuare si daca deja ai asemenea deficiente, cine stie ce va urma.
Iti tinem pumnii (pentru ziua de 11 aprilie, mai ales).
Arhistefy
mirelam spune:
Au dreptate fetele. Mai bine mergi repede la medic si vezi de ce nu ti-a venit ciclul. Sunt cam multe zile intarziere.
Nu vreau sa te sperii dar eu zic sa nu te bazezi 100% pe acel test, ca mai poate da gres.
Multa sanatate si sa fie bine.
(5 anisori)
Claudya spune:
Iaca ma bag si eu in seama.Nu stiu cum tot timpul ma trezesc mai tarziu cu 5 minute.Se pare ca de multe ori umblu pe forum pe unde nu trebuie.Dar...niciodata nu e prea tarziu,cred eu!!!
Veronica,chestia cu farmecele am prsupus-o si eu,cand ma aflam intr-o situatie similara.Dar...nici poveste!!!Asta era doar un motiv in plus de care sa ma mai agat eu.Uit-o!!!
Daca are famece(mira-m-as!!!!)atunci sa ramana fermecat pana la adanci batraneti!!!Dar inaite de a fi fermecat e UN NEINTZARCAT !!
Astfel de barbati ar trebui sa nu se insoare niciodata!!!
Capul sus!!!TOT RAUL E SPRE BINE !
Si daca-mi permiti,asa cum cineva mi-a spus si mie,si bine a zis:"Aprinde o lumanare si zi mersi ca ai scapat de el!!!"
Claudya spune:
Aaaa,am uitat !!!Incearca sa stai mai linistita.Ciclul ti-a intarziat de la stresul prin care treci,dar e bine totusi sa consulti un medic,si....iti tinem pumnii pe data de 11!
Pana atunci ai grija de tine!!!
Roaga-te mult la Dumnezeu si Fecioara Maria sa-ti lumineze mintea sa vezi ceea ce e mai bine pentru tine!!!
Iar noi suntem aici cu tine..."o armata"!
Ce n-am fi dat multe dintre noi ,ca in situatia in care esti tu acum sa avem atatea prietene care sa ne incurajeze si sa ne ajute!!!
Veronicai spune:
Buna dimineata dragele mele,
Revin la voi cu o intrebare: ma doare burtica jos, ca si cum s-ar pregati sa imi vina ciclul, insa eu nu gasesc decat o scurgere maroniu deschis. Ma scuzati ca va spun direct, dar nu stiu ce sa cred. Eu am facut acum 2 ani, dupa avort, o anexita pe partea stanga, dar pe care am trata-o la timpul respectiv.
Oricum burtica ma doare ca si cum ar sta sa vina.
Macar de mi-ar venii, pentru ca sa scap de o grija si maine sa fiu linistita si sa pot merge cu fruntea sus la "parastas".
Va pup dulce.